Salutare. Saptamana ce vine as vrea sa imi schimb placa de baza cu una noua, care sa nu aiba si placa video incorporata. Momentan detin un ASRock AliveNF6G-VSTA (video onboard 6100 - 256Mb) si as vrea sa cumpar un Gigabyte GA-M55S-S3 sau GA-M56S-S3. La pret amandoua sunt la fel (220 RON) dar nu stiu care sa o iau. Pe net se zice k cel cu chipset nForce 550 e mult mai performant decat cel cu nForce 560. Vreau sa mai precizez k am o placa video Powercolor HD3850 de 256Mb. Va rog pe cei ce detin o astfel de placa de baza sa imi spuna si mie niste opinii/pareri !!!
Mersi mult
Placa de baza GIGABYTE !!!
Moderator: Moderatori
Re: Placa de baza GIGABYTE !!!
Eu am GA-M56-S3 de 3 luni.Nu am avut probleme cu ea,am pus pe ea un x2 4200+,X 1950 Pro,2 Gb mem.
Fata de M55 stiu ca are codec audio mai nou,layout-ul un pic mai bun,temperatura MCP-ului 55-60 grade monitorizata cu Everest.
Nu am avut probleme de incompatibilitate cu alte componente,merge si overclockata,la pretul asta este o placa buna si stabila.
Oricum nu vei sesiza diferente mari la chipset,eventual la dotari.+M56.
Fata de M55 stiu ca are codec audio mai nou,layout-ul un pic mai bun,temperatura MCP-ului 55-60 grade monitorizata cu Everest.
Nu am avut probleme de incompatibilitate cu alte componente,merge si overclockata,la pretul asta este o placa buna si stabila.
Oricum nu vei sesiza diferente mari la chipset,eventual la dotari.+M56.
Re: Placa de baza GIGABYTE !!!
Pina acum 3 ani Gigabyte era un retailer considerat neserios, insa in ultimii doi ani si-au schimbat si atitudinea si calitatea marfurilor.
Au chiar si site in romaneste specializat.
Au chiar si site in romaneste specializat.