multumesc si astept sugestii si link-uri cu preturi bune daca stiti.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
PS.desi citesc pe forumuri despre ele,nu mi-am gasit la bugetul meu cea mai "tare din parcare" inca.de ai apelez la voi.
multam pt intelegere
Moderator: Moderatori
inafara de crysis nu cred sa existe alt joc care sa nu mearga la detalii maxime pe 9600GT la 1680x1050.Si oricum inafara de grafica,e o porcarie de joc.calin_banc wrote:Depinde ce setări vrea la rezoluţia aia.
Asa e , se plang ca le iese din crysis warhead dar problema s-a dovedit sa fie pe toate placile si Nvidia si ATI si se intampla foarte rar si din motive cam clare adica versiunea de crysis crack-uita.madace wrote:Cat despre ce ai auzit/citit tu cum ca Ati au probleme cu driverii... Nonsense! Astea sunt legende create de cei cu probleme intre scaun si monitor.
nu cred ca 9600GT sa depaseasca crossfire de 4850,insa ca calitate-pret n-ar fi o alegere rea sa ia doua 9600GT cu vreo 680-700ron http://www.shopit.ro/componente-pc/plac ... 12b256htd/ .Impreuna sigur ar intrece o 4850.Btw:eu am SLI de 8800GT si nici vorba de micro-stuttering si asa mi-au zis si altii(Samba si inca vreo 2 care au SLI).Mith busted!Ghetto_64 wrote:9600 GT SLI se comportă mult mai prost în realitate decât arată benchmark-urile, asta la framerate, că de micro-stuttering nici nu trebuie să mai amintesc. .
E enervant când ai frameuri puţine sau foarte multe; pe unii nu-i deranjează prea tare, pe alţii ba. Până ce nu vede cu ochii lui n-are rost să experimenteze şi apoi se înjure în stânga şi-n dreapta.Cosmin_NFS wrote:nu cred ca 9600GT sa depaseasca crossfire de 4850,insa ca calitate-pret n-ar fi o alegere rea sa ia doua 9600GT cu vreo 680-700ron http://www.shopit.ro/componente-pc/plac ... 12b256htd/ .Impreuna sigur ar intrece o 4850.Btw:eu am SLI de 8800GT si nici vorba de micro-stuttering si asa mi-au zis si altii(Samba si inca vreo 2 care au SLI).Mith busted!Ghetto_64 wrote:9600 GT SLI se comportă mult mai prost în realitate decât arată benchmark-urile, asta la framerate, că de micro-stuttering nici nu trebuie să mai amintesc. .
Conteaza foarte mult ce joci,joaca ceva fast paced mai ales online si devine vizibil imediat.calin_banc wrote:E enervant când ai frameuri puţine sau foarte multe; pe unii nu-i deranjează prea tare, pe alţii ba. Până ce nu vede cu ochii lui n-are rost să experimenteze şi apoi se înjure în stânga şi-n dreapta.
Iar de 680-700 RON poate găseşti un 4870 chiar şi second.