scimitarr wrote:
Vreau sa-mi upgradez memoria la 4gb 800 mgz - merita? Ajuta la ceva?
Multumesc
sa ai 4gb ajuta foarte mult in vista.Mie imi trece deseori de 3gb,uneori ajunge chiar pe la 3,5gb folositi.Insa in xp sunt cam inutili 4gb de rami,2 fiind suficienti.Referitor la problema ta,chiar nu stiu ce sa zic.
Phorkias wrote:Salut - imi poate spune si mie cam ce coolere de procesor incap pe placa asta de baza ca stock-ul de la Q6600 nu prea pare a mai face fata pe caldura asta si as cam vrea sa-l schimb.
incape orice cooler.Eu am avut inainte Scythe Mugen si am fost foarte multumit de el.L-am schimbat cand mi-am luat quadul fiindca la peste 3,6ghz si la 1,5v imi ajungea la 74gr in full load.Am luat TRUE si am constatat ca nu e cu nimic mai bun decat Mugen-ul.Asa ca recomandarea mea este Mugen,deoarece este cam 130ron si are ventilator inclus
BTW:stie cineva ce versiune de bios este cea mai buna la OC pt Striker Extreme?Eu am avut o versiune de kko,1305 si nu puteam sa trec cu procesorul de 2,95ghz indiferent ce voltaj ii bagam(am incercat chiar cu 1,5-1,6 si degeaba).Acum cateva luni am luat ultimul bios pe atunci 1503,care-l am si acum.Pot sa duc procesorul maxim la 3,63ghz stabil.Max fsb mi-a mers doar 425
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
A incercat cineva ultimul bios,1603?
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us Cum sta la OC?As vrea si eu macar un fsb in jur de 500.Prin review-uri am vazut ca placa merge cam 450-490,tot cam putin,dar asta e.Strikerul Extreme e clar cea mai mare teapa hardware care mi-am luat-o vreodata

Mai bine imi luam Commando,ca era cu 3-4 mil mai ieftina,acum 1 an si jum cand am luat eu Strikeru Extreme
](./images/smilies/eusa_wall.gif)