Salutare,
Tocmai mi-am luat un P990i. Primul lucru care m-a dezamagit la el a fost faptul ca s-a renuntat la meniul tip P800, 900. Prima intrebare vine de aici... se poate schimba interfata... sa semene cu cea de 900?
O a doua problema apare la conectarea pe un WLAN. Se conecteaza dar nu descarca nimic... probleme similare?
Multumesc
P990i
Moderator: Moderatori
Re: P990i
Ca meniul sa arate ca la P900, P800, etc. nu poti ,pt ca P900 are Symbian 7.0 iar P990i are 9.1. La symbian doar update poti sa faci 
Sau sa trimiti telefonul la cineva sa iti puna versiunea 7.0 , iar nu poti, pt ca telefonul nu suporta asa ceva , si l-ai face praf.
Wireless -ul l-am testat la cineva acasa si nu am avut prebleme. El avea un router wireless si s-a conectat usor si a mers. Mai incearca cu wi-fi sau fa-i un update de soft
Salutare.

Sau sa trimiti telefonul la cineva sa iti puna versiunea 7.0 , iar nu poti, pt ca telefonul nu suporta asa ceva , si l-ai face praf.
Wireless -ul l-am testat la cineva acasa si nu am avut prebleme. El avea un router wireless si s-a conectat usor si a mers. Mai incearca cu wi-fi sau fa-i un update de soft

Salutare.
Phone expert.....cica