http://www.xpc.ro/modules.php?name=Arti ... ticol=3986
Primul post TV dedicat gamerilor din romania .. asta nu poate fi decat un pas inainte spre tarile occidentale unde din ce am vazut exista demult timp astfel de televiziuni ... oricum o initiativa demna de laudat. Ramane sa vedem cata popularitate va avea, oricum din partea mea mult
EU fac parte dintr-o retea de "cartier" si mia mers aproape perfect. Din cate stiu eu si alti provideri gen rds au abonamente cu banda destul de mare, asa ca numai in cazul in care ai dial up sau ceva conexiune mobila cu banda mica nu poti viziona postul.
PS: vezi ca exista deja o emisiune pt test, poti incerca sa vezi cum iti merge.
Da si mie imi merge bine...interesanta treaba...imi aduc aminte cand eram mic si ma uitam la turci la lupte in direct de Street Fighter...era misto rau
Buna initiativa =D>
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
frumoasa ideea...mai ales ca mi-am adus aminte de vremurile in care prindeam posturile Sky si aveau aia ceva emisiune cu jocuri(era cu vreo 10 ani treaba).....mai ales ca ma gandeam acu cateva zile sa intreb daca nu se mai gaseste pe la noi pe la tv vreo emisiune IT, gaming sau ceva
Racer wrote:Misto, numai ca vrea 350kb/s .Din pacate nu am aceasta viteza "fenomenala".Si decat sa vad poze, mai bine stau deoparte.
Faci confuzii. Eu zic sa incerci sa vezi cum merge. Ai inteles tu gresit, e vorba de kbps nu KBps adica kilo reali. Daca ai un download de 50 kilo reali iti va merge. Eu unul intru acum sa vad despre ce e vorba. Am 2mbps.
Sa lanseaza el ca mno, trebuia sa fie unu` care sa sparga gheata. Problema este daca o sa aiba programe de calitate, nu niste amarate de showuri la care adormi salivand pe tastatura. Sper sa fie online serverul 24/7 ca altfel e cam nasol. Eventual ceva serie de trailere sau mai stiu eu ce. Un fel de revewiuri precum cele de pe gamespot, la calitate ma refer. In special sper sa nu ne omoare cu reclama prea mult. In rest le urez multa bafta si la un nr cat mai mare de sloturi libere pt vizitatori.
Racer wrote:Misto, numai ca vrea 350kb/s .Din pacate nu am aceasta viteza "fenomenala".Si decat sa vad poze, mai bine stau deoparte.
Faci confuzii. Eu zic sa incerci sa vezi cum merge. Ai inteles tu gresit, e vorba de kbps nu KBps adica kilo reali. Daca ai un download de 50 kilo reali iti va merge. Eu unul intru acum sa vad despre ce e vorba. Am 2mbps.
Nu fac nici un fel de confuzie.Am banda de 128kb(biti)/s.adică 16kB(baiti)/s.
Acum am intrat si eu. Merge perfect, ca si Antena3. Ar fi bine daca ai putea alege calitatea si in functie de banda, daca ai mai multa. Sper sa suporte multi utilizatori odata online ca altfel sucks...si o calitate buna a emisiunilor, pe cat se poate cu oameni cat de cat pasionati si sa stie ce vorbesc. Doamne da!
VDtot, incearca mai tarziu daca nu, poate era cazut serverul, mai primesc si eu mesaje de alea pe antena3, dar pana la urma reusesc sa-l fac sa mearga. Incearca si cu WMP 9.
Lord_silver_14, cred ca e chiar invers, adica 1Mb/s si ~125KB/s
P.S: Am observat ca WMP-ul imi adapateaza dinamic banda. Adica avea nevoie de "numai" ~250kb/s in timp ce navigam pe net, cu mess si altele si mergea bine, fara sacadari and stuff.
Merge cât se poate de fluent pe un Astral-UPC Ultra de 1,5Mb . Însă calitatea imaginii e execrabilă / dacă nu va fi şi ceva cu bandă mai mare nu le dau prea multe şanse ...
Fostul user Staedtler
Antec P180B : Core duo magic inside ,Gigabyte Air / Living it on Westington 37" 1080p
am RDS (**** rds) abonamentul ala ieftin ..si merge perfect
PS : asta scrie pe site " In acesta perioada va rugam sa fiti intelegatori in privinta stabilitatii streaming-ului. Incercam sa punem continut nou in fiecare zi la ora 20.00, de luni pana vineri. "
Mie tare mi-e frica sa nu treaca la subscriptions cand o sa vada ce server trebuie sa inchirieze pentru broadcast. Asta pentru ca o sa intre multi sa se uite.
M-am uitat si eu. E misto, merge bine, insa se vede ca naiba
adică se vede bine in fereastra, dar fullscreen e jale
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
E normala calitatea,dacă era ceva pe la 640 atunci sa vezi jale la bandwidth ca mergea ca naiba....
E naspa ca inca nu avem un post cu adevarat de gaming in Romania,adică sa se emita direct prin cablu la televizor cum e la germani...
Astral 1,5Mbps, merge realtime fara probleme, de vazut se vede cam nasol ... dar e normal, daca s-ar vedea mai bine, nu stiu cine din Romania s-ar mai putea uita ...
Pacat ca nu prea o sa suporte multi vizitatori, pt o televiziune care emite doar online e nevoie de banda serioasa, iar asta nu vine ieftin. Ori va veni ca si HBO-ul(cu plata), ori vor fi putine sloturi, dar mai ales multa publicitate pt a-si acoperi cheltuielile. Eu sunt satul de reclame de pe alte posturi de televiziune si nu am chef de ele, fie si la gamesuri and stuff.
Nu prea cred ca o sa bage ei calitate mai buna, fiindca asta manaca banda si cred ca prefera sa aiba 1000 de utilizatori cu calitate slaba, decat calitate mai buna, dar numai 500-600 de utilizatori. Si stati linistiti ca nu toata lumea din Romania care are internet este si gamer infocat. Cei care sunt au de obicei conexiuni destul de bune acasa sau au acces la asa ceva pe la prieteni, slujba s.a.m.d. Pacat ca incep doar de maine sa emita, nu ii mai pot prinde pana cand revin acasa . Peste toate astea ce vrem cu totii sunt programele de calitate...
oricum este un inceput.daca ne amintim, la inceput xtrempc era o marca de hartie igienica!
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Zeus_XP wrote:oricum este un inceput.daca ne amintim, la inceput xtrempc era o marca de hartie igienica!
Hai măi , cred că ai fost un pic cam rău . Era bunicel chiar şi la început ( după un rebranding al Pc Gaming- care stătea şi el binişor la articole )
Şi apoi numerele de început aveau reprezentante ale sexului frumos pe copertă . Oricum , cu şi fără fete pe copertă Xpc nu a fost ceea ce ai menţionat tu !
Fostul user Staedtler
Antec P180B : Core duo magic inside ,Gigabyte Air / Living it on Westington 37" 1080p
glumeam:P oricum nu putea fi pt ca avea foile lucioase
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”