.3gp video splitter

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
crater

.3gp video splitter

Post by crater »

Salut,
Am nevoie de un program sa impart in bucati un film 3gp.
Am cautat ceva pe net,dar nu prea am gasit,decat converters.
Astept sugestii.
Multumesc!
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Am cautat si eu nu am gasit nimic ca aveam nevoie odata. Cred ca cea mai usoara si convenabila solutie e sa-l convertesti in alt format, sa-i dai split si apoi sa-l convertesti la loc in .3gp.
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
crater

Post by crater »

convertea mai repede .3gp ca e mai mic.
Conrad_QS

Post by Conrad_QS »

Vezi aicisau aici. Ambele softuri se laudă că ar face şi split, dar nu am un 3gp la dispoziţie, aşa că va trebui să verifici. Dacă merge vreunul, spune-ne şi nouă.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
lazarus

Post by lazarus »

...din pacate ambele sunt versiuni shareware.Vezi aici moca:http://www.softpedia.com/get/Multimedia ... Free.shtml...cica are si functie de editare,bag sama ca are vr'o legatura cu split-ul...
Dorio

Post by Dorio »

Cu Acala ai optiunea de a face o selectie pentru comprimare. Totusi se face o recomprimare, nu exista optiune a la virtual dub: direct stream copy.
Asus A8N-SLI Deluxe, AMD A64 3000+ Winchester Box@2,4GHz, 2GBDDR Kit G.Skill, 2xWD200GB SATA2, Gainward Bliss 7900GT PCX256DDT, DVD-ROM Plextor, DVD+/-RW DL NEC, Case: Chieftec LBX-02B-B-SL-450, PS: Chieftec GPS-450AA 101 A, Samsung SyncMaster 710N, Mouse: Raptor Gaming M2, Keyboard Logitech G15, Casti Technics RP-F290
crater

Post by crater »

Conrad_QS wrote:Vezi aicisau aici. Ambele softuri se laudă că ar face şi split, dar nu am un 3gp la dispoziţie, aşa că va trebui să verifici. Dacă merge vreunul, spune-ne şi nouă.
cred ca o sa mearga.
le-am luat,doar trebuie sa le testez si sa le "cumpar"
lazarus

Post by lazarus »

Cu Acala ai optiunea de a face o selectie pentru comprimare. Totusi se face o recomprimare, nu exista optiune a la virtual dub: direct stream copy.
Acum l-am descarcat si testat si eu,intr-adevar nu stie sa lucreze cu fisiere 3gp pe editare.
Am rascolit netul dupa un program free care sa faca ce vroia crater si ma refer la un program generic,pt ca eu ca posesor de Motorola,folosesc MPT care are sectiunea "video studio"ce face treaba asta,si nu am gasit decat playere sau programe de conversie...poate cineva a dat de asa ceva si da un link p'aci,acum ma intereseaza si pe mine :) (programul sa fie free si sa nu fie soft specializat al unui anumit producator de telefoane)
Post Reply