Samsung P520 Armani

Telefonie fixa/mobila, PDA, Palm etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
sangurov

Samsung P520 Armani

Post by sangurov »

Buna, as vrea sa-mi cumpar un Samsung P520 Armani, am verificat pretul pe http://www.mobileservice.eu/ro/products ... rmani.html , si cred ca este unul bun. Ce credeti, oare este un telefon bun? :-k
mariusyic

Re: Samsung P520 Armani

Post by mariusyic »

Salut. Telefonul e ok, pretul e cam mare. Poti sa gasesti la negru si cu 370 euro, nou la cutie. Problema este urmatoarea: P520-ul e cotat ca si telefon de femei, din cauza dimensiunilor. Pt. tine ar merge un F480, F490.
Phone expert.....cica :D
Snow

Post by Snow »

Meh la 440E poti sa iti iei si telefoane mai bune. Ala e mai mult de fite. Zi exact ce ai vrea de la telefon : sa fie mai business, mai orientat spre entertainment sau "fitza" gen Prada,Chocolate sau Armaniu asta ?
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
gigel

Post by gigel »

Eu iti recomand cu caldura KU990 de la LG! Este un telefon excelent. Il am de vreo 3 luni de zile si nu m-a suparat niciodata. Nu e de fitze desi arata extraordinar si mereu intoarce cate un cap cand il scot, dar si ca dotari este excelent: camera de 5MP cu inregistrare video la 120FPS!! Interfata touch-screen flash-lite, care la inceput nu zice multe dar daca ai cunostiinte flash poti face ce vrei din telefon (eu de asta l-am luat :P) si chiar daca nu te pricepi, are ceva comunitate in spate care scoate teme si aplicatii zilnic.
Daca nu ma insel e si mai ieftin. Check it out, asa ca alternativa. A, are si suport tv-out (redare divx 6.1), dar cablul e mai greu de gasit :P
Parerea mea!
Post Reply