Crysis Warhead

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
Jizaz Craist

Crysis Warhead

Post by Jizaz Craist »

Expansion sau Crysis 2? Orice-ar fi, e anunţat, dar nu explicat.

Deci de asta au zis că nu vor lansa patchul 1.3 şi vom înţelege curând de ce [smilie=maniac.gif]
Empir

Re: Crysis Warhead

Post by Empir »

Deabia astept! :cheers:
psypc2

Post by psypc2 »

Adica abia astepti sa-ti cumperi un PC nou? :d
Empir

Post by Empir »

Pai....daca o sa fie la fel de ,,optimizat,, atunci cred ca trebuie un pc nou dar dupa ce au declarat ca nu mai fac jocuri exclusive pentru pc atunci cred ca vor mai lucra la optimizare ca sa mearga si pe console [smilie=Victory.gif]
psypc2

Post by psypc2 »

Bine ca am Xbox 360 si nu mai trebuie sa bag bani in PC [smilie=Thumbs-Up.gif]
SpeeDy^X2^

Post by SpeeDy^X2^ »

O sa vedem in curand ce e Crysis Warhead ,expansion sau crysis 2 sau ce o fi. :-#)
[smilie=Nice-try.gif]
gigel

Post by gigel »

Sa nu fie un simplu port pentru console...
Parerea mea!
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Păi dacă ar fi doar o portare, atunci ar continua să facă patchuri pt PC, nu?
Cosmin Aionita
Redactor

Post by Cosmin Aionita »

Electronic Arts a oferit in sfarsit primele detalii despre Crysis: Warhead, jocul care va continua in aceasta toamna povestea din Crysis. Astfel, Warhead va fi lansat exclusiv pentru PC si va urma firul povestii initiale, jucat insa de aceasta data prin ochii Sergentului Sykes, cunoscut din primul joc Crysis cu numele de cod Psycho.

Crysis Warhead foloseste acelasi motor grafic Cry Engine 2 si este dezvoltat de echipa din Budapesta a celor de la Crytek. Cevat Yerli, CEO-ul Crytek, a declarat ca prin noul Warhead echipa sa se va concentra pe imbunatatirea modului in care este expusa povestea jocului, pe optimizarea performantei si a aspectului grafic dar si pe tipul de gameplay liber, caracteristic primei parti din jocul Crysis initial.

Psycho va avea la dispozitie un arsenal mai bogat, pastrand in acelasi timp avantajele evidente aduse de nanosuit-ul din dotare. Se pare ca si componenta multiplayer din Warhead va fi imbunatatita, producatorii promitand introducerea unor noi vehicule. Crysis Warhead este asteptat pe PC in aceasta toamna.
gigel

Post by gigel »

Bine bine... nu e portare :P
Sa fie bine optimizat... atat imi doresc
Ma mira totusi ca fac o continuare pentru PC cand vanzarile originalului nu au fost tocmai astronomice.... or so they told us! [smilie=maniac.gif]
Parerea mea!
SpeeDy^X2^

Post by SpeeDy^X2^ »

Anuntase crytek ca nu vor mai lansa jocuri exclusive pentru PC ,si uite ca tot exclusiv pt. pc va fi si crysis warhead. Oricum asteptam sa vedem ce o sa iasa,sper sa fie iasa ceva mai bun ca crysis si sa fie mai optimizat. :d
[smilie=Nice-try.gif]
Calin Banc

Post by Calin Banc »

gigel wrote:Bine bine... nu e portare :P
Sa fie bine optimizat... atat imi doresc
Ma mira totusi ca fac o continuare pentru PC cand vanzarile originalului nu au fost tocmai astronomice.... or so they told us! [smilie=maniac.gif]
Au vandut 1 mil+ de copii, ar trebui sa fie multumiti la ce cerinte de sistem avea. [smilie=Nice-try.gif]

Tare ma tem ca va fii un joc de vreo 8-10 ore ce ne va pune iarasi calculatoarele in bot promovand placile ce tocmai urmeaza sa apara.
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Folosind acelasi motor grafic,nu cred ca va avea cerinte mai mari,din contra normal ar fii sa fie mai optimizat fata de primul sau cel putin la fel.Lungimea efectiva a acestui Crysis Warhead nu cred ca va conta foarte mult ,daca e la fel de alert ca si primul,merita jucat si pentru 8 ore.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Zvonurile zic că Crysis a vândut peste 3 milioane.
Sunt curios să văd cum mă vor face să stau pe macaraua din port şi să snipuiesc în timp ce Nomad face toată treaba jos [smilie=maniac.gif]
Şi abia aştept să capturez alienul ăla!
2K

