Oare o fi bine ce fac ?
Moderator: Moderatori
Oare o fi bine ce fac ?
Am o carcasa Antec Nine Hundred si o sursa TT 420watt si as vrea sa bag cablul principal de la sursa cel care vine pe placa de baza sal bag pe sub ea , e bine daca cablul atinge placa de baza ? se poate intampla ceva ? va rog am nevoie de sfaturi .S-au cine are carcasa antec nine hundred sa imi arate si mie niste poza si daca are un WM bun .THX!
/ E4400-3,6ghz + Zalman 9700Led / Asus Rampage-Formula-X48 / 8800GTS 320mb,320bits / 4GB Corsair Dominator 800mhz / 2x500GB+3x320GB /Tt 420w / Antec 900 / Logitech G15+G5 / Samsung 22"-2243NW /DVD-RW LG /
Re: Oare o fi bine ce fac ?
Poti sa bagi cablul pe sub placa de baza daca e loc si nu forteaza placa pe sub. Eu zic sa gasesti o solutie mai eleganta sa il ascunzi oricum nu se intampla nimic daca faci cum ai zis tu. Foloseste "bratari de plastic" sa prinzi prin carcasa si sa ascunzi cablurile...
Re: Oare o fi bine ce fac ?
Intre placa de baza si montantul ei este un spatiu de aproximativ 7 mm. Acesta e insuficient pentru a conduce cablul ATX pe acolo. Ideal ar fi sa postezi cateva poze cu incinta ta pentru a usura mult gasirea unei solutii bune.