Seriozitatea vanzatorilor de telefoane

Telefonie fixa/mobila, PDA, Palm etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Kralizec2005

Seriozitatea vanzatorilor de telefoane

Post by Kralizec2005 »

Ce parere aveti despre vanzatorii de telefoane mobile de pe net?
Ma refer aici la cei de genul celui care isi promova acum ceva timp si pe acest forum magazinul online.(nu dau nume ca sa nu fac reclama :tongue3: )
M-ar interesa daca stie cumva cineva cum sta treaba cu garantia, service-ul, daca merită riscul de a cumpara de la ei sau este de preferat sa cumpar de la magazinele normale...
Merci
Widsith the Wanderer

Re: Seriozitatea vanzatorilor de telefoane

Post by Widsith the Wanderer »

In mod normal exista niste legi destul de favorabile cumparatorului care se aplica in aceste cazuri, cele ale vanzarii prin internet. Nu stiu exact acum care si cum, dar daca vrei le caut. Poti sa vezi si pe situl ANPC. Eu in general cred ca au interesul de a fi seriosi. Au investit in site, promovare, stoc, deci nu cred ca vand 3 tel si fug dupa aia. Interesul lor e ca afacerea sa creasca. Dar poate sunt naiv, si oricum parca nu as cumpara de pe un site obscur............
mariusyic

Post by mariusyic »

Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau este sa verifici marfa, adika deschizi coletul, sa fii sigur ca nu dai banii pe o caramida sau mai stiu eu ce. In rest, eu cred ca produsele oferite spre vanzare sunt chiar originale. Ce mai poti sa verifici , sa nu fie " chinazarii" , adika telefoane facute in China, numele este un pic schimbat. Arata la fel ca originalul, dar are alt nume.
Eu de obicei verific pretul la http://www.eurogsm.ro sau la http://www.price.ro
papa
Phone expert.....cica :D
pegas

Post by pegas »

da, dar NU poti sa deschizi pachetul (de altfel nici nu ti se da pachetul) inainte de a da banii. poti, cel mult sa il deschizi sub ochii functionarei de la ghiseu sa ai un martor in caz de ceva...
asta daca e vorba de o persoana fizica. daca este o firma, e mai usor. ca ei ar trebui sa iti trimita o factura proforma, sa o vezi, sa o accepti...
la mijloc intre .asm si .c
Post Reply