Post by 2K »

90% din FPS-uri sunt jocuri de 9-10 ore si chiar mai putin (hint preamaritul Half Life cu episoadele sale 1-2) ideea e ca in acele 9-10 ore actiunea/script-ul/grafica/mecanica jocului sa fie buna altfel degeaba....
Tocmai ce am terminat pentru a doua oara Mass Effect ce se vrea a fi action RPG si main story-line nu a tinut mai mult de 14 ore din care nu cred ca exagerez 2 ore au fost dialog (either way un joc foarte bun)
Daca il scot si pe console nu tb sa faci upgrade dar e foarte greu de crezut ca va rula in aceleasi conditii pe X360/PS3 ca pe un calculator de ~20 de milioane actual sau ca pe unul de acum jumatate de an gen 8800GT+E2140 OC +2GB Ram.

LE:
EA and Crytek have officially announced the development of Crysis Warhead, "a parallel story" to hardware-taxing tropical shooter, Crysis. Built by Crytek's Budapest studio atop an optimized version of the CryEngine 2 technology, Crysis Warhead sees players squeezing into the nanosuit of Sergeant Sykes, affectionately dubbed "Psycho," and learning that "life on the other side of the island is even more intense and explosive than they ever could have imagined." Given all the eyeball-melting events in Crysis, we reckon they're capable of imagining quite a bit.

Crytek president and CEO, Cevat Yerli, found the original game's reception by gamers and the media to be quite pleasing, but noted to the studio's intention to raise the ol' bar. "With Warhead, we are focusing on refining our storytelling and game performance, while also delivering more of the visually stunning graphics and immersive, free-roaming gameplay everyone loved in Crysis," he said. Expect more weapons, more vehicles and more multiplayer content when Crysis Warhead nukes lesser computers this Fall."
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Calin Banc

Post by Calin Banc »

Cică-i flămând rău cu memoria RAM.
Our friends over at PCGamesHardware have had a chance to play some Crysis Warhead on this year’s Games Convention, and they’ve found out it’s quite a resource hog.

The tested PC consisted of Core 2 Extreme QX9770, 4GB of DDR3 1333 RAM and a Geforce GTX 260 graphics card. Crysis Warhead ran in DX9 mode, antialiasing was inactive and the resolution was set to 1,152 x 864, but they couldn’t change the settings as the menu was inaccessible.

In the long intro video fps didn’t drop below 41, but they noticed that memory usage is quite high. Crysis Warhead game console reported that 2,146MB were in use, whereas Crysis went up to 1,300MB. The game, afterwards, ran at 35 fps and 29 fps in some more demanding scenes, but memory usage climbed up at 2,190.

Well, it’s still early to say anything, as there’s more work to be done on the game, but if memory usage stays like this, RAM manufacturers might rake in some nice dough, as 2GB simply won’t do.
XSamSung

Post by XSamSung »

La un sistem cu 4 GB ram, 2 GB nu vad de ce ar fi mult - ba chiar o binecuvantare. Ce rost isi are 4 GB ram intr-un sistem care abia urca pana la 2 GB sa nu mai zic de performante. Eu personal as prefera sa urce pana la 3.80 GB, categoric s-ar simti o diferenta. :icon_smile: In alta ordine de idei, RAM-ul e destul de ieftin in prezent, daca vrei un JOC High End cu setari maxime - sistemul respectiv ar trebui sa fie la fel de High End (din descriere se subintelege un 4 GB ram). Pentru cei ce vor sa joace Crysis Warhead pe sisteme invechite, cu setari medii sau chiar mai mici nu cred ca o sa urce pana la 2 GB. De obicei este si o setare in .ini de unde se poate seta limita.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Dacă ceva este ieftin nu-i musai să trebuiască cumpărat. Acum om vedea ce-a mai fi.
VIPER

Post by VIPER »

Fratilor, cand apare demo ? Ca vad ca data de lansare pt full este in jurul a 16 sept, demo nu trebuia sa apara cu o luna inainte sa apara full ?
E2220 @ 3GHz on AC Freezer 7 Pro | Gigabyte P35 DS3L | 2GB A-Data @ 833MHz | Sapphire HD3870 512MB GDDR3
Shader

Post by Shader »

