imi puteti da cateva idei?

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
razboinicul_91

imi puteti da cateva idei?

Post by razboinicul_91 »

salutare tututor imi cer scz daca nu am postat unde trebuie dar sunt nou venit pe forum.As vrea sa-mi fak un update pt calculator dar nu stiu ce componente sami iau compatibile cu proc urmator:intelcore2duo E8400...in momentul de fata am un amd athlon 2500+ si as vrea acest upgrade deoarece vreau sa joc crysis COD4 si asasins creed :iconbiggrin: imi puteti da o sugetie ce anume trebuie sa iau?calc il folosesc in proportie de 70% restul filme si aplicatii..Bugetul Alocat pt Uprade-ul este de 25 de milioane as indrazni sa spun maxim 30milioane.... [smilie=Respect.gif] multumesc anticipat
razboinicul_91

Re: imi puteti da cateva idei?

Post by razboinicul_91 »

ma scuzati..am scris la repezeala in proportie de 70% la jocuri si restu file,aplicatii...
darkzone

Post by darkzone »

E8400, MB ceva cu P45 (ASUS, abit, MSI), 2-4GB RAM, HD4850/4870, o sursă serioasă, brand, în jur de 500W, restul după gust: carcasă, periferice etc. N-ai precizat dacă vrei şi monitor în banii ăia.
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
razboinicul_91

Post by razboinicul_91 »

da am uitat ..am monitor si deci sistemul care mi lai recomandat tine fata cel mult 2 ani?:)
darkzone

Post by darkzone »

Absolut. Mai încolo poţi face un oc la procesor dacă o să înceapă să gâfâie (ceea ce nu cred că se va întâmpla prea curând), poţi schimba placa video dacă o să consideri că nu te mai satisface asta, mai poţi pune memorie dacă o să ai nevoie, iar la restul umbli numai dacă se strică.
Albert Einstein
US General Patton
razboinicul_91

Post by razboinicul_91 »

ok ms mult ink o sugestie se poate?:0 as cumpara toate comp astea de la depozitul de calc dar am auzit ca nu sunt asa de bune..iar service-ul lasa de dorit...am auzit si de la prietenii mei cum virgula ca firma bitlink e cat de cat acceptabila si in domeniul preturilor dar si in cel al service-ului...dar am vazut ca si pc garaje e un site bun cu o gala larga de componente si iti vine a doua zi pachetul dacă ai norok si e in stock :iconbiggrin: ..deci dark ce ma sfatuiesti sry ca te intreb de fiecare data dar is cam n00b
Răzvan

Post by Răzvan »

Superfly
razboinicul_91

Post by razboinicul_91 »

scz...ca ma bag..e buna parerea ta si multumesc dar nu crezi ca e un pic cam scumpa placa de baza?una mai ieftina nu se poate?putin cam p la 6-7 mil
razboinicul_91

Post by razboinicul_91 »

scz de prost sunt..rectific..placa video*
Răzvan

Post by Răzvan »

Pai daca cu aia se incadreaza sistemul in bugetul mentionat de tine (25-30 milioane) nu inteleg de ce nu o vrei pe aia?O sa te tina mult si bine,si o sa poti juca orice joc vrei la rezolutii mari si detalii maxime,e foarte buna.
Superfly
darkzone

Post by darkzone »

Configuraţia propusă mai sus e OK, cu excepţia opticului (aş pune un Samsung în loc) şi a plăcii de bază unde P45Neo3-FR ar fi mai indicată (nu cred că se impune un CF). Iar placa video (HD4870) e cam singura care merită să investeşti în ea, acum.
Albert Einstein
US General Patton
Răzvan

Post by Răzvan »

Asa am zis si eu darkzone in legatura cu placa de baza,doar ca la PC Garage nu e pe stoc si am vrut sa fac o configuratie ce poate fi achizitionata.Dar poate sa cumpere din alta parte sau sa astepte sa apara la ei pe stoc,nu-i problema.Stiu ca si Samsung-urile sunt mega ok,dar mai stiu ca eu nu am avut probleme cu nici un Asus pe care am pus mana. (si eu am tot un Asus si sunt fericit cu el :icon_smile: )
Superfly
razboinicul_91

Post by razboinicul_91 »

da e foarte buna placa video dar nu trebuie sa investesc si in niste coolere ca am auzit,ca se incalzeste?sa cumpar toniq tower e bun pt proc da pt placa video?
darkzone

Post by darkzone »

Tuniq pentru CPU e OK, iar pentru placa video racirea stock e suficienta. A pus burebista pe-aici pe undeva un link cu detalii despre cum se poate modifica CCC pentru a controla fan/ul.
Albert Einstein
US General Patton
Post Reply