Sunet tuner
Moderator: Moderatori
Sunet tuner
Dupa cum spune si titlul problema mea este reprezentata de sunetul tunerului care este inexistent pe Windows Vista. Am avut Win XP SP3 pana azi si totul functiona normal. Azi m'am hotarat sa trec la Vista si am dat peste aceasta problema. Mentionez ca modelul tunerului este WinFast TV2000 XP Expert. Astept indicatiile voastre pentru a rezolva aceasta problema. Multumesc anticipat
ASUS P5Q, Intel Core 2 Duo E8500, OCZ DDR2 1GBx2 800MHz Gold Gamer Edition, ASUS EN8600GTS HTDP 256, WD 320 GB 7200RPM SATAII 16MB, ASUS DRW-1814BL, THERMALTAKE 600W, Apevia X-PLORER
Re: Sunet tuner
Am uitat sa precizez ca eroarea apare in program (PVR2) care nu detecteaza nici o sursa audio... am incercat reinstalarea driverului audio cat si cel al tunerului.nino_013 wrote:Dupa cum spune si titlul problema mea este reprezentata de sunetul tunerului care este inexistent pe Windows Vista. Am avut Win XP SP3 pana azi si totul functiona normal. Azi m'am hotarat sa trec la Vista si am dat peste aceasta problema. Mentionez ca modelul tunerului este WinFast TV2000 XP Expert. Astept indicatiile voastre pentru a rezolva aceasta problema. Multumesc anticipat
ASUS P5Q, Intel Core 2 Duo E8500, OCZ DDR2 1GBx2 800MHz Gold Gamer Edition, ASUS EN8600GTS HTDP 256, WD 320 GB 7200RPM SATAII 16MB, ASUS DRW-1814BL, THERMALTAKE 600W, Apevia X-PLORER
Re: Sunet tuner
cu riscul sa fiu "offtopic"
treci inapoi pe XP, nu inteleg ce va "mananca" sa va mutati pe vista ?
exista pack-uri si skinuri daca vreti bling-bling-ul din vista...
chiar saptamana asta am achizitionat 5 sisteme Dell pentru office, si am facut downgrade de la Vista business la XP SP3
si cand cei de la Dell m-au intrebat, "de ce doriti acest downgrade" am zis cat se poate de direct "vista nu e si nu va fi niciodata atat de bun ca XP-ul"
treci inapoi pe XP, nu inteleg ce va "mananca" sa va mutati pe vista ?
exista pack-uri si skinuri daca vreti bling-bling-ul din vista...
chiar saptamana asta am achizitionat 5 sisteme Dell pentru office, si am facut downgrade de la Vista business la XP SP3
si cand cei de la Dell m-au intrebat, "de ce doriti acest downgrade" am zis cat se poate de direct "vista nu e si nu va fi niciodata atat de bun ca XP-ul"