Am mai jos doua surse, una din ele trebuie sa o cumpar pentru un system slabutz, nu necesita peste 250 W si omu are doar 35 Ron la dispozitie, ma intereseaza un singur lucru: - care model din cele de mai jos este stabil?
Sa nu faca poc (desi stiu ca ambele sunt petarde) si sa duca un Duron 1200Mhz, GF FX 5200, HDD, DVD-RW, Flopa, are acum instalata o sursa de 400W Power Max (alta petarda) si de cand si-a luat un DVD-RW i se tot reseteaza systemul cand intra in jocuri sau ceva aplicatie, am pus un Antec de proba si merge calculatorul, o fi ceva stricat la sursa azi am incercat sa-i reinstal Win si o facut POC pe la jumate
PS. Un raspuns cat de repede posibil, maine (vineri) trebuie sa o cumpar.
Cu sursele astea no-name esti la loterie. Eu am una de 200 W(max. output) si tine sistemul din "sistem" . O am de vreo 2-3 ani si inca functioneaza. Bine, dintr-o bobina sau cum se numesc alea( chiar nu stiu, nu ma impuscati ) este iesit ceva alb, dar merge. Inainte am mai avut una no-name si a rezistat si aia 2 ani si ceva. Avand in vedere ca primesti si garantie la ea ar trebui sa-si faca datoria pentru 1-2 ani. Oricum ai alege, eu zic ca atata vreme cat ei pocnitori chinezesti esti ca si cu incaltamintea lor, unele tin mai mult altele mai putin.
Am mers pe Premier, aveam si eu la systemul mai vechi asa ceva (abia am observat) daca a tinut systemul ala 5 ani si inca mai merge sigur o sa-l tina si pe asta.
Acum am vazut ca aia ieftina e Intex, ca daca astia-s aia care fac UTP-ul ala de toata kkoa, bine ca ai mers pe Premier. Prietenul tau iti va multumi pentru alegerea pe care ai facut-o pentru el, acum sistemul lui e cel putin alimentat...
XSamSung wrote:Are garantie un an prevad ca o sa tzina 10
Nu rade ca eu am si acum o sursa AT functionala si are putin peste 10 ani, si asta folosita suficient, cam 4 ore pe zi, sa zicem(n-aveam net broadband atunci, nu stiam ce inseamna sa mearga PC-ul cu zilele ) timp de 9 ani. Si e fix un no-name. Unele tin mai mult decat te astepti, dar si pica cand nu te astepti...
eu am sursa premier de 350w de 5-6 ani deja.. si merge aproape non stop .. si tine sistemul meu.. cu athlon 64 la 3200 .. gf 6600 .. 2x512ddr ..1 hdd (uneori 2..).. 2 unitatzi optice ..3 coolere + unu thermaltake de 90 pe proc.. sb live 5.1 .. tv tuner.. si o face ff bine.. cu tensini ffff bune.. (la 5 v de ex e 5.02-5.03 .. si la 12 e cam 12.1 parca.. ) .. pe ea au murit 1 cooler deja.. in timpul functionarii.. si mi-am dat seama dupa mirosul funky de ars ce era in camera .. dar.. am oprit sistemul.. am schimbat coolerul .. si totul e ok.. .. am avut norok cu ea.. ..