Urgent(pana maine) camera foto digitala pe la 500ron!!!
Moderator: Moderatori
- Cosmin_NFS
Urgent(pana maine) camera foto digitala pe la 500ron!!!
Plz ajutati-ma sa aleg cea mai buna camera foto digitala pe la 500ron.Trebuie sa dau comanda maine,pt ca este pentru varul meu care face majoratul joi.Camera vreau neaparat sa aiba stabilizator de imagine,si sa se vada clar.Mie mi-a placut asta http://www.shopit.ro/foto-video/camere- ... l16-black/ ,care are pret bun sau putem face un efort pt a lua ceva pe la 500ron.Ar fi bune http://www.shopit.ro/foto-video/camere- ... l18-black/ sau http://www.cel.ro/aparate-foto-digitale ... fx33e_k-l/ .Parca Panasonicul imi face cel mai mult cu ochiul.Voi ce parere aveti?Exista ceva mai bun la aceeasi bani si merită diferenta dintre Nikonul de 350ron si Panasonicul de 530?Multumesc anticipat!
Re: Urgent(pana maine) camera foto digitala pe la 500ron!!!
Canon,Panasonic sau daca gasesti Fujifilm s5600
. Cam astea ar fi niste solutii f ok in bugetul tau
.

Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Vezi daca mai gasesti pe stoc Panasonic FX12 aici. La banii aia e foarte bun. Un mini review facut de mine aici. Ai putea sa iei si acest Panasonic FX55. Presupun ca vrei si sa filmezi la o calitate acceptabila, iar camerele acestea pot filma la 848x480, la o calitate foarte buna.
Mai ar fi de luat in calcul si Canon A560 sau A580.
Mai ar fi de luat in calcul si Canon A560 sau A580.
eu detin fx33 ,de ceva timp....am in jur de 1500 de poze facute pana acum...am zis ceva despre camera intr-un alt topic, mai vechi un pic...per ansamblu sunt multumit..eu am dat 530 lei + vreo 25 lei transport etc
Adevarul e ca : nu prea ai multe optiuni la bani putini...nu stiu daca merită acea diferenta de 165 lei intre fx12 si fx33..daca e incepator si nu e f. pretentios e buna si fx12.....fx33 are niste chestii in plus ,de pilda face detection...care din experienta mea nu face mare branza...le detecteaza fata etc insa asta nu inseamna ca e mare diferenta intre setari normale fara face detection si cu f.detec activat ,sunt cam la fel
Filmeaza destul de bine pt marimea ei,are un sunet bun si destul de clar....
Macro e bunicel insa nu prea grozav...stabilizatorul isi face treaba destul de bine.
Ca o concluzie personala: sunt multumit per ansamblu de calitatea pozelor...la 560 lei cat am dat eu merita...pt mine a contat si marimea..am vrut sa fie ceva mic si bun![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
Adevarul e ca : nu prea ai multe optiuni la bani putini...nu stiu daca merită acea diferenta de 165 lei intre fx12 si fx33..daca e incepator si nu e f. pretentios e buna si fx12.....fx33 are niste chestii in plus ,de pilda face detection...care din experienta mea nu face mare branza...le detecteaza fata etc insa asta nu inseamna ca e mare diferenta intre setari normale fara face detection si cu f.detec activat ,sunt cam la fel

Macro e bunicel insa nu prea grozav...stabilizatorul isi face treaba destul de bine.
Ca o concluzie personala: sunt multumit per ansamblu de calitatea pozelor...la 560 lei cat am dat eu merita...pt mine a contat si marimea..am vrut sa fie ceva mic si bun
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
- Cosmin_NFS
da,imi place FX12,mai ales la 360ron mi se pare super
Este vreo diferenta intre acesta si FX33 si FX55(inafara de faptul ca FX12 are 1mp mai putin) exceptand pretul? De asemenea imi place si TZ3,dar depaseste cu mult bugetul..
LE:revenant,dupa ce zici tu nu prea s-ar merita aproape 200ron in plus pt 1mp si face detection,restul specificatiilor am vazut ca sunt identice.Deci probabil raman cu FX12.Mai astept sugestii pana maine la pranz.

