Salut!
Am o problema: astazi ma jucam linistit pe calculatorul meu ( Race Driver- GRID) si la un momentdat s-o blocat si o aparut un blue screen in care zicea ceva de psyhical memory , nu stiu ce sa zic... Sistemul meu e format din proc Intel C2D E7200 la 2,6 ghz oc , Ram A-data Dual kit 2 GB (urcat de la 800 la 822 Mhz) , Placa video HD4850.... In momentul in care s-o reinitalizat sistemul si s-o incarcat windows-ul a aparut un "error report" in care zicea ca e de la antivirusul KAV 2009... Acum nu stiu ce sa zic:( sa fie oare probelma soft sau hard? Sa am motive de ingrijorare? Calcul e nou noutz... (2 sapt are)
Mai întâi dezactivează ”Automatically restart” ca atunci când ma primești un blue screen să poți vedea la ce se referă exact.
Lasă o perioadă totul pe default, fără OC, să elimini o posibilă cauză. Sunt șanse foarte mari ca problema să fie software.
Astazi tocmai am primit alt blue screen ..... In care zicea de o eraoare cu 0x0000000000D1 .... Am mai auzit de eroarea asta si am auzit ca poate aparea din mai multe chestii... Iar ciudat .. cand s-o incarcat windows-ul o aparut urmatorul report la check for solution "Problem caused by Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS)
This problem was caused by Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS), which was created by Realtek Semiconductor Corp.. Currently, there is no solution for the problem that you reported."
Ce spuneti? Voi face azi sau maine si un memtest sa vad de ce.... App : Am primit blue scren cand jucma Mass Effect
Si eu am avut aceeasi problema acum o luna, imi zicea ba ca e de la KAV 2009, ba de la placa de retea onboard (tot Realtek). Am dezinstalat KAV 2009 si am bagat versiunea 7 si acum totul merge foarte bine, nu am mai avut niciun ecran albastru.
E2220 @ 3GHz on AC Freezer 7 Pro | Gigabyte P35 DS3L | 2GB A-Data @ 833MHz | Sapphire HD3870 512MB GDDR3
VIPER wrote:Si eu am avut aceeasi problema acum o luna, imi zicea ba ca e de la KAV 2009, ba de la placa de retea onboard (tot Realtek). Am dezinstalat KAV 2009 si am bagat versiunea 7 si acum totul merge foarte bine, nu am mai avut niciun ecran albastru.
Observ ca ai si aceeasi placa de baza ca a mea .. si ai avut si aceleasi probleme .Oricum sper ca e problema soft , pentru ca placa de baza zic eu e destul de buna
Are cineva idee la ce s-ar putea referi acest BSOD ? :| ... L-am primit inainte de incarcarea windows-ului ..
M-am saturat.. am mai primit unul in momentul incarcarii Os-ului si acum vreo 3 saptamani .. Un mic sfat despre ce l-ar putea cauza?
Mentionez ca am facut Memtest .. si nu mi-o raportat nimic si nici overclock nu am
incearca sa atasezi fisierul minidump facut de windows, fisierele se gasesc in \windows\minidump
si ca sa scurtez putin si sa excludem una din posibilitati, daca ai zone alarm dezinstaleaza-l are probleme cu vista (deocamdata).
Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
Moose wrote:incearca sa atasezi fisierul minidump facut de windows, fisierele se gasesc in \windows\minidump
si ca sa scurtez putin si sa excludem una din posibilitati, daca ai zone alarm dezinstaleaza-l are probleme cu vista (deocamdata).
Nu nu am.. oricum vad ca nu am mai primit BsoD cu eroarea aia .. am primit azi unul cu alta . In fine asta de azi cred ca l-am primit din cauza la Daemon Tools , ca il dezinstalasem si o cerut restart (si din cate stiu program-ul asta instaleaza un driver pt emularea drive-urilor) in fine nu cred ca am vreo problema hardware .. SI legat de fisierul/le minidump .. de atasat daca le atasez cum le deschizi? Eu nu le pot deschide sub un anume format( am incercat notepad.. dar nu e bun ca e fisier de alt tip cred)
Uite Moose....
Oricum.. Ultimele 3 cuvinte erau " Probably caused by: Hardware" ... Aici e e BsoD-ul care mi-o aparut in timp ce jucam Stalker CS se blocase un moment si dupaia o aparut blue screen-ul.
