Am un memory stick de 2GB si e vazut de doar 256MB.
E un VGI pt USB 2.0.
A mai avut cineva problema asta?
Imi puteti recomanda un program pt reparare?
Mobile disk de 2GB vazut de doar 256MB
Moderator: Moderatori
Sunt unele tzepe pe ebay in care flashuri de 256mega sunt resoftate ca fiind de capacitati mai mari.Sa nu cumva sa ai si tu o problema similara...
Asta in cazul in care l-a vazut pana acum vreodata ca 2giga.
Asta in cazul in care l-a vazut pana acum vreodata ca 2giga.
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
Poate fi si o problema de la windows. Eu am avut un stick de 1 gb si imi arata numai 400 de mega
. Thaiii!!! Si-a revenit mai tarziu si acum arata ce trebuie. Bafta!!! 
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

...a good rhyme does more damage than a '47...© ![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Multumesc tuturor de raspunsuri.Stickul nu e al meu,dar cel care mi l-a dat a zis ca a fost de 2GB.
L-am formatat,l-am verificat cu Acronis,l-am incercat la 3 calculatoare si tot degeaba.
A fost in FAT formatat(cluster de 4k),l-am formatat in FAT32 cluster de 2k si tot degeaba.
L-am formatat,l-am verificat cu Acronis,l-am incercat la 3 calculatoare si tot degeaba.
A fost in FAT formatat(cluster de 4k),l-am formatat in FAT32 cluster de 2k si tot degeaba.
toata viata inveti si cand mori tot prost esti