Posta Romana: Servicii de "Calitate"

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Post Reply
shadowq4

Posta Romana: Servicii de "Calitate"

Post by shadowq4 »

Tzara lu' Papura Voda.

Mi-a trimis tov. meu din US un colet cu componente de calc. Coletul ar fi trebuit sa soseasca in 10-14 zile

"Vali: pe 14 am trims
Hatr3d: nu mai stiu
Hatr3d: ai trimis intr-o vineri
Vali: 14 e ma daca scrie aici
Hatr3d: ba ma lasi"

Pe 14 Iulie omu l-a pus la posta. Am fost la posta la mine in Campulung si mi s-a zis ca nu am primit nici o instiintzare, si eventual sa sun diminetza la oficiul 7 din Pitesti unde trebuie sa ajunga coletul (probabil ca luni ca azi - vineri ora 16 e prea tarziu). Dupa niste sapaturi pe net (din motive de intarziere evindente), am intrat pe situl Postei Romane si am cautat azi 4 august si cu Track&Trace am aflat ca:

19.07.2006 11:35 Intrat in tara - BSI Bucuresti
19.07.2006 12:57 In prelucrare - BSI Bucuresti

Deci coletului meu i-a trebuit 5 zile sa treaca oceanul dar ii mai trebuie o luna sa ajunga din bucuresti la mine. Nu mai am rabdare, fiind nevoit sa plec si din localitate in scurt timp. Cred ca o sa le sparg toti [smilie=Nice-try.gif] dintzii.

Chiar simteam nevoia sa ma descarc. Ce parere aveti? A mai avut careva experiente de gen ?

Later edit: Am uitat sa mentionez HDD-ul care mi-a ajuns stricat prin fabuloasa "Posta Romana" acum ceva timp.
"Who are we to call this planet Earth when is clearly Water?"
NightWalker

Post by NightWalker »

Vezi ca mai e un topic cu aventurile la ghiseu ale forumistilor :). Nu esti singurul care a patit asta, stai linistit. Unei scrisori i-au trebuit 3 zile sa ajunga din Liverpool in Bucuresti si 2 saptamani din Bucuresti la Targu-Jiu.

Competenta si birocratia romaneasca nu mai mira pe nimeni de mult timp.
Image
Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
Post Reply