Viteza mare=>pica Internetul

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Post Reply
gabipernea

Viteza mare=>pica Internetul

Post by gabipernea »

Ieri seara downloadam ceva cu uTorrent,de pe trackerul iPlay.ro.Merge bine downloadul,cu 3.4 mb/s si dupa vreo 3 minute pica Internetul(numai merge nici messul,nici surfingul,nimic).Ma deconectez,ii dau sa se conecteze din nou,dar nu mai vrea sa se conecteze.Totul se rezolva cu un restart.Ma conectez din nou,dau drumul la download,dar aceeasi faza patesc dupa ~3-5 minute.Imi puteti explica si mie de ce tot timpul patesc faza asta?E frustrant,mai ales cand lasi calculatorul sa mearga peste noapte.
Cort

Re: Viteza mare=>pica Internetul

Post by Cort »

Ai putea sa limitezi viteza de download la 3mb/s. Eu cand foloseam BitComet daca treceam de o anumita viteza (~3.5mb/s) imi dadea un crash si am rezolvat cu limitarea vitezei la 3mb/s.
gabipernea

Post by gabipernea »

Dar acest fapt poate avea legatura cu ofertele abonamentului?Deci nu ma lasa sa downloadez numai pana la viteza X,iar daca trec de viteza aceea atunci ma deconecteaza.
Pana acum merge fara probleme cu limitarea de viteza la 3 mb/s.Sper sa fie tot asa!
crater

Post by crater »

verifica daca nu cumva iti crapa un serviciu din windows.
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Prin ce ai Internetul ? (fibra optica, ADSL etc.)
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
gabipernea

Post by gabipernea »

Am abonament de la RDS,cel care vine odata cu abonamentul la TV(de 9$).Din nou imi face asa.I-am dat limitare la 3000 kb/s,urca pana pe la 2.9 mb/s,iar apoi tot scade si nu mai pot face nimic ce tine de Internet.Trebe restartat ca sa mearga!
Heavy_D

Post by Heavy_D »

Hmm eu zic ca poate RDS-u ii devina ptr ca: si eu patesc ca ma uit pe net pe mai multe situri si vrea sami trimite cineva ceva pe yahoo si imi pica netul, imi arata ca is conectat dar nu reactioneaza
crater

Post by crater »

Heavy_D wrote:Hmm eu zic ca poate RDS-u ii devina ptr ca: si eu patesc ca ma uit pe net pe mai multe situri si vrea sami trimite cineva ceva pe yahoo si imi pica netul, imi arata ca is conectat dar nu reactioneaza
in ultima perioada sunt probleme cu serverele ymess.
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
Overmind

Post by Overmind »

gabipernea wrote:Ieri seara downloadam ceva cu uTorrent,de pe trackerul iPlay.ro.Merge bine downloadul,cu 3.4 mb/s si dupa vreo 3 minute pica Internetul(numai merge nici messul,nici surfingul,nimic).Ma deconectez,ii dau sa se conecteze din nou,dar nu mai vrea sa se conecteze.Totul se rezolva cu un restart.Ma conectez din nou,dau drumul la download,dar aceeasi faza patesc dupa ~3-5 minute.Imi puteti explica si mie de ce tot timpul patesc faza asta?E frustrant,mai ales cand lasi calculatorul sa mearga peste noapte.
Ai vreo retea LAN ?
Daca ai, verifica daca se deconecteaza si in cazul transerului in retea.
Daca se deconecteaza si atunci, e de vina driverul placii de retea.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
vardikkk

Post by vardikkk »

la fel si la mine...cred ca de vina este ultima versiune de utorrent...o sa schimb switch-ul intai ( am observat ca , dupa un restart la switch isi revine....am si router dar ii dau degeaba restart)si pe urma o sa schimb driverul placii de retea... si daca tot nu merge revin la o versiune mai veche de utorrent
When you're sittin' on the top, it's hard to hear you from way up here.
crysthy_p

Post by crysthy_p »

In primele saptamani de cand pun netu RDS se pare ca is probleme la viteza mari...La fel am patit si eu da acuma dupa vreo luna nu mai am nici o problema \:D/ Timpul vindeca ranile :-#)
A64 3200+ @ 2,4 Ghz |Sapphire x1800GTO2 @ 650/1280 | MSI K9N Ultra
1 GB Teamgroup DDRII 667 @ 800 | WD 160 GB 7200 RPM | Samsung SyncMaster 940B
Post Reply