Monitor LG L226WA-WN vs Dell E228WFP

Totul despre monitoare: CRT, LCD, LCD TV, Plasma etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
thewolfro

Monitor LG L226WA-WN vs Dell E228WFP

Post by thewolfro »

Salutare,

Deoarece vreau sa achizitionez un monitor wide de 22 am si eu bine cunoscuta dilema a cumparatorului: pe care sa il iau.

Din descrierea celeor doua pretendente din titlu mie mi se pare clar faptul ca, LG-ul e mai bun (din caracteristici cel putin), insa am vazut foarte foarte putini oameni care sa se fi exprimat in vre-un fel impresiile legate de acest monitor. In schimb, in ceea ce priveste dell-ul am vazut pareri foarte mult si oamenii par foarte multumiti.

Voi ce parere aveti pe care sa il aleg eventual poate puteti sa imi aratiati un review mai de incredere legat de LG-ul din subiect (eventual poate stiti vre-un site unde le-as putea vedea comparate in paralel, etc).

Merci
thewolfro

Re: Monitor LG L226WA-WN vs Dell E228WFP

Post by thewolfro »

de aici http://forum.ncix.com/forums/index.php? ... rclockid=0
se vede ca, omul a incercat LG-ul si a fost cam nemultumit, insa nu se stie daca a fost modelul nou de Lg sau cel vechi (cu timp de raspuns de 5ms)

pe de alta parte cei de la chip par multumiti de monitorul LG insa dau destul de putine informatii; vezi aici http://chip.ro/testcenter/details/657
Merced
Moderator

Post by Merced »

Nu mai posta consecutiv ca vei fi sanctionat.
Ce buget ai tu pentru monitor? Daca nu vrei sa bagi bani multi, cauti Horizon-ul de 22" care e sub 800 de lei si ai incheiat problema. Isi face treaba cu brio pentru banii sai, are panel LG Grad A+, deci e ok.
Daca bagi ceva mai mult ti-as recomanda Samsung 223BW.
Sanatate!
thewolfro

Post by thewolfro »

Salut,

Mai intai scuze de dublu post (gasisem intre timp ceva informatii si am zis ca ar fi utile sa le postez pt cei care vor citi).
Bugetul e undeva pana in 1100. Oricum nu as vrea sa arunc cu banii deci as vrea sa vad niste review-uri mai intai (eventual niste poze). Ideea e ca, eu iau monitorul si pentru jocuri. Tu ce stii ? se observa ceva blur in jocuri (datorat celor 5 ms)?
dr_dream

Post by dr_dream »

Samsung 223BW
are 100% panel S. ghosting nu se observa in jocuri ! super monitor, de care sunt foarte multumit !
Ares

Post by Ares »

Eu o sa merg pe Dell, strict pentru design si pentru ca sta bine la culori.
thewolfro

Post by thewolfro »

O.k dr_dream m-a convins cu linkul pe care mi l-a dat (apropos si eu am tot un Fujitsu-Siemens 17" in momentul de fatza ;)). Super tari pozele. Mai am insa o intrebare: Monitorul se poate inclina pe veritcala? Intreb asta pe ca am vazut unele modele care nu erau ajustabile pe verticala (mi se pare stupid dar se pare exista) probabil la aceste modele din urma, ca sa il inclini trebuie sa bagi ceva pixuri, creioane pe sub picior (just joking) :)
dr_dream

Post by dr_dream »

thewolfro wrote:Mai am insa o intrebare: Monitorul se poate inclina pe veritcala? Intreb asta pe ca am vazut unele modele care nu erau ajustabile pe verticala (mi se pare stupid dar se pare exista) probabil la aceste modele din urma, ca sa il inclini trebuie sa bagi ceva pixuri, creioane pe sub picior (just joking) :)
monitorul se poate inclina pe spate, insa din pacate nu si pe fata :sad1:
inainte sa cumpar monitorul, am citit multe pareri de pe hardwareluxx (in germana), pareri care m-au si convins sa cumpar acest monitor.
thewolfro

Post by thewolfro »

Mai e o chestie: fiind fan inrait al SO Linux, m-am cam muiat cand am vazut postul de aici: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=580295 Sper sa nu am si eu aceeasi problema. Ati mai auzit careva despre chestia asta?

Merci
Post Reply