sfaturi pentru un amplificator!

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
kal3x

sfaturi pentru un amplificator!

Post by kal3x »

am boxele astea:
http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_inte ... SS-MF450H/
si le tin pe o combina akai conectata la pc :laughing6: [smilie=Nice-try.gif] , va dati seama cat de multumit sunt

vreau cateva recomandari pentru un amplificator(sau sa-l fac eu), eventual o placa de sunet pentru pc, sau daca sa-mi iau ceva activ gen microlab solo 7
TripleX

Re: sfaturi pentru un amplificator!

Post by TripleX »

Tot pe situl Be-loud ai de unde alege la amplificatoare sau receivere stereo. Acum, sa nu te sperie preturile, sunt normale si nu gasesti ceva mai ieftin de 8 milioane (in afara de SH). Daca tot ti-ai luat Sony (nu este cea mai stralucita solutie dar la pretul acela cred ca nu gasesti alte boxe floorstanding, dar am sa ma mai documentez) uite un receiver Sony sau un amplificator Pioneer. Rog alti utilizatori, cu experienta, sa-si dea cu parerea! Succes in continuare!
...
Spoiler!
Why so curious?
...
kal3x

Post by kal3x »

boxele le am de la un prieten:D (le-am luat cu pret mic, eu vroiam altceva, dar daca s-a ivit le-am luat)
mersi, o sa mai caut:D
TheUgly

Post by TheUgly »

Daca vrei sa-ti faci amplificator si ai ceva experienta in domeniu iti recomand integrate National Semiconductor seria Overture si cred ca LM3886 e o alegere buna,eventual montate in punte daca vrei puteri mai mari.Calitate sunetului va depinde de experienta ta in domeniu ,dar exista materiale pe net berechet inclusiv pe situl producatorului.
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)

"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
SergiuA&B

Post by SergiuA&B »

Of doamne...ai facut o alegere foarte proasta alegand boxele alea sony....Cu 3,5 milioane luai niste magnat monitor 220 si erai mult mai multumit.Intrebati inainte sa va luati ceva :sad1: .N-are rost sa investesti intr-un amplificator decat daca iti schimbi si incintele alea.Nu se vor auzi bine nici cu un amplif de 5000$...Vinde-le [smilie=Nice-try.gif] ...pe urma mai discutam :wink:
Edit :
vreau cateva recomandari pentru un amplificator(sau sa-l fac eu)
Iti trebuie ceva cunostinte de fizica ca sa faci un amplificator....daca nu ai experienta mai bine nu te baga....cine stie ce poate iesi [smilie=Nice-try.gif]
Old nick :Nokia
Trance Around The World
kal3x

Post by kal3x »

pai boxele nu le-am luat noi ca nu sunt nebun sa dau 550ron, am dat 250ron SH d la un prieten!
acu ce să fac, mai bine iau un amplificator, sau boxe active!
SergiuA&B

Post by SergiuA&B »

Depinde de buget :wink: .Cat iti propui sa cheltui?
Old nick :Nokia
Trance Around The World
Post Reply