9600GT deja in magazine?!
Moderator: Moderatori
9600GT deja in magazine?!
Astia de la caro o au deja pe site.... http://www.caro.ro/placa-video-xfx-pv-t ... mb--40203/ la un pret excelent,sunt curios cat din oferta asta e adevarata...
Re: 9600GT deja in magazine?!
Frumos pretul, mediadot, pcgarage si shopit le au incepand de la 650 RON dar la majoritatea gasesti doar de la Gainward
Dimineata ideala este aia peste care sari!
- Dragon_Fighter
Este mult si 600RON,placa asta trebuia sa fie pe la 500RON...dar pentru ca traim in Romania
,avem acest "avantaj" 
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

Corect, se apropie de pretul uni 8800GT si are numai 64 SP-uri.Dragon_Fighter wrote:Este mult si 600RON,placa asta trebuia sa fie pe la 500RON...dar pentru ca traim in Romania,avem acest "avantaj"
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
placa asta (9600gt) bate un 3850 cu usurinta...3850 este de la 5.5 in sus (sa zicem), deci sunt preturi ok.Dragon_Fighter wrote:Este mult si 600RON,placa asta trebuia sa fie pe la 500RON...dar pentru ca traim in Romania,avem acest "avantaj"
Le tour toujours
- Hypnotise07
Zilele acestea vor aparea in magazine si Evga 9600Gt SC si SSC, cu preturi pe masura dar si cu frecvente deosebite 

Profanity is one language all computer users know.
"Moral indignation is jealousy with a halo"- H. G. Wells
Nu e un pic cam mult totusi? La 750 sau chiar mai putin e 8800GT de la Gigabyte.
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
Tinand cont ca verianta standard e pe la 650 RON, nu e mult. Daca te uiti la preturile de la 8800GT deja ti se pare exagerat pretul.
LE: 675/1800 inseamna la ei Superclocked? Modelul de la Leadtek vine la 650/1800 in varianta de baza si il gasesti la 639 la mariosoft.ro pentru comanda online, iar pcgarage o au la 650.
LE: 675/1800 inseamna la ei Superclocked? Modelul de la Leadtek vine la 650/1800 in varianta de baza si il gasesti la 639 la mariosoft.ro pentru comanda online, iar pcgarage o au la 650.
SSC-ul vine din fabrica la 740 core... e prea putin pentru un 9600GT?
Pe langa asta, nu compara Evga cu Leadtek, e ca si cum ai compara Corsair cu AData...
Cat despre preturile si intrarile fantoma de pe diverse site-uri...eu unul am postat poze pe forumul asta cu doua bucati de 9600GT Evga SC. Faimoasele placi foarte ieftine despre care vorbiti cu totii nu le-am vazut inca la nimeni
Pe langa asta, nu compara Evga cu Leadtek, e ca si cum ai compara Corsair cu AData...
Cat despre preturile si intrarile fantoma de pe diverse site-uri...eu unul am postat poze pe forumul asta cu doua bucati de 9600GT Evga SC. Faimoasele placi foarte ieftine despre care vorbiti cu totii nu le-am vazut inca la nimeni

Poti sustine afirmatia cu date mai concrete? Adica PCB-ul de exp e in mai multe straturi la EVGA sau sunt memorii mai tepene? Deci nu vorbim de suport (care e foarte bun la eVga, Bfg, XFX fata de Leadtek)si altele, vorbim de placi in sine. Cel putin la lansari toate placile sunt facute de Foxconn (Leadtek) si Flextronics.Pe langa asta, nu compara Evga cu Leadtek
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Da, pot sustine afirmatia si cu date mai concrete. Din cate stiu eu, in cazul seriei 9, PCB-ul este in 8 straturi pentru toate brand-urile, momentan. Insa memoriile Samsung de 1ns si chipurile hand-picked nu sunt comune tuturor integratorilor,exemplul cel mai concret il putem vedea in cazul seriei 8, unde Evga-urile au urcat in frecventa mai mult decat orice altceva. Mai nou si Mushkin au intrat in acest club select, solutia 8800GT produsa de ei fiind probabil cea mai overclockabila dintre toate implementarile aparute pana acum. Sigur...in teorie toate componentele provin din aceleasi locuri, insa brand-urile premium folosesc componente care trec printr-un proces de control al calitatii mult mai riguros si mai dur. Iar despre serviciile post-achizitie ai amintit chiar tu, deci stii despre ce este vorbaPoti sustine afirmatia cu date mai concrete? Adica PCB-ul de exp e in mai multe straturi la EVGA sau sunt memorii mai tepene? Deci nu vorbim de suport (care e foarte bun la eVga, Bfg, XFX fata de Leadtek)si altele, vorbim de placi in sine. Cel putin la lansari toate placile sunt facute de Foxconn (Leadtek) si Flextronics.

