placa video...help
Moderator: Moderatori
placa video...help
am cumparat o placa video gtx 280..problema e ca nu stiu sa o montez(cu ce cabluri so alimentez)am o sursa atx 2.0 care are 3 cabluri de alimentare. mufe .una de 6 si alta tot de 6 +inca 2 ..una din ele are scris pe ia pci-e1 si a doua pci-e2 la care se adauga cele 2..placa a venit si ia cu 2 conectori ..unu de 6 pini si altu de 8..nu stiu cum sa alimentez placa video..sa nu ard ceva din calculator..sursa e de 600w..... multumesc
Re: placa video...help
De la ce producator este sursa ? Placa video se alimenteaza cu ajutorul mufelor pci-express. Majoritatea surselor au 1-2 mufe pci exp cu 6 pini. In pachet din ce stiu ar trebui sa ai si un adaptor de 8 pini.
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
cum placile actuale sunt energofage trebuie cu ambele mufe (6 si 8 pini) alimentate. daca alimentezi cu una o sa iti zica ca nu are destula putere cand ii dai drumu la calculator. Dar in manualul placii video ar trebui sa iti spuna ce si cum.
Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
sursa e asta../www.ocztechnology.com/products/power_ma ... supply.are 3 mufe doua cu 6 si mai are un cu doua
pai e exact ce iti trebuie aia care are 6+2 o pui la cea de 8 (sunt sigur ca intra doar intr-un singur mod) si cealalta de 6 o pui la cel de 6.
presupun ca asa ai la sursa (sau aprox)

iar placa video

presupun ca asa ai la sursa (sau aprox)

iar placa video

Last edited by Moose on Tue Sep 09, 2008 8:34 pm, edited 1 time in total.
Nu nu trebuie, alea sunt in caz ca nu ai sursa compatibila.
Si pe viitor foloseste functia edit (in partea dreapta a zonei in care este mesajul postat de tine) cand adaugi ceva aproape imediat.
ps: sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
Si pe viitor foloseste functia edit (in partea dreapta a zonei in care este mesajul postat de tine) cand adaugi ceva aproape imediat.
ps: sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.