Unde gasesc casti stereo cu jack mic (ca la mobil).
Moderator: Moderatori
Unde gasesc casti stereo cu jack mic (ca la mobil).
Am vazut un MP4 player care are nevoie de casti cu jack mic, cum au unele telefoane mobile, de 2.5 mm parca. Unde gasesc astfel de casti. Merci.
How High!?!

Ai putea folosi o pereche de casti normale la care sa inlocuiesti mufa de jack de 3,5 cu una de 2,5 pentru ca aceasta e mai usor de procurat decat o pereche de casti cu jack de 2,5, si nici nu costa mult...
Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti....
Am vazut la cineva un adaptor de tipul acesta, era pus pe un N-Gage, si nu mi s-a parut deloc practic. In conditiile in care MP3-playerul are 7 mm grosime, adaptorul ala pare imens. De asta caut casti cu jack de 2,5.bobby4 wrote:Ai putea folosi o pereche de casti normale la care sa inlocuiesti mufa de jack de 3,5 cu una de 2,5 pentru ca aceasta e mai usor de procurat decat o pereche de casti cu jack de 2,5, si nici nu costa mult...
How High!?!

- iconicpaul
Re: Unde gasesc casti stereo cu jack mic (ca la mobil).
Postez aici ca sa nu mai deschid un thread nou. Am niste casti de la un telefon Nokia 2600 classic, de 2,5 mm si ma gandeam daca le pot folosi la calculator, cu un adaptor de 3,5 mm, doar ca vad ca jack-ul de la casti e cu 3 segmente, nu cu 2, pentru ca are si microfon incorporat. Nu cred ca adaptoarele care fac trecerea de la 2,5 mm la 3,5 mm vor merge, chiar daca fizic se potrivesc. A mai incercat cineva asa ceva pana acum?