Recomandare LCD 22" - 1680x1050@75Hz
Moderator: Moderatori
Recomandare LCD 22" - 1680x1050@75Hz
Doresc sa achizitionez un monitor LCD 22" care sa suporte rezolutia 1680x1050 la 75Hz.
Am umblat la mai multe magazine unde am testat toate modelele de 22" recomandate de vanzatori dar niciunul nu m-a multumit in aceasta privinta. Ba nu suportau deloc acest refresh de 75Hz, ba il suportau dar apareau bruiatii.
Motivul este ca Vertical Sync in jocuri limiteaza FPS-ul acestora la 60. Daca dezactivez Vertical Sync poate sa apara un alt efect neplacut numit Tearing effect. Ca orice gamer prefer sa nu am asta. Si ca sa dau un exemplu, la CounterStrike conteaza enorm latenta miscarilor si FPS-ul. Cei care il joaca stiu ce zic. Mai am si alte exemple dar nu intru in amanunte.
Are cineva unul din modelele de mai jos? Daca da, merge pe 1680x1050@75Hz fara bruiatii sau flickering?
LG L227WT
LG W2252TQ-PF
Dell SP2208WFP
LG L226WTQ-BF
Samsung 226BW
Viewsonic VG2230wm
BenQ X2200W
Asus VW222S
Asus VW222U
Ma puteti ajuta cu o recomandare? Bugetul nu conteaza.
Multumesc anticipat.
Am umblat la mai multe magazine unde am testat toate modelele de 22" recomandate de vanzatori dar niciunul nu m-a multumit in aceasta privinta. Ba nu suportau deloc acest refresh de 75Hz, ba il suportau dar apareau bruiatii.
Motivul este ca Vertical Sync in jocuri limiteaza FPS-ul acestora la 60. Daca dezactivez Vertical Sync poate sa apara un alt efect neplacut numit Tearing effect. Ca orice gamer prefer sa nu am asta. Si ca sa dau un exemplu, la CounterStrike conteaza enorm latenta miscarilor si FPS-ul. Cei care il joaca stiu ce zic. Mai am si alte exemple dar nu intru in amanunte.
Are cineva unul din modelele de mai jos? Daca da, merge pe 1680x1050@75Hz fara bruiatii sau flickering?
LG L227WT
LG W2252TQ-PF
Dell SP2208WFP
LG L226WTQ-BF
Samsung 226BW
Viewsonic VG2230wm
BenQ X2200W
Asus VW222S
Asus VW222U
Ma puteti ajuta cu o recomandare? Bugetul nu conteaza.
Multumesc anticipat.
Re: Recomandare LCD 22" - 1680x1050@75Hz
Daca bugetul nu conteaza si doresti ceva de calitate la 22'' wide iti recomand asa ceva. Dintre cele din lista ta acel samsung 223bw ar fi mai breaz.
P.S Vezi si asta
P.S Vezi si asta

Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Multumesc foarte mult pentru sugestie.
Pana la urma am cumparat Samsung SyncMaster 2232BW. Altceva mai bun nu am gasit la magazinele din orasul in care locuiesc .
In afara de bleeding effect altceva nu ma deranjaza pana acum.
Aaa.. era sa uit, scrie pe spate "Made in Romania". Nu stiu daca e bine sau rau. Sa vedem dupa mai multe ore de functionare.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Pana la urma am cumparat Samsung SyncMaster 2232BW. Altceva mai bun nu am gasit la magazinele din orasul in care locuiesc .
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
In afara de bleeding effect altceva nu ma deranjaza pana acum.
Aaa.. era sa uit, scrie pe spate "Made in Romania". Nu stiu daca e bine sau rau. Sa vedem dupa mai multe ore de functionare.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
eu cautam ceva cu boxe integrate si am gasit doua asus in lista zisa aci de catre un coleg, Asus VW222S 660 ron Asus VW222U 790ron de unde aceasta diferenta de pret intre ele? care e mai bun calitate/pret? in concurenta intra si acest LG L227WT 982 ron care e f scump parerea mea. va rog, rapid.
stiu am vazut da nu imi place modelulmadace wrote:Horizon 2206SW are si ceva boxe integrate.
Horizonul acela are garantie la 1 pixel mort, si este de fapt un LG camuflat. 

am vazut, dar unde ai vazut u garantie la 1 pixel mort!madace wrote:Horizonul acela are garantie la 1 pixel mort, si este de fapt un LG camuflat.
VW222U are DVI celalalt nu are.jonyyybe wrote:eu cautam ceva cu boxe integrate si am gasit doua asus in lista zisa aci de catre un coleg, Asus VW222S 660 ron Asus VW222U 790ron de unde aceasta diferenta de pret intre ele? care e mai bun calitate/pret? in concurenta intra si acest LG L227WT 982 ron care e f scump parerea mea. va rog, rapid.
Uitati aici ce am citit pe forumul MyGarage, al magazinului PC Garage bineinteles
Eu am Horizonul si sunt foarte multumit. De la magazinul de unde l-am luat din Timisoara, a zis ca are garantie la 1 pixel mort pe toata durata garantiei nu doar in primele 48 de ore de la cumparare. Depinde si de magazin. Cei de la magazinele mici is mai buni la suflet. Cel putin de unde l-am luat eu.
=D> Damfis =D>
LE: Imi retrag cuvintele. Mi-a fost confirmat ca garantia la 1 pixel mort de de 36 luni.
Garanţia zero dead pixel la Horizon se aplică numai la cumpărare şi în primele 48 de ore în cazul cumpărării online
Eu am Horizonul si sunt foarte multumit. De la magazinul de unde l-am luat din Timisoara, a zis ca are garantie la 1 pixel mort pe toata durata garantiei nu doar in primele 48 de ore de la cumparare. Depinde si de magazin. Cei de la magazinele mici is mai buni la suflet. Cel putin de unde l-am luat eu.
=D> Damfis =D>
LE: Imi retrag cuvintele. Mi-a fost confirmat ca garantia la 1 pixel mort de de 36 luni.
VW222U are DVI celalalt nu are.[/quote]
da mersi ptr ca mi-ai aratat diferenta, dar tot nu mai zis ce sa aleg intre ele? deci cel la 790 nu merită fata de 660, dar lg?
da mersi ptr ca mi-ai aratat diferenta, dar tot nu mai zis ce sa aleg intre ele? deci cel la 790 nu merită fata de 660, dar lg?