Pass / Switch Player - 1 - D
Through Ball / GK Charge - 4 - W
Cross / Long pass / Sliding tackle - 3 - A
Shoot / Conservative tackler / Clearance - 2 - D
Sprint - 8 - E
Triger run / tactics modifier - 7 - Q
pace control / Walk defence - 5 - C
Cancel / Dummy move - 6 - Z
Skill moves - Right analog stick - Shift + Arrow keys
Pentru meniu:
Advance - 2 - Enter
Back - 5 - Esc
Advance to game - 9
Copiati fisierul devdata.dat in folderul My Documents\Fifa 07\User.
Atentie: Acest patch nu functioneaza decat cu Genius Maxfire G-12U Vibration, folosirea lui in cazul oricariualt gamepad nu va avea niciun efect.
De cateva zile a fost lansat si siteul oficial FIFA 07 unde puteti gasi si 11 imagini din versiunea pentru PC. Pentru a le vedea dati click aici si selectati din meniul drop-down "PC".
Noul joc produs de EA Sports va beneficia de un nou sistem de pase, suturi imbunatatite, conditiile meteorologice vor influenta mai mult comportamentul mingii, atmosfera din tribune va fi si ea mai apropiata de realitate, publicul va reactiona la pasele bune sau rele devenind al doisprezecelea jucator. Daca v-a placult optiunea de a infiinta o echipa noua in FIFA Manager, acum veti avea aceasta posibilitate si in FIFA 07. Jocul va contine 27 de ligi din 20 de tari, campionatele Turciei si Elvetiei nefiind confirmate inca. Tot pe lista zvonurilor neconfirmate putem adauga si un sistem meteo dinamic si un motor grafic de ultima generatie.
Divizia A sau mai bine spus Liga intai nu va aparea cu siguranta in versiunea retail, vor lucra baietii de la FIFARomania la ea dupa aparitia jocului cu siguranta.
Shader wrote:Divizia A sau mai bine spus Liga intai nu va aparea cu siguranta in versiunea retail, vor lucra baietii de la FIFARomania la ea dupa aparitia jocului cu siguranta.
Retail a apărut din totdeauna, mă interesa veriunea care vine de la "mama ei" nu schinuri de minigi tricouri făcute de ai noştri.
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
Cred că ar fii nesimţire mare să nu apară măcar la rest of the world doar am jucat semifinala uefa, iar acum avem echipe şi în uefa şi or să fie şi in CL una .
39 de ani; 1,88 m
lxnet wrote:nu conteaza asta
conteaza mai mult faptul k FIFA nu se vinde destul de mult in Romania
Şi oare dC nu s`ar vinde... cred că ai scris din greşeală asta.Probabil că dacă ar fii şi echipe româneşti s`ar vinde mai bine, ai scos`o de la tine pe asta.
"COMPLETE AUTHENTICITY: FIFA 07 features 27 leagues from 20 nations. Over 510 teams are accurately represented with correct kits and badges." are 27 şi peste 510 echipe ar trebui să apară şi Steaua pe acolo...
39 de ani; 1,88 m
Man da ce te agiti atat cu Steaua si echipele romanesti in joc. Pt. mine unu nu are nici o importanta daca joc cu Steaua din ziua in care a aparut jocul sau la o luna dupa, odata cu aparitia patch-ului. Oricum cu echipele romanesti joc doar cateva meciuri, distractia e la adevaratele campioane. Sau vrei sa vezi cum ar fi daca visele lu' Gigi ar deveni realitate ? Macar virtual sa castige si Steaua (sau oricare echipa romaneasca) sampion lig.
In Romania nu sunt 100 de persoane care dau bani pe joc...implicit nu ar fi mai mult de 200 care ar da bani indiferent daca ar fi steaua sau nu!
Noi pentru ei suntem o tara ...hai sa fie si acolo....nicidecum nu suntem luati in seama...
Misto jocul...mi-a placut 06 si cred ca imi va placea si asta!
