UN mic UPGRADE
Moderator: Moderatori
UN mic UPGRADE
Salut! Am si eu nevoie de un mic sfat. M-am gandit ca trebuie sa fac un upgrade de memorie la pc si nu sunt hotarat ce sa aleg. Din pacate placa mea e baza nu are decat 2 sloturi de memorie si nu am de gand sa o inlocuiesc acum. Totusi in momentul de fata detin un kit dua channel 2x512 ocz. Acum vreau sa-mi pun 2 gb si nu stiu daca sa pun un kit dual channel sau un singur modul de memorie. Ma gandeam la memoria asta: http://www.pcgarage.ro/memorii/a-data/2 ... ng-series/,si la mult laudatul a-data vitesta kit dual channel. Ce credeti, care ar fi mai bun. Daca aveti si alte sugestii nu ma supar.
Re: UN mic UPGRADE
Diferentele de pret sunt atat de mici (pret), incar e pacat sa nu iei vitesta extreme.
Le tour toujours
go for Memorie A-DATA 2GB DDR2 800MHz CL5 Gaming SeriesAckeru wrote:Alios, nu prea am inteles, go for what? Game edition sau vitesta?
nu simti diferente intre asta si extreme edition.. numai in teste vezi cateva puncte in plus, in rest, ca utilizator nu vezi nici cea mai mica schimbare...
eu am 2 x 1GB Corsair DHX, si l-am pus si la CL 4-4-4-12 asa cum zice pe ele, si diferenta nu o vad... asa ca am lasat 5-5-5-15 impreuna cu un kit OCZ 2x 512MB.... si la 3GB de ram, nu mai conteaza.
ne-ai putea ajuta putin oferind niste detalii despre restul cumponentelor....mb si cpu in speta. Date fiind cele spuse de tine pana aici eu te sfatuiesc sa iti iei un singur modul de 2 gb pentru ca ulterior sa mai poti monta un modul de 2 gb. Daca acum achizitionezi 2 module de 1gb si ti-ai ocupat ambele sloturi de ram va fi mai greu putin sa le vinzi pe alea si sa iti cumperi 2x2gb mai tarziu. Acum daca cpu si mb nu sunt unele de ultima generatie si consideri ca in cursul acestui an le vei schimba si pe ele, te vei putea orienta spre o placa de baza cu 4 sloturi de ram si atunci nu ai mai fi conditionat de numarul lor (2 in momentul de fata). Eu asa as proceda in situatia data.
If you can't beat them, join them......if yoy can't beat or join them.....run like hell ! - The way it's meant to be played !
http://www.pcfun.ro/Memorii/Memorie-Mushkin-HP2-6400 Altceva mai bun la pretul ala nu gasesti
uita-te la latente ... plus k Mushkin are cel mai mare potential de OC(ma rog..nu cred k e cazul..nu prea merită OC la memorii).