LE:revenant,dupa ce zici tu nu prea s-ar merita aproape 200ron in plus pt 1mp si face detection,restul specificatiilor am vazut ca sunt identice.Deci probabil raman cu FX12.Mai astept sugestii pana maine la pranz.
Nu au stablizator de imagine modelele respective si cam asta isi dorea Cosmin. Din pacate la Canon, cel mai ieftin model cu stabilizator, este de abia A590IS, dar depaseste bugetul (cu 80 lei, sa fiu ma exact).madace wrote: Mai ar fi de luat in calcul si Canon A560 sau A580.
Modelele Nikon dispun si ele de stabilizator numit AE (Anti-Shake). Cateva detalii:
Review la Nikon L18, Panasonic FX33 si Canon A580. Nu pot sa zic nimic relevant de credibilitatea site-ului dar ai sample photos ptr fiecare aparat ceea ce conteaza mult in luarea deciziei. Succes in continuare!Anti-shake AE for great pictures at great ease
Effortlessly take better pictures with the COOLPIX L18 and L16 with new Anti-shake AE. It detects subject movement and camera shake, and automatically overcomes blur by adjusting to high shutter speeds and higher ISO sensitivity.

LE: Panasonic Fx55
...
Spoiler!
...- Cosmin_NFS
nu ma pricep la fotografie,dar eu am vazut ca ZX12 are stabilizator.Cel putin asa scrie aici in descriere http://www.shopit.ro/foto-video/camere- ... -fx12eg-k/ si http://panasonic.ro/Produse/Camere-foto ... k/332.html .Sau ma insel?Poate ne da mai multe detalii Madace.
tot ce e Panasonic in camere foto si video include stabilizator optic de imagine... cam tot ce e aparut de la ei , de 3-4 ani poate si mai mult..si chiar e destul de eficient stabilizatorul...
fx55 e identic cu fx33 diferenta e la ecran , primu are 3" al 2-lea 2.5"
Din ce ai zis tu trag concluzia ca varul tau nu a mai avut aparat foto pana acum deci sigur nu e pretentios...intre fx12 si fx33 sunt mai multe diferente..nu doar chestia cu face detection...nu am timp acum sa-ti explic.Oricum, consider ca nu greseste cu nimic daca ia fx12, la pretul de max 400 lei merită.Oricum sa-i cumpere si o husa/saculet..pt protectie
fx55 e identic cu fx33 diferenta e la ecran , primu are 3" al 2-lea 2.5"
Din ce ai zis tu trag concluzia ca varul tau nu a mai avut aparat foto pana acum deci sigur nu e pretentios...intre fx12 si fx33 sunt mai multe diferente..nu doar chestia cu face detection...nu am timp acum sa-ti explic.Oricum, consider ca nu greseste cu nimic daca ia fx12, la pretul de max 400 lei merită.Oricum sa-i cumpere si o husa/saculet..pt protectie

- Cosmin_NFS
gata,am dat comanda la ITarena,ca mai aveau cateva in stoc.
La 360ron este clar ca merita.Da,varul meu nu este pretentios.Nici macar nu a mai avut aparat foto pana acum,poze mai facea cu telefonul
Panasonicul acesta este cu siguranta un salt evident si sunt sigur ca o sa-i placa cadoul.Multumesc tuturor pt sfaturi ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
- Cosmin_NFS
mi-a venit azi comanda.Aparatul are un design super,este foarte compact(jumatate din grosimea A550 meu) ,in pachet vine acumulatorul,incarcatorul pt el,2 cabluri de date,carti in mai multe limbi si cd cu drivere.Am fost in oras si i-am luat o husa frumoasa si 2 carduri de 2GB(unul pt el si unul pt mine
),modelul acesta http://www.shopit.ro/periferice/memorii ... -150x-2gb/ .Referitor la FX12 pot sa zic ca-si merita fiecare banutz.Are functii mult mai complexe decat credeam(multe reglaje si vreo 15-20 moduri de fotografiere) pt un aparat la pretul lui.Pozele ies destul de bine pt o camera compacta,iar stabilizatorul merge f bine(am facut poze in care miscam mana sus-jos si au iesit f bine.Sunt sigur ca o sa-i placa cadoul
Acum regret ca am luat asta iarna Canonul A550,fiindca este mai masiv,mai urat,mai scump si mai prost decat Panasonicul la 360ron!
O sa-mi iau si eu altul mai bun(la 8-10 mil) la toamna,ca deocamdata imi trebuie bani pt mare