Fuji FinePix S5600Z VS Olympus SP510UZ

Discuţii, ştiri, tehnici de fotografiere sau (post)procesare,
tutoriale, glosar şi bineînţeles creaţiile voastre.

Moderator: Moderatori

Post Reply
KalKo

Fuji FinePix S5600Z VS Olympus SP510UZ

Post by KalKo »

Oscilez intre aparatele astea 2. Sunt cam la acealas pret, daca o avut careva sau stie care ar fi mai buna. Astept opinii please.
Loading....
jonyyybe

Re: Fuji FinePix S5600Z VS Olympus SP510UZ

Post by jonyyybe »

KalKo wrote:Oscilez intre aparatele astea 2. Sunt cam la acealas pret, daca o avut careva sau stie care ar fi mai buna. Astept opinii please.
nu am avut, nu am, nu o sa am, dar in locul tau as opta ptr fuji ptr ca are cel mai bun senzor ccd...si eu am fost lamurit....ca fuji [smilie=Victory.gif] best
raptor

Post by raptor »

Olympus are lcd mai mare, dar eu am butonat unul si nu am fost prea multumit de fotografiile pe care le scotea. Oricum intr-un timp Olympus era 6 milioane in Selgros. Daca sunt acum la acelasi pret zic sa mergi pe fuji. Poti vedea poze facute cu fuji in topicul lui ice de la foto/video.
For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three.
Shiva

Post by Shiva »

Ambele aparate sunt f bune insa eu as merge mai degraba pe Fuji s5600z pt senzorul super CCD si lentile mai bune (nu degeaba a primit decernatul premiu EISA 2006 ca cel mai bun aparat de 5 mpixeli)
Post Reply