La ce-ți mai trebuie demo pt. un ”expansion” ? S-a schimbat doar caracterul principal în rest e the same sh!t. :icon_smile:
Live in your world, get pwned in mine!
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Priced at $699, the one and only Crysis Warhead PC was made with the involvement of EA, game developer Crytek, hardware maker Nvidia, and system builder UltraPC. It will launch alongside Crysis Warhead on September 16, and pack the following:

* CPU: Intel Core Duo e7300 (@2.66GHz)
* Video card: Nvidia 9800GT
* RAM: 2GB

The system actually represents the internal benchmark Crytek Budapest used when developing the stand-alone Crysis expansion, and is said to run Warhead with High settings at an average of 30 frames per second.

http://www.shacknews.com/onearticle.x/54613

Hm.
Image

Să înţeleg că shaders e la Very High şi restul pe High, nu?

Cred că aşa upgrade îmi voi face şi eu, e ieftin :d
Shader

Post by Shader »

Și newsletter-ul de la eVGA:
Attachments
51815137et3.jpg
Merced
Moderator

Post by Merced »

Astia au glume in program. :laughing6:
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

De ce Merced? Au perfecta dreptate. Crysis de exemplu mi-a mers foarte OK pe sistemul meu. E drept ca la High nu Very High, insa diferenta nu este chiar atat de mare, si oricum pe HIGH arata extrem de bine.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Merced
Moderator

Post by Merced »

Lasa ca si eu l-am jucat pe DX9 totul high cu 9600GSO ca aia aveam atunci, si avea unele momente in care scadeau frame-urile penal. Cand am ajuns la ultima faza si eram pe nava, s-a terminat de tot smecheria, cred ca aveam 10fps-uri in medie cu toate focurile alea in jur. Am fost nevoit sa scad spre medium din detaliile mai solicitante.
Sistemele propuse de astia sunt mai slabe practic ca ce am eu acum, iar daca o sa-l joc fluent pe DX 9 cu tot ce pot pe high, mananc o caramida. Dar fluent.
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Ăsta e Crysis Warhead, nu Crysis.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Si cu ce ma incalzeste asta? Chiar crezi ca l-au super-optimizat de ajunge sa mearga blana pe un sistem oarecum banal? Mare mi-ar fi mirarea... Mai degraba e o campanie ca sa-si vanda produsul, ca primul a suferit la vanzari din cauza ca nu mergea fluent cu detalii maxime decat pe calculatoare NASA.
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Avînd în vedere că previewurile şi primele reviewuri spun că se simte că rulează mai bine, da, e mai optimizat.
A trecut un an de la primul Crysis, preţul plăcilor video s-a înjumătăţit deja. Un 9800GT e un 8800GT îmbunătăţit. Iar un 8800GT e peste acel 9600GSO.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Bine ca mi-ai zis ca e mai bun un 8800GT decat un 9600GSO, ca nu stiam... [smilie=Nice-try.gif] Am vazut primul Crysis avand frame-drop-uri penibile in DX10 cu totul Very High chiar si pe GTX260 si 9800GX2 la un amic. Eu ma indoiesc foarte tare ca l-au optimizat atat de bine de ajunge sa ruleze stas pe un 9800GT care oricum e doar cu putin mai bun decat un 8800GT, pe o placa de baza cu G31 si cu un procesor relativ slab neoverclockat. O sa revin cu impresii dupa ce apare. Daca pe sistemul din profil nu ruleaza cum se lauda baietii, e o problema.
Infractor Periculos

Post by Infractor Periculos »

Reclama aia de la EVGA insemna ca jocul va rula bine pe 9800GT. Bine inseamna probabil 1280*1024 cu detalii high pe la 40fps, ceea ce e f posibil si ar satisface 90% dintre jucatori.

Vad ca unii de pe aici inteleg din asta ca Warhead va rula la detalii monstruoase pe 9800GT, adica probabil se asteapta la rezolutie de 2560 cu detalii Very High, AA de 8x si 60 fps-uri.
Shader

Post by Shader »

Prin multitudinea de newsletter-uri primite îmi amintesc foarte bine de unul în care se spunea foarte clar detaliile la care va rula jocul sub acea configurație și anume: detalii High, rezoluție 1280x1024, peste 30FPS nimic sub. Chiar nu-mi amintesc dacă în DX 9 sau 10. O să încerc să găsesc exact.
2K

Post by 2K »

