M-a lovit inspiratia intr-un final sa pun placa video (6800 ultra) pe televizor, si se pare ca nu reusesc. Am pus un cablu s-video care transforma in rca (de punctat ca are 2 iesiri rca) , si driverul (84.56) din ce imi dau eu seama vede tv-ul. La nview display settings sunt disponibile si monitorul si TV. Si la nview display mode am pus pe clone. TV formatul e pe pal d. La tv am o mufa scart bagata in video.
Rog posesorii de placi similare sa ma lumineze si pe mine. E posibil ca TV-ul ala sa fie la misto sau chiar il vede? Oare sa nu fie cablul bun?
Mufa din tv arata asa iar cablul asa.
"Who are we to call this planet Earth when is clearly Water?"
De ce nu pui un super simplu? Adică super la ambele capete, ai imagine mai bună. Lasă în modul extended desktop, că în modul clone dacă tu ai la pc 85 de hertzi rata de refresh şi tv-ul are 60 nu o să vezi nimic pe tv. Închide calculatorul şi Tv-ul (să nu ai surprize cu împământarea, e mai sigur), pune cablurile, deschide tv-ul. Deschide apoi PC-ul, bifează force tv detection, dă-i restart şi ar trebui să meargă. Vezi la tv switchul ăla (butonaşul negru) să fie pe input. Încearcă mai întâi pe super şi dacă ţi se vede ceţos pune apoi pe cablul de composite (ăla cu dunguliţa roşie în mufa galbenă de la scart), dar nu uita să ai pc-ul închis, că altfel rişti să arzi placa video. Dacă tot nu o să vrea mai poţi încerca programul tv tool sau mai trebuie bibilit driverul, până la urmă merge, dar e o chestie de setări.
***** Tutunul ucide. Încet.***** Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Intre cablul din poza si mufa mai e un cablu rca de prelungire de vreo 10 m, pt ca tv-ul e in alta camera, nu am s-video atat de lung (precizez ca la fosta placa video nu am avut probleme de genul asta cu acelasi sistem). O sa incerc maine toate alea sa vad ce iese. Eu pusesem mufa alba, nu rosie, care e diferenta? Ms de sfaturi.
"Who are we to call this planet Earth when is clearly Water?"
Am un cablu de acelaşi tip şi la mine merge pe mufa roşie, acum poate au pus aştia culorile la mişto, întrucât ca fapt divers în general standardul e Galben pentru Video, Alb şi Roşu pentru audio (după cum poţi vedea şi tu la acel scart). Un S-Video atât de lung am eu, dar nu recomand la nimeni, face figuri şi se vede tare bruiat (cu cât e mai lung cablul cu atât se vede mai nasol sau se strică mai repede, nu ştiu dacă e o regulă generală, dar în cazul meu aşa se pare). Încearcă întâi ce am zis şi dacă nu reuşeşti mai bibilim setările - şi eu m-am chinuit la început.
***** Tutunul ucide. Încet.***** Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.