Ok Headhunt, si un EVGA 9600GT SC la 690 sau SSC la 740 cam cat la suta dintr-un 8800GT reprezinta.
Deci daca ar fi de facut o comparatie:
EVGA 9600GT SC 690roni
EVGA 9600GT SSC 740roni
Gigabyte 8800GT 750roni.
Ajunge varianta la 690roni macar la 80% din puterea unui 8800GT?
Deci daca ar fi de facut o comparatie:
EVGA 9600GT SC 690roni
EVGA 9600GT SSC 740roni
Gigabyte 8800GT 750roni.
Ajunge varianta la 690roni macar la 80% din puterea unui 8800GT?
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
SSC-ul fata de un 8800GT este 120% 
Diferentele apar in momentul in care incepi sa le overclockezi, unde depinde cat urca fiecare. Mie mi se pare ca 9600Gt spala pacatele seriei 8600xxx, si readuce in prim plan un mainstream cu adevarat puternic. Si daca acum costa atat, ar trebui sa ne aducem aminte cat costau 8800GT-urile cand au aparut, si mai mult decat atat, nu compara 9600GT SSC cu Sparkle, mai degraba compara cu 8800GT de la Evga sau Mushkin, care au cu totul alt pret
Cu siguranta o sa apara si versiuni foarte ieftine de 9600GT, gen Palit sau Sparkle sau Galaxy sau mai stiu eu ce. De asemenea, vor scadea si preturile peste 1-2 luni, si vom ajunge in normalitate, deci nu vad de ce va infuriati atat. Pana la urma si 8800GT la inceput costau stupid de mult...dar asa se intampla cu un produs atunci cand apare. Pana la urma producatorii sunt pusi pe facut bani 

Diferentele apar in momentul in care incepi sa le overclockezi, unde depinde cat urca fiecare. Mie mi se pare ca 9600Gt spala pacatele seriei 8600xxx, si readuce in prim plan un mainstream cu adevarat puternic. Si daca acum costa atat, ar trebui sa ne aducem aminte cat costau 8800GT-urile cand au aparut, si mai mult decat atat, nu compara 9600GT SSC cu Sparkle, mai degraba compara cu 8800GT de la Evga sau Mushkin, care au cu totul alt pret

Headhunt wrote:SSC-ul fata de un 8800GT este 120%
Diferentele apar in momentul in care incepi sa le overclockezi, unde depinde cat urca fiecare. Mie mi se pare ca 9600Gt spala pacatele seriei 8600xxx, si readuce in prim plan un mainstream cu adevarat puternic. Si daca acum costa atat, ar trebui sa ne aducem aminte cat costau 8800GT-urile cand au aparut, si mai mult decat atat, nu compara 9600GT SSC cu Sparkle, mai degraba compara cu 8800GT de la Evga sau Mushkin, care au cu totul alt pretCu siguranta o sa apara si versiuni foarte ieftine de 9600GT, gen Palit sau Sparkle sau Galaxy sau mai stiu eu ce. De asemenea, vor scadea si preturile peste 1-2 luni, si vom ajunge in normalitate, deci nu vad de ce va infuriati atat. Pana la urma si 8800GT la inceput costau stupid de mult...dar asa se intampla cu un produs atunci cand apare. Pana la urma producatorii sunt pusi pe facut bani
Lasa-ma sa vad daca am inteles, EVGA 9600GT SSC e mai bun decat un 8800GT stoc? Cu putin noroc voi compara Leadtek 9600GT cu Asus 8800GT, pentru curiosi. Si fara supararea dar "SSC-ul fata de un 8800GT este 120%

