E de la Valve. Si poate e 3D shooter. Sau puzzle. Sau ambele. Nimeni nu stie inca nimic (cred ca nici cei de la Valve).
Oricum, dupa ce vedeti trailer-ul, imaginati-va posibilitatile. Sa cazi la infinit...
![Gun-To-The-Head [smilie=Gun-To-The-Head.gif]](./images/smilies/Gun-To-The-Head.gif)
Uite si un mic preview.
Moderator: Moderatori
Pigoo wrote:eu am ajuns undeva la un cronometru ... de 5 minute . ce trebuie sa fac ?
G-man wrote:Edit: L-am terminat pana la urmaCateva screenshoturi (observati micile legaturi cu Half Life, Black Mesa anybody?
):
Dacă eşti unde cred eu,Rayden wrote:Am ajuns la capitolul 10, camera 18. Sunt la alea unde trebuie să sari în sus de pe o platformă pe alta. Nu reuşesc să sar într-o parte să ajung pe altă platformă.Am reuşit o dată să sar şi să merg cumva cu strafe în săritură spre platforma următoare, dar n-am ajuns.
toata lumea zice asta...dar mai este Blizzard, la care orice joc e complet balansat si lucrat la el pana la cel mai mic detaliu.Păcat că nu sunt mai multe companii ca Valve care să producă jocuri de o asemenea calitate.