N95 8gb

Telefonie fixa/mobila, PDA, Palm etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Jack2

N95 8gb

Post by Jack2 »

Salut. Fratele meu a luat un Nokia N95 8Gb (second hand, numai telefonul fara accesorii). Problema ii ca nu gasesc multe functii pe care ar trebui sa aiba de exemplu GPS. Setarile sunt limitate. Daca il leg la calculator il recumoaste ca ceva MT6227 daca incerc sa instalez softul de pe site-ul Nokia nu il recunoaste probabil de cauza cablului ca-i un mini USB normal si cred ca ar trebui unul de la Nokia o sa incerc sa cumpar un cablu original. Nu pot sa setez camera la 5 megapixeli numa pana la 640x480 ca si cu ar avea camera VGA. Nu ar trebui sa aiba touch screen? Ca asta nu are cel putin nu functioneaza. Daca incerc sa resetez la setarile de fabricatie imi cere o parola pe care n-o stiu. Cum as putea sa scap de parola asta? Cum pot sa-mi dau seama daca ii telefon original sau daca ii copie, ma tem ca-i copie. Are tastatura si pe ceva arabeza sau ceva.
Bluetooth

Re: N95 8gb

Post by Bluetooth »

Nokia N95 touchscreen? Fratele tau chiar a crezut ca isi cumpara un N95 original cu vreo 700-800RON? Sau si mai mult ca isi ia varianta cu touchscreen? [smilie=Nice-try.gif] Ce sa zic, ghinionul vostru, data viitoare mai folositi GSMArena sau siteurile originale ale producatorilor.
Personal asta e unul din motivele pentru care ma feresc de cacaturile SH (da, rahaturi ca altcumva nu pot sa se numeasca). Numai daca stii pe cel care are ceva de vanzare, adica sa il stii personal, zic ca merită, acum fiecare cu ... standardele lui :thumbleft:
Jack2

Post by Jack2 »

De touchscreen nu stiu daca ar trebui sa aiba sau nu. Intrebam.
McLarenF1

Post by McLarenF1 »

E copie 100%. Poti incerca eventual daca functioneaza codurile Nokia: *#0000# , *#92702689# (primul trebuie sa iti afiseze un ecran cu versiunea de soft, iar al doilea cu datele legate de garantia telefonului - data fabricatiei, IMEI, lifetimer, etc.). Ma indoiesc insa ca o sa mearga, pentru ca din ceea ce ai descris tu este cu siguranta o copie made in China. Mai poti verifica autenticitatea telefonului trimitand un mail cu IMEI-ul la Nokia Romania, insa repet, nu cred ca are rost pentru ca telefonul este copie.

De criozitate, cat a dat fratele tau pe el?
koda7u

Post by koda7u »

Ai auzit vreodata de CECT? Sunt copii contrafacute in China! Spunei fratelui tau a a luat o mare teapa,ce a castigat el din facerea asta este decat designul,zice lumea ca are N95.Toate CECT-urile ,chiar si la 200 ron au touch screen obosit.Spunei sa scape de el pentru ca,cat de curand s-ar putea sa si crape,sunt prost facute.
crater

Post by crater »

Bluetooth wrote:Nokia N95 touchscreen? Fratele tau chiar a crezut ca isi cumpara un N95 original cu vreo 700-800RON? Sau si mai mult ca isi ia varianta cu touchscreen? [smilie=Nice-try.gif] Ce sa zic, ghinionul vostru, data viitoare mai folositi GSMArena sau siteurile originale ale producatorilor.
Personal asta e unul din motivele pentru care ma feresc de cacaturile SH (da, rahaturi ca altcumva nu pot sa se numeasca). Numai daca stii pe cel care are ceva de vanzare, adica sa il stii personal, zic ca merită, acum fiecare cu ... standardele lui :thumbleft:
N95 original,sh, e 7-800 RON.
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
andrei

Post by andrei »

work harder
Post Reply