Oare o fi bine ce fac ?

Pentru cei cărora le place să se "joace" cu propriul calculator

Moderator: Moderatori

Post Reply
Vannu

Oare o fi bine ce fac ?

Post by Vannu »

Am o carcasa Antec Nine Hundred si o sursa TT 420watt si as vrea sa bag cablul principal de la sursa cel care vine pe placa de baza sal bag pe sub ea , e bine daca cablul atinge placa de baza ? se poate intampla ceva ? va rog am nevoie de sfaturi .S-au cine are carcasa antec nine hundred sa imi arate si mie niste poza si daca are un WM bun .THX!
/ E4400-3,6ghz + Zalman 9700Led / Asus Rampage-Formula-X48 / 8800GTS 320mb,320bits / 4GB Corsair Dominator 800mhz / 2x500GB+3x320GB /Tt 420w / Antec 900 / Logitech G15+G5 / Samsung 22"-2243NW /DVD-RW LG /
Cipyz

Re: Oare o fi bine ce fac ?

Post by Cipyz »

Poti sa bagi cablul pe sub placa de baza daca e loc si nu forteaza placa pe sub. Eu zic sa gasesti o solutie mai eleganta sa il ascunzi oricum nu se intampla nimic daca faci cum ai zis tu. Foloseste "bratari de plastic" sa prinzi prin carcasa si sa ascunzi cablurile...
Tile

Re: Oare o fi bine ce fac ?

Post by Tile »

Intre placa de baza si montantul ei este un spatiu de aproximativ 7 mm. Acesta e insuficient pentru a conduce cablul ATX pe acolo. Ideal ar fi sa postezi cateva poze cu incinta ta pentru a usura mult gasirea unei solutii bune.
Post Reply