Am vazut ca sunt mai multe firme de la care pot cumpara cerneala pt PG-40 si CL-41 (pt Canon MP180). Exista vreun magazin in bucuresti de unde pot cumpara, nu as vrea sa ma complic cu comenzi prin posta. Vreau sa imi spuneti de unde ati luat cerneala si daca sunt probleme la reincarcare.
Va multumesc anticipat!
cernela refill PG-40 si CL 41????
Moderator: Moderatori
Vezi la http://www.producton.ro
A8N32-SLI Deluxe, Bios 1303,Athlon 3000+ BOX, Samsung SP2504C,Ram 2*256M KingMax,Extreme AX550GE/TD/256M,WinFast DV2000,CD-Rom Asus 5224A, THERMALTAKE Soprano VX VD6000BNS , Sursa HPC-620-A88S V2.2-620W.
sau http://www.inkmate.ro, stiu ca se mai gaseau si in carrefour
Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
Ia legătura cu tipul ăsta, vinde foarte ieftin. Avea un alt anunţ pe acelaşi forum unde dădea cu 60 de lei 1L de cerneală. Dacă totul e ok, să-mi spui şi mie că mă pregătesc de-un refill şi eu şi am un Canon iP1700 care foloseşte tot PG40/CL41 
Moose > pune virgula aia puţin mai încolo că dă link invalid
Am vizitat site-urile de mai sus, la "Producton" astea par a fi opţiunile de refill/cerneală pentru IP1700 (nu ştiu de ce dă opţiunile pentru 1600 deşi am dat 1700 să caute, probabil e acelaşi tip de cartuş/cerneală) am văzut scris şi ceva de "cerneală vrac pigm elite" 1L la 35 ron(cu tot cu TVA), chiar merită interesat de ea, însă la "Inkmate" nu au refill decât pentru seria BJC

Moose > pune virgula aia puţin mai încolo că dă link invalid

Am vizitat site-urile de mai sus, la "Producton" astea par a fi opţiunile de refill/cerneală pentru IP1700 (nu ştiu de ce dă opţiunile pentru 1600 deşi am dat 1700 să caute, probabil e acelaşi tip de cartuş/cerneală) am văzut scris şi ceva de "cerneală vrac pigm elite" 1L la 35 ron(cu tot cu TVA), chiar merită interesat de ea, însă la "Inkmate" nu au refill decât pentru seria BJC

.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Re: cernela refill PG-40 si CL 41????
Poti sa cumperi de la mine cerneala InkTek.
Sticlute sigilate de 100ml (15 RON) sau de 1000ml (100 RON).
Sticlute sigilate de 100ml (15 RON) sau de 1000ml (100 RON).