PS:Sper ca mingea aia de pe vremea lui Mihai Viteazu sa fie doar in prezentare...atlfel nici nu ma chinuis a il instalez...
De remarcat ca plasele tind a fi tot din tifon suflat cu metal(nici nu se clintesc parca)...ca in fifa 2005...ca pe Lia Manoliu...dezgustator, gretos, ORIBIL...sper sa ma insel...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Shader wrote:Man da ce te agiti atat cu Steaua si echipele romanesti in joc. Pt. mine unu nu are nici o importanta daca joc cu Steaua din ziua in care a aparut jocul sau la o luna dupa, odata cu aparitia patch-ului. Oricum cu echipele romanesti joc doar cateva meciuri, distractia e la adevaratele campioane. Sau vrei sa vezi cum ar fi daca visele lu' Gigi ar deveni realitate ? Macar virtual sa castige si Steaua (sau oricare echipa romaneasca) sampion lig.
whatever...ai ceva cu Gigi şi Steaua? sau dC ţopai atât dacă spun că ar trebui să fie măcar la rest of the world.
alexwinfast wrote:In Romania nu sunt 100 de persoane care dau bani pe joc...implicit nu ar fi mai mult de 200 care ar da bani indiferent daca ar fi steaua sau nu!
Noi pentru ei suntem o tara ...hai sa fie si acolo....nicidecum nu suntem luati in seama...
Misto jocul...mi-a placut 06 si cred ca imi va placea si asta!
PS:Sper ca mingea aia de pe vremea lui Mihai Viteazu sa fie doar in prezentare...atlfel nici nu ma chinuis a il instalez...
De remarcat ca plasele tind a fi tot din tifon suflat cu metal(nici nu se clintesc parca)...ca in fifa 2005...ca pe Lia Manoliu...dezgustator, gretos, ORIBIL...sper sa ma insel...
Vrei să spui că `99 l`au cumpărat multi români, de parcă în `99 au dus`o toţi români mult mai bine decât acum.Echipele apar dacă au strâns puncte, dacă acced în CL sau Uefa.
39 de ani; 1,88 m
Ze wrote:Whatever...ai ceva cu Gigi şi Steaua? sau dC ţopai atât dacă spun că ar trebui să fie măcar la rest of the world.
Nu am nimic nici cu Gigi nici cu Steaua nici cu o alta echipa...insa mai e pana sa apara Steaua & Co. in FIFA by default, nici nu mai vorbesc de sampion lig & stuff (in real life).
Ze wrote:Vrei să spui că `99 l`au cumpărat multi români, de parcă în `99 au dus`o toţi români mult mai bine decât acum.Echipele apar dacă au strâns puncte, dacă acced în CL sau Uefa.
...deah...si ca ciocolata sa iasa cat mai fina trebuie...
In 99 echipa nationala era una dintre cele mai galonate din Europa...la fel si echipele de club pana in 96 mai eram inca in CL mai scoteam capul in europa, intre timp englezii ne-au uitat pt ei noi nu existam pe harta...si oricum in 99 nu era pirateria din ziua de azi ...chiar eu aveam fifa 99 original la vremea aia...pt ca nu aveai de unde sa il iei in 3 minute ca acum...
Degeaba pui din ala caruia ii creste nasul ca asa e si ai sa vezi ca maxim Steaua apare in fifa07 la echipe de club, si nu bag mana in foc, nu vedem clar 2...pt ca intre timp sunt multe alte tari mai dezvoltate care prezinta interes mai mare...in nici unca z nu are nici o legatura cu punctele sau cu grupele CL....ti se pare cumva ca liga poloneza sau ligile nordice au performante mai mari ca romania....iti zic eu ca nu, dar acolo se duce omu in magazin si da bani la EA, despre asta e vorba!
Ghetto_64 wrote:
Ce treaba au englezii? Jocul nu e facut de englezi.
Da de unde sunt EA?
Ia uimeste-ma... ...nu iti dau un semn de intrebare cele 4 ligi din anglia?
