Problema Audio pe site Help pls

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Alyn

Problema Audio pe site Help pls

Post by Alyn »

Salut am o problema :( am placa de baza asus k8n-e deluxe cu iesire 7.1 Ac'97 ..am un sistem 5.1 Genius daca ascult muzica ma joc sau ma uit la film se aud toate boxele inclusiv la filme dvd 5.1 ekk acum vinee problema #-o daca intru pe site si sa zicem un site are muzica pe el sau vreau sa ma uit la un trailer direct de pe site se aude doar Frontu :( celelalte boxe Pauza! , la fel si daca ascult muzica de pe site si la fel daca ma uit la filme pe youtube etc :( ce sa fac ce sa setez ca mam uitat prin softul placi de sunet si nam gasit nimic [smilie=Dunno.gif] [-o< :sad1: :sad1: Mia spus cineva ca e din cauza sunetului de pe acel site (ptr ca scoate stereo) dar ma intreb .. bun dar ce winampu nu scoate la fel.

Orice idee orice sfat cu legatura la acest post va rog sal puneti poate imi va fi de mare ajutor Multumesc.

EDIT: HAIDETI NU STIE NIMENI :( pls
MB SK 754 NFORCE3 ASUS (K8N-E Deluxe) | CPU ATHLON 64biti 3000+ SK754 + Frezer 64 Pro | 2x512 RAM DDR 400 MHZ PQI | ASUS GEFORCE 6600 GT 128 MB DDR3 |CD-RW ASUS 52X/32X/52X | DVDRW LG | HDD 120G 7.200 WD SATA 8MB | HDD 160G 7.200 MAXTOR SATA II 8M |
Post Reply