Va rog sa raspundeti chiar daca a fost a intrebare proasta (dar va rog sunt un newbie)
mersi anticipat
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Moderator: Moderatori
r4zv4n wrote:Ai un soft-modem (presupun că este unul intern cu chipset Conexant sau Ambient), care mai este denumit şi "winmodem". Un astfel de modem se foloseşte de procesorul sistemului pentru a prelucra datele, prin intermediul driverilor - în Windows (de aceea, acum ceva vreme, pe un sistem mai slăbuţ, totul se încetinea considerabil dacă intrai pe net şi dacă aveai şi tupeul să downloadezi ceva).
Vezi aici detalii despre cum să-ti rezolvi problema.
BlackNight wrote:Fedora Core 1 este o versiune cam... antica
cand am vrut sa instalez driverul pt modem am scris in terminal comanda am dat enter si a spus knppixule ca nu am acces la asta si bla bla bla : this will be reported!BlackNight wrote:Ce intelegi prin "nu pot sa loghez cu root"?
Ai incercat si cu sudo? (sudo comanda)alig wrote:BlackNight wrote:Fedora Core 1 este o versiune cam... anticastiu. Dar nu pot sa fac nimic pt ca nu am (inca) un net doar cu technologia dialup si prietenii nu prea folosesc linux.
cand am vrut sa instalez driverul pt modem am scris in terminal comanda am dat enter si a spus knppixule ca nu am acces la asta si bla bla bla : this will be reported!BlackNight wrote:Ce intelegi prin "nu pot sa loghez cu root"?. Dupa asta am vrut sa loghez ca root (in procesul de instalare nu am setat nici un password pt root, si in read me spune ca rootul nu are password) Si ce? (Voltaj
) : User name doesn't exist or bad password sau cam asta....
Cumva pot sa accesez partitiile ntfs cu fedora?
Cum pot sa dau start la servere ftp hhtp bla bla bla pt ca nu am gasit asta (doar configuratiile lor)
Cred ca in 2-4 zile vor instala si Suse daca prietenul aduce
multumesc pt ajutor