Din câte ştiu eu e făcut de canadieni. englezi nu au nici o treabă cu fifa, daia îi şi spune Fifa Soccer 07 şi se vede şi marea pricepere, jocul e cam dus de râpă, noroc că mai sunt şi europeni în EA Sports.
Ghetto_64 wrote:Mai exact ultima data cand a fost vreo echipa romaneasca in Champions League este in sezonul 96-97 Steaua lui Titi Dumitriu. P.S. Europa.
Pei mi se pare mie sau anu asta am jucat semifinala UEFA iar acum mai avem doar un baraj până in grupele CL iar nu mai zic de Rapid şi Dinamo care sunt lafel, la un singur pas de UEFA. Iar anul trecut tot la un pas de CL am fost.
39 de ani; 1,88 m
Uite sunt uimit sa aud...eu stiam ca EA sunt englezi de la mama lor...
Jocurile fifa nu sunt rele...06 si WC 2006 sunt chiar bine realizate...daca stams a carcotim gasim defecte si la Half Life 2...
Ze wrote:Din câte ştiu eu e făcut de canadieni. englezi nu au nici o treabă cu fifa, daia îi şi spune Fifa Soccer 07 şi se vede şi marea pricepere, jocul e cam dus de râpă, noroc că mai sunt şi europeni în EA Sports.
Asa stiu si eu. Mi se pare de neadmis ca o tara care nu are nici o treaba cu fotbalul sa se ocupe de acest joc. Sa ramana la hochei respectiv seria NHL.
alexwinfast wrote:Ia uimeste-ma... ...nu iti dau un semn de intrebare cele 4 ligi din anglia?
Dau un exemplu: daca un joc se desfasoara pe intreg parcursul sau in Irak, producatorii sunt irakieni?
totusi...cam ciudate cele 4 ligi engleza
oricum.daca FIFA 07 se va vinde in Romania la fel de bine ca in Anglia...sau Polonia..de ex..va asigur k in FIFA 08 vom avea Divizia A.nu conteaza ptr ei k Steaua mai are putin si ajunge in CL
totusi..daca timp de cativa ani vom avea aceste performante in mod regulat..vor fi obligati sa bage si echipe romanesti
Eu nu stiu ce va incalzeste pe voi daca jucati cu o echipa a caror jucatori alearga cu "frana trasa" si a caror infatisare lasa foarte foarte mult de dorit . Chiar nu ma intereseaza daca apare Steaua sau Rapid . Daca intr-adevar e important pt voi, asteptati patch-ul si gata. Din ce am vazut in intro nici macar grafica nu e modificata Daca nici grafica unde EA cica aducea imbunatatiri anual nu e schimbata, la schimbari privind gameplay-ul are rost sa ne gandim?
Ghetto_64 wrote:Daca intr-adevar e important pt voi, asteptati patch-ul si gata. Din ce am vazut in intro nici macar grafica nu e modificata Daca nici grafica unde EA cica aducea imbunatatiri anual nu e schimbata, la schimbari privind gameplay-ul are rost sa ne gandim?
Pentru mine e considerat kitch, un patch făcut de nişte români care căteodată mai îţi dă şi crashuri în joc, schinuri slabe etc.
Dacă EA aduce îmbunătăţiri anuale VIZUALE e bine, probabil bagă ei ceva de duce la anumite cerinţe de sistem ridicate dar pentru mine e acelaşi show de la 2004 încoace aceiaşi mâncare de peşte şi nu mă miră dC nu se vinde şi bag mâna în foc că nicăieri nu se vinde cum s`a vândut `99, doar s`a plictisit tot omu să cumpere acelaşi joc de 3-4 ori doar ca să aibe diviziile şi jucători actualizati la o anumită echipă.
39 de ani; 1,88 m
Intrebare...mai deranjeaza pe cineva ca plasa portii este facuta ca din tifon(prea mici gaurelele) si ca parca e facuta din ciment(sau metal)...ca nus e misca aproape deloc?
Sunt curios daca aceste "mici" detalii fotbalistice mai deranjeaza pe cineva sau sunt eu singurul anormal?