Buna!
Am si eu o problema cu windows vista... in special cu blue screen of death, asa am inteles ca se numeste!
deci .. acum am un laptop sony vaio, il am de putin timp cam o luna si mi-a aparut blue screen si eroarea aferenta, dar nu am apucat sa vad ce scria pentru ca mi s-a restartat automat calculatorul. Inaite am avut un alt laptop fujitsu siemens care imi arata aceeasi eroare in mod constant.. adica de 4 sau 5 ori pe zi. ata laptopul vechi cat si asta de acum imi aratau eroarea asta cand intram pe utorrent sau pe odc. nu pot intelege de ce. l-am reinstalat de o mie de ori si degeaba. l-am si formatat si la fel.... aceeasi problema. asa ca.. ma poate ajuta careva?
chiar nu se poate sa mearga utorrent sau odc fara sa mi se restarteze calculatorul de o mie de ori? e posibil sa fie de la firul de internet?
si eu am aceeasi problema ca si alex_06 si pe vista si pe sp sp2 2002 doar ca mie imi zice ca de la webstar scientific atlanta.... care i driveru usb de inst de la net si dupa ce se reseteaza imi apare ca a problem with the hard drive has been detected... ce poate fi ca nush ce drq sa mai fac >:P si calcu il am doar de 2 sapt si inca i calc bun cpu core 2d e8500 3,16 ghz,9600 gt 1gb, 2 rami , hard de 640 :-??? si tot asa procedeaza si la mn pls trm niste sfaturi pe andrei.rapid@yahoo.com
Primeste un BSOD de la driver-ul pentru modem. Cred.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
este deosebit de enervanta eroarea! eu o primesc in unele zile de 3 ori intr.un interval de 10 minute! Din cate am vazut unii primesc eroarea din cauza KAV-ului dar eu folosesc Avira , utorrent , si odc, si niciodata nu am reusit sa vad despre ce eroare este vorba ca se restarteaza imediat pentru a citii despre ce il supara. Pcul pe care il posed este nou aproximativ 2 saptamani , sistemul de operare este vista , si cdul de instalare este folosit pe mai multe sisteme iar la niciunul nu am avut aceasta problema.
Ma gandesc ca ar putea fii o problema software , legata de HARDUL de 250gb sata 2
Poate ajuta cineva cu un sfat...ce pot face? (cei de la garantie , pariez ca il retin pentru o verificare timp de cateva zile, iar praful se aseaza pe el. cand ajung pentru al ridica nu s.a "constatat nici o problema")
Am si eu problema asta cu BSOD si imi apare cand trec modemul direct pe USB, apare random si cand ma uit la filme.
Daca las modemul sa intre in router merge fara probleme...pe mine ma intreseaza sa trec pe direct da imi face faza asta, am citit pe undeva ca ar fi de la sursa..acuma nu inteleg de ce pentru ca modemul ia curent din adaptorul din priza...a mai avut cineva problema asta?
L.E. apropo am Windows Vista Ultimate la zi cu updateurile
salut,am si eu o problema cu vista...imi da blue screen de fiecare data cand dau restart sau cand vreau sting pc....imi zice ceva de "atikmdag.sys" ce as putea sa ii fac...am incercat o metoda ceva din tastatura cu ctrl si scrool,si nici un rezultata.acelasi blue screen suparator.ma gandesc ca poate fi de la placa mea video din moment ce am ati radeon HD 2400 XT,dar nu inteleg ce anume.
Geez, daca pana acum n-ati realizat ca de fapt erorile sunt cauzate de Kaspersky AV (petarda, dupa parerea mea) e grav rau...
Solutie: dezinstalati petarda de KAV si puneti Avast.
Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!
pai problema e ca nu am KAV instalat am un eset bussiness edition
da asa imi face cu orice antivirus ,si cu orice windows vista.daca schimb OS pe XP Sp2 sau SP3 numai am probleme ci BSOD
vlados94ro wrote:...imi zice ceva de "atikmdag.sys"...
Asa am patit eu cu o placa ATi Radeon X1300, care pe o placa de baza dadea erori legate de atikmdag.sys intr-o veselie(in XP/Vista/7) exact ca la tine, dar cand am mutat-o pe o alta n-a mai facut nici o problema. Asa ca singura solutie e sa o schimbi, de preferat cu o placa video de firma: HIS, Sapphire...
Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!