Unde gasesc casti stereo cu jack mic (ca la mobil).

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
`fang`

Unde gasesc casti stereo cu jack mic (ca la mobil).

Post by `fang` »

Am vazut un MP4 player care are nevoie de casti cu jack mic, cum au unele telefoane mobile, de 2.5 mm parca. Unde gasesc astfel de casti. Merci.
How High!?!
Image
Bobby

Post by Bobby »

Ai putea folosi o pereche de casti normale la care sa inlocuiesti mufa de jack de 3,5 cu una de 2,5 pentru ca aceasta e mai usor de procurat decat o pereche de casti cu jack de 2,5, si nici nu costa mult...
Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti....
`fang`

Post by `fang` »

bobby4 wrote:Ai putea folosi o pereche de casti normale la care sa inlocuiesti mufa de jack de 3,5 cu una de 2,5 pentru ca aceasta e mai usor de procurat decat o pereche de casti cu jack de 2,5, si nici nu costa mult...
Am vazut la cineva un adaptor de tipul acesta, era pus pe un N-Gage, si nu mi s-a parut deloc practic. In conditiile in care MP3-playerul are 7 mm grosime, adaptorul ala pare imens. De asta caut casti cu jack de 2,5.
How High!?!
Image
pegas

Post by pegas »

fa cum a zis bobby4. iesi cel mai ieftin si cel mai finut asa. iti trebuie doar o mina sigura pentru lipituri.
la mijloc intre .asm si .c
Christian

Post by Christian »

sbuscriu si eu, nu vei gasi niciodata casti mini jack care sa suna cat de cat ok, lipitul ramane singura solutie.
uite niste casti mini jack aici . dar repet, mai repede te scoti cu lipitul.
iconicpaul

Re: Unde gasesc casti stereo cu jack mic (ca la mobil).

Post by iconicpaul »

Postez aici ca sa nu mai deschid un thread nou. Am niste casti de la un telefon Nokia 2600 classic, de 2,5 mm si ma gandeam daca le pot folosi la calculator, cu un adaptor de 3,5 mm, doar ca vad ca jack-ul de la casti e cu 3 segmente, nu cu 2, pentru ca are si microfon incorporat. Nu cred ca adaptoarele care fac trecerea de la 2,5 mm la 3,5 mm vor merge, chiar daca fizic se potrivesc. A mai incercat cineva asa ceva pana acum?
Post Reply