DX10 nu are cum pt ca Warhead nu are executabil de DX10 which is crappy anyway avand in vedere ca nu ofera NICI O diferenta fata de DX9 pentru acest titlu cel putin.
9800GT e 8800GT ce oricum mergea mai mult decat decent cu toate High si putine very high in Crysis original @ 1280x1024.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Pe ce data apare exact domnilor?Eu ma cam indoiesc sa-l fi optimizat atat de mult cum spun,dar nu ma pronunt pana nu vad produsul final.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Pe 15 septembrie.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Vazusem pe IGN parca, data lansarii 16, dar ma rog, ce e o zi in plus, in minus, neinteresant. Sper p-asta sa-l termin si sa nu mai dau de bug-uri penibile la final cum am dat in primul de asta.
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

9.4 pe IGN! La fel ca originalul!

I played Warhead on a high-end machine with a quad core CPU and the latest Nvidia graphics card at high resolution (1680x1050) with all the details set to Enthusiast, which is essentially very high. It looked cutting edge and the frame rate was solid. Next, I checked the game on a slightly older PC with a two-year old 8800GTS and I was still able to crank it to Enthusiast settings and the same resolution and get solid results. Finally, I checked it out on the "$700 PC" that Crytek and EA have been touting. It really is a $700 machine built on the latest mainstream parts (the video card is a 9800GT), and I was able to play the final boss battle at the same resolution and at Enthusiast settings and get solid frame rates.

Dumnezeule.

Şi pe Eurogamer a luat 9.
esett

Post by esett »

Prostia umana este uimitoare. La IGN si in multe alte locuri de pe planeta asta este in cantitati colosale. Dumnezeule intradevar.

Hai sa facem o hora a bucuriei pentru fantasticul jeg numit Crysis Warhead. Singurul joc in care desi esti in pielea unui lunetist de fapt poti sa joci cum vrei. Jocul care desi vine dupa monumentul de prostie numit Crysis nu aduce continuarea "povestii" fara final a amintitului.
Jocul care nu este nimic altceva decat o optimizare a unui motor grafic. Fericirea mea este nemasurabila. In sfarsit un joc care este optimizat pentru platforma pe care este lansat.

Cat de bun poate sa fie un joc daca producatorii au ajuns sa se laude cu OPTIMIZAREA ENGINULUI? CARE AR FI TREBUIT SA EXISTE ORICUM!!

Nici o problema. Si asa nu exista dreptate pe lumea asta.

"...And there are plenty of tactical situations, because Warhead seems aimed at those who felt that Crysis was a bit too slow-paced and cerebral at times..."

Cine de aici crede ca Crysis a fost cerebral? Asta e in cel mai bun caz o gluma buna. Daca Crysis ti se pare cerebral probabil ar trebuii sa te duci la vasectomie inainte sa lasi o gramada de urmasi retardati pentru ca folosirea prezervativului e prea complicata pentru tine.
Nu stiu cum poti lauda un joc care e facut evident ca sa se vanda. E ca si cum ai lauda Fifa.

Sincer cum sa poti sa ai chiar si o cantitate minima de respect pentru o persoana cu creierul evident spalat de Halo&Co?
2K

Post by 2K »

Destul de bine pentru un tech demo....! :-s
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

@esett
Şi care se cheamă Jason Ocampo, cel mai bun reviewer de la Gamespot, plecat la IGN anul ăsta şi care se ocupă exclusiv de jocuri PC.

Tinere, ai auzit de Half Life: Opposing Force? Nu? De termenul spin-off ai auzit?

De ce se laudă cu optimizarea şi audăgirile? Poate pentru că pot? De ce CD Projekt Red se laudă cu optimizarea şi adăugirile? Oare The Witcher nu trebuia să aibă timpii de încărcare cu 80% mai mici din start? De ce Valve se laudă cu optimizarea şi adăugirile? Oare Source nu trebuia să aibă umbre în timp real de la început?

Crysis nu e cerebral pentru tine, poate, bănuiesc că joci în stil Rambo. Partea cu Singurul joc in care desi esti in pielea unui lunetist de fapt poti sa joci cum vrei nici nu-mi dau seama ce vrea să însemne. Oricum e mai bine decît să fii dus de mînuţă ca-n COD. Din moment ce poţi juca jocul cum vrei, e la mintea cocoşului că e cerebral.
Last edited by Jizaz Craist on Sat Sep 13, 2008 1:10 am, edited 1 time in total.
Post Reply