ASUS 1608 P3S vs. LG 4167B

Exprimându-ne plastic, sunt cutii albe. Ştiinţific vorbind, CD-uri, DVD-uri, CD-RW-uri, drive-uri, combo etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
eskape19

ASUS 1608 P3S vs. LG 4167B

Post by eskape19 »

Salut!
Care din cele 2 DVD-RW este mai bun? Nu conteaza chestii de genul best buy. Ma intereseaza doar care e mai bun din punct de vedere al performantei si calitatii, scriere/citire DVD/CD.

P.S.: Care este diferenta dintre ASUS 1608P2S si ASUS 1608P3S
Johhny_T

Post by Johhny_T »

Dintre Asus si LG ti-as recomanda Asus. Este mult mai bun decat LG, cel putin asta este parerea mea, ca am avut si Asus si LG pana acuma.
Packard Bell - Intel Core Duo T 2250 @1730mhz - ATI Radeon 200M, 256 MB - SO-DIMM DDR2 512, 667mhz - HDD S-ATA WD 800BEVS - Panasonic DVD-RW - Realtek LAN - audio - Wireless - mouse Logitech LX7
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Sa fiu al naibii ce coincidenta: eu am avut LG-ul (acelasi model) si acum am ASUS-ul (acelasi model). Deci cred ca sunt cel mai in masura sa-ti raspund la intrebare. Pana acum sunt cu muuuuult mai multumit de ASUS. LG-ul mi s-a stricat dupa aprox 9-10 luni dupa ce l-am cumparat. E drept, l-am luat la SH dar nu prea conteaza asta.
eskape19 wrote:Care este diferenta dintre ASUS 1608P2S si ASUS 1608P3S
Absolut niciuna. Eu cand am facut comanda pentru ASUS-ul meu, am comandat modelul 1608P2S, dar mi-a venit 1608P3S. Sincer tot branza aia e. Nu e nici o diferenta. Vitezele de scriere/citire sunt exact aceleasi, culoarea tot aia e, designul e tot ala, greutatea e tot aia.

Later edit: Ba nu, exista o diferenta: numele.
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
darkzone

Post by darkzone »

ASUS 1608P2S = Pioneer DVR 110, iar ASUS 1608P3S = Pioneer DVR 111. ASUS nu produce unităţi optice, le ia de la Pioneer şi le aplică un rebranding, atâta tot. Diferenţele între cele două le găseşti aici
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
eskape19

Post by eskape19 »

Mi-am cumparat ASUS 1608P3S si merge ok! Dar de ce in Nero 7 dureaza cam 1 minut pana verifica DVD-ul inainte de a incepe arderea? Asta mi s-a intamplat la DVD-RW si DVD+RW, nu am verificat sa vad daca face acelasi lucru si la DVD-R, DVD+R, CD-R, CD-RW. E normal sa dureze 1 minut verificarea?
AndreiD

Post by AndreiD »

LG cumetre , am LG de mai bine de un an (un GSA) si un prieten are 4167B si ala scrie in jur de 10-20 de dvd-uri pe saptamana si ii merge super.
Am multi prieteni care s-au parlit cu ASUS-ul... oricum , iti urez sa te tina mult si bine :)
IL Dotore

Post by IL Dotore »

1603P3S tocmai mi-am luat si eu si pot confirma ca se intelege de minune cu Verbatim DVD+R, nu mi-a ratat absolut nici unul(aceste medii sunt recomandate si in multe review-ri pt aceasta unitate).
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
aditza26

Post by aditza26 »

Merg pe LG. Am 4167B. Asta mi l-au dat cei de la UltraPro de la garantia lui ASUS 1608P pe care l-am dus la reparat, pana la urma, dupa ce imi facea o gramada de probleme. Cred ca am sctricat mai bine de 30 DVD-uri si CD-uri de mai multe firme (printra care si TDK, Traxdata, Verbatim) cu ASUS-ul.
IL Dotore

Post by IL Dotore »

aditza26 wrote:Merg pe LG. Am 4167B. Asta mi l-au dat cei de la UltraPro de la garantia lui ASUS 1608P pe care l-am dus la reparat, pana la urma, dupa ce imi facea o gramada de probleme. Cred ca am sctricat mai bine de 30 DVD-uri si CD-uri de mai multe firme (printra care si TDK, Traxdata, Verbatim) cu ASUS-ul.
La tine a fost un caz de garantie, deci nu poti spune ca toate merg prost, ca dovada ca sunt mai multe persoane multumite de ASUS decat de LG(aici pe forum).
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
aditza26

Post by aditza26 »

Da, pot fi cazuri si cazuri, dar eu spun ce mi s-a intamplat. Mai mult, cand mi-am luat DVD-RW ASUS, am avut de ales intre 1608P si un LG. M-a incantat ASUS-ul ca era retail, si am zis ca LG are toata lumea si nu vreau. Pana la urma mi-am luat ASUS si pentru ca un prieten avea ASUS 1604 si era multumit de el.

Cei de la UltraPro de la garantie mi-au spus ca nu imi da ASUS la schimb, pentru ca nu stiu ce serie a modelului 1608P sunt proaste si se poate sa vin si cu celalalt la garantie.

Eu am spus ce mi s-a intamplat, dar asta nu inseamna ca ASUS 1608 P3S nu este bun, sau chiar mai bun ca LG-ul 4167B.
KAKAROT

Post by KAKAROT »

Eu m-am parlit cu Asus. Mergi pe LG.
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
Saltwater

Post by Saltwater »

Personal nu am avut decat ASUS-uri iar colegii mei de apartament LG-uri. Pana acum nu ne-am plans nici unul de probleme la ele desi am ars DVD-uri hardcore deci aia care zic ca s-au ars cu LG sau ASUS e numai si numai de ghinion. Singura problema care o vad la LG este timpul de acces indecent de mare fata de ASUS. Si daca ar fi sa ma raportez la ce a zis unul din colegii de apartament care lucreaza la departamentul tehnic al unei firme IT destul de mare ca extindere pe la noi: "pana acum mi-a venit in service doar un singur ASUS de cand lucrez pe aici, LG-uri vreo 3-4 si Plextoruri cele mai multe". Intradevar nu lucreaza de asa multa vreme dar cred ca e suficient de relevant.
Blogovizor
Home is where the ~/.bashrc is.
aditza26

Post by aditza26 »

Nu cred ca timpul de acces este un factor primordial in alegerea unui DVD-RW, tocmai pentru ca nu suntem contra cronometru.
2 prieteni si-au luat Samsung respectiv Nec, si nu au nicio problema cu ele, merg bine, fara erori la scriere sau citire.
Post Reply