Problema cu jocurile in Vista

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Al3x

Problema cu jocurile in Vista

Post by Al3x »

Curiozitatea m-a impins sa incerc si eu Windows Vista insa am intampinat o problema mare. Am instalat Prince of Persia The Sand of Time ca sa il joc dar cand intru merge cateva secunde si sistemul "ingheata" fiind nevoie de restart. Prima data am zis ca e de la joc si am instalat Toca Race Driver 3 si Unreal Tournament 2004 dar si la acestea face asa, se pare ca orice joc instalat imi blocheaza pc-ul. Am luat ultimul driver la placa video si ultima versiune de directx dar tot asa face. Ma poate ajuta cineva? :pray:
Pretender

Re: Problema cu jocurile in Vista

Post by Pretender »

duminica vreau sa imi instalez si eu vista pe 32, nu am idee care ar fi problema, dar sunt numai ochi si urechi .. :-s
Acesta sunt eu. Dacă v-am speriat, sau au părut manifestări neplăcute, consultati medicul sau farmacistul.
Heavy_D

Post by Heavy_D »

Al3x wrote:Curiozitatea m-a impins sa incerc si eu Windows Vista insa am intampinat o problema mare. Am instalat Prince of Persia The Sand of Time ca sa il joc dar cand intru merge cateva secunde si sistemul "ingheata" fiind nevoie de restart. Prima data am zis ca e de la joc si am instalat Toca Race Driver 3 si Unreal Tournament 2004 dar si la acestea face asa, se pare ca orice joc instalat imi blocheaza pc-ul. Am luat ultimul driver la placa video si ultima versiune de directx dar tot asa face. Ma poate ajuta cineva? :pray:
Prince of Persia The Sand of Time am jucat eu pe vista si merge!
Incearca sa oui compatibilitate pe Windows Xp :)

Nus eu folosesc de 4 luni Vista si nu am gasit nici o problema nu mia facut fite etc.
ZyZyX

Post by ZyZyX »

Daca ai instalat Vista pe 64 de biti, atunci de acolo s-ar putea sa vina problema... de fapt de la drivere, mai mult ca sigur, ca cele pe 64 de biti sunt cam varza...

Incearca sa pui si ultimele drivere pentru placa de sunet... fratele meu a avut ceva probleme similare din cauza la driverul de sunet....AC 97

Pe 32 de biti ar trebui sa mearga perfect...mie imi merg toate jocurile care le jucam pe XP, merg nitel mai greu, dar asa ie...
Error 0x234F3A - Multitasking attempted - System confused.
HellRiser78

Post by HellRiser78 »

Al3x wrote:Curiozitatea m-a impins sa incerc si eu Windows Vista insa am intampinat o problema mare. Am instalat Prince of Persia The Sand of Time ca sa il joc dar cand intru merge cateva secunde si sistemul "ingheata" fiind nevoie de restart. Prima data am zis ca e de la joc si am instalat Toca Race Driver 3 si Unreal Tournament 2004 dar si la acestea face asa, se pare ca orice joc instalat imi blocheaza pc-ul. Am luat ultimul driver la placa video si ultima versiune de directx dar tot asa face. Ma poate ajuta cineva? :pray:

Pai ce sa spun parerile sunt impartite, dar la mine au mers absolut toate jocurile instalate, si am vista home premium X64 "cu licenta" de aproape un an.
E foarte important daca e spart windows-ul sau e cu licenta. In rest verifica-ti compatibilitatea cu componentele. Despre drivere eu zic ca nu mai sunt probleme pentru ca gasesti tot ce vrei pe sit-urile producatorilor. In rest Bafta :icon_smile:
HellRiser78

Post by HellRiser78 »

uita-te aici

http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 89289.html
Post Reply