LE: EVGA 9600GT SSC @ PCgarage.ro = 785 RON, nu vad cine e dispus sa dea atatia bani pe placa.
Last edited by Skat on Thu Feb 28, 2008 6:11 pm, edited 2 times in total.
Comparatia mea nu era menita sa fie una strict Evga vs Evga. Incercam sa vad daca am de exemplu un buget de 600roni ce merită cumparat si de asemenea daca am 750roni ce merită cumparat.
Am luat modelele SC si SSC la ochi pentru ca Evga de obicei costa mult mai mult decat alte branduri, diferenta care de obicei nu se regaseste in performanta.
Am luat modelele SC si SSC la ochi pentru ca Evga de obicei costa mult mai mult decat alte branduri, diferenta care de obicei nu se regaseste in performanta.
Skat..uite care este problema...eu vorbesc in cunostinta de cauza. Fa si tu niste teste ca sa te convingi singur, asa este cel mai bine, nu crezi? Dar sa ne spui si noua apoi ce ai obtinut 
Shakirel Diferenta nu se regaseste in performanta pentru home-user. Dar chipurile folosite pe placile astea sunt testate special, deci pentru un overclocker reprezinta garantia ca vor urca mai sus decat media in cazul unor raciri si voltaje adecvate. Asta este ideea. Normal ca din punctul tau de vedere, daca incerci sa cumperi ceva cat mai bun intr-o anumita suma de bani nu merita sa dai bani in plus pentru high-end, si te va interesa cel mai bun raport calitate pret. Pana la urma depinde de nevoile fiecaruia

Shakirel Diferenta nu se regaseste in performanta pentru home-user. Dar chipurile folosite pe placile astea sunt testate special, deci pentru un overclocker reprezinta garantia ca vor urca mai sus decat media in cazul unor raciri si voltaje adecvate. Asta este ideea. Normal ca din punctul tau de vedere, daca incerci sa cumperi ceva cat mai bun intr-o anumita suma de bani nu merita sa dai bani in plus pentru high-end, si te va interesa cel mai bun raport calitate pret. Pana la urma depinde de nevoile fiecaruia

Daca reuseste nemesys_alien sa imi faca rost de placa voi face testele si voi posta rezultatele, stoc si OC. Din pacate nu am cum sa pun mana pe un SSC, aia sper sa o faca altcineva de pe forum.
Poti pune frecventele SSC-ului, si chiar daca nu este chiar acelasi lucru tot ne putem face o idee mai exacta.
ieri am cumparat una bucata Gigabyte 9600GT cu 570LEI ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Gigabyte M61P-S3||AMD Athlon X2 6400+ on Scythe Ninja Plus.B||2GB ADATA VEE|| Leadtek GTS 250 ||WD 250GB||LG GH22NS40||Realtek HD Audio||Altec Lansing 121i||Corsair VX450w||THERMALTAKE WING RS101||Taxan Ergovision 975
- Neon Biker
Iar sparge piata Gigibait? ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
Well...baga poze, benchmark-uri, prime impresii..etc 

- nemesys_alien
Maine o sa fie pentru teste si un Leadtek 9600GT fata de un Asus 8800GT
.

http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

Da este in magazine. Preturi intre 550 si 680 RON. Conteaza producatorul si configuratia. Este o placa buna
Da, 9600GT există în magazine. Şi încă în diverse arome
Pentru detalii, PM me.

Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
Un 9600GT overclockat la 750/2200 MHz ajunge un 8800GT standard, testate pe acelasi sistem (~11800 in 3DMark2006).
E6750, Andy Samurai, DFI LP D K P35-T2RS, 2x2048 Mushkin 800 4-4-4-12, Gainward 8800GT, XClio2 - fan 250mm, Sirtec 500W, EIZO T960 21"
- lucas22010
te asteptam..nemesys_alien wrote:Maine o sa fie pentru teste si un Leadtek 9600GT fata de un Asus 8800GT.
Am reusit sa facem o mica comparatie, din pacate din cauza timpului nu am reusit decat un amarat de 3Dmark06. Rezultatele se pot vedea aici.
Acum pune 9600GT-ul la frecventele SSC-ului (daca tine) sa vezi ce iese. 100Mhz in plus la core conteaza destul de mult 
Si nu ar fi rau sa vedem si un tab de CPU-Z pentru CPU si unul pentru Ram....Oricum, pacat ac esti limitat de procesor...

Si nu ar fi rau sa vedem si un tab de CPU-Z pentru CPU si unul pentru Ram....Oricum, pacat ac esti limitat de procesor...
Sper sa pun in seara asta, nu bag mana in foc ca reusesc frecventele SSC-ului dar 100MHz la core poate voi reusi. Tot in seara asta voi posta si 8600GT-ul cu frecventele la care am reusit sa ajung. Pe platforma de acolo nu voi mai apuca sa testez in curand, in schimb va fi un AMD X2 4400+. Voi pune si tab-urile de CPU-Z. De limitarea din cauza procesorului stiam, dar asta e, un upgrade la procesor mi-e cam greu de facut.Rezultatele le voi posta tot in topicul mentionat anterior.