Eu unul am fost INGROZIT si SCARBIT de portile metalice de la fifa 2005 asta fiind motivul principal pt care tot anul am jucat pes4...cu fifa 06 s-a remediat si m-am intos la fifa...din mai multe considerente nu numai plasele...
alexwinfast wrote:Intrebare...mai deranjeaza pe cineva ca plasa portii este facuta ca din tifon(prea mici gaurelele) si ca parca e facuta din ciment(sau metal)...ca nus e misca aproape deloc?
Sunt curios daca aceste "mici" detalii fotbalistice mai deranjeaza pe cineva sau sunt eu singurul anormal?
Eu unul am fost INGROZIT si SCARBIT de portile metalice de la fifa 2005 asta fiind motivul principal pt care tot anul am jucat pes4...cu fifa 06 s-a remediat si m-am intos la fifa...din mai multe considerente nu numai plasele...
Fizică din căte ştiu eu fifa nu are, adică e scriptat, multe şuturi pe poartă ştii deja unde se duc şi cum reacţionează portarul şi nu mai vorbesc de atunci când nu ştie cum să reacţioneze şi face nişte bube urâtem acum dacă şi plasa e deranjantă o fii ceva ninor dar destul de vizibilă, şi pe mine mă deranja da nu cred că la 05 ci la 04.
39 de ani; 1,88 m
alexwinfast wrote:Intrebare...mai deranjeaza pe cineva ca plasa portii este facuta ca din tifon(prea mici gaurelele) si ca parca e facuta din ciment(sau metal)...ca nus e misca aproape deloc?
Pe mine ma deranjeaza foarte tare acest aspect.
Inca de la 2003 nu mi-a placut asta (sau sunt eu prea melancolic si am ramas la "rachetele" din World Cup 2002). Poate exagerez dar, pe langa faptul ca suturi (cu adevarat) puternice nu exista, nici macar nu se misca plasa ceva mai mult, asa de impresie macar. Din cauza asta, cu exceptia golurilor date din faze constructive, suturile la poarta ajung sa fie asociate cu cele dintr-un meci de antrenament.
Un mic detaliu in opinia EA probabil, dar eu il consider un minus.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
La fel si pt. mine, micile detalii conteaza...animatiile plasei portii, skin-ul mingiei, galeriile chiar si anumite detalii legate de jucatori, aici tin minte efectul gulerului de sticla, spre ex. dupa ce primea gol si arata portarul cu mainile pe genunchi se putea vedea prin gulerul sau plasa protii, asa zisa galerie, banner-ele sau gazonul...
Macar cateva dintre aceste aspecte sper sa fie inbunatatite/corectate in '07 ele avand un impact mai mare asupra mea decat prezenta Stelei sau a Rapidului cu tot cu Liga Intai sau la Rest of the World.
Shader wrote:
Macar cateva dintre aceste aspecte sper sa fie inbunatatite/corectate in '07 ele avand un impact mai mare asupra mea decat prezenta Stelei sau a Rapidului cu tot cu Liga Intai sau la Rest of the World.
Nici chiar aşa, mie nu
39 de ani; 1,88 m
Dacă se fac lafel de greu ca în fifa 06 sau 05 cred că tot nu o să le facă nimeni oricum e ceva mai nou la fifa de la cred 02 încoace, că mi se pare că la World Cup 02 mergeau câteva scheme.
39 de ani; 1,88 m
lord_silver_14 wrote:
Chiar are foarte mare dreptate, fifa e o porcarie de fotbal
Deci nici tu nu ai jucat fifa 06 sau wc06 in multiplayer...pacat incercati-l ca e misto!
Aşa să fac un qoute in quote in quote ... etc ... le susţin părerea că este ce este, şi am jucat şi in multiplayer şi nu îmi dă nici un feeling de m`aş ridica în ceruri de minunăţie ce e în multi.fifa e cam mediocru, asta înafară de soundtracku`rile lui
39 de ani; 1,88 m