am nevoie, pt un prieten bun, de o configuratie de ~ 60 milioane...
eu iam recomandat asa ceva :

voi ce ati recomanda?
ma gandesc sa schimb placa de baza cu una cu chipset 650i
Moderator: Moderatori
nu da din banii lui...e o chestie complicatadelectiom wrote:
LE: Dar de ce atatia bani pentru un PC? WTF....
KodiaK wrote:AndreiD, am recomandat E6600 datorita multiplicatorului mai mare, nu a diferentei de 200Mhz stock. Multiplicator mai mare = OC mai mare. Si acum zi si tu de ce sa ia Gigabyte, Geil si Galaxy, cand omul are bani de Abit, Mushkin si BFG??
Iar la sursa cred ca sunt exagerat de multi 700W.
SamuS, o alegera mai proasta decat 2x8800GTS nu puteai face, mai ales cand la 18mil ai 8800GTX care este si mai performanta decat solutia SLI.
KodiaK wrote:dodo, eu sunt de parere ca ce ai ales tu este excelent. Oamenii de aici sunt obisnuiti sa faca sisteme cat mai ieftine, de aceea cauta cele mai ieftine alternative.
Parerea mea este ca daca tot nu sunt banii lui, si se incadreaza si in buget, merita sa se resfete cu niste componente mai actarii (ma refer la memorii).
Apreciez faptul ca te-ai orientat asupra unui HDD Raptor pt SO. Eu as fi mers chiar pe varianta de 36Gb (daca mai exista) caci ajung pt SO+programe.
Defapt sunt 2x1300Ron=2600Ron, si oricum SLI nu e o alegere deloc inspirata.apropo de cand un 8800gtx e mai tare ca doua 8800gts??? sa zicem asta doar in cateva jocuri dar in vreo 80% or sa fie mult mai rapide cele doua placi in sli decat 1 placa 8800gtx Respect iar pretul e cam acelasi 2x 10mil fata de 19mil
burebista wrote:Da, dodo QuadGT e imatura complet. D'aia a scos larisu 514 FSB Orthos stabil, iar la cumnata-meu merge FSB 400 stabil (dar n-are nevoie de OC). A, si in rest nu l-am auzit de niciun fel de plingeri cu toate ca are si DVD PATA.
eu nici nu ma gandeam la sli.. SamuS a venit cu ideeaburebista wrote:Parerea mea e sa lasi prostiile cu SLI de GTS-uri, un 8800GTX e de ajuns. Doar daca are f'un monitor de 30" i-ar trebui SLI, in rest n-are sens sa arunci cu bani numai de dragul de a-i cheltui