ce ziceti de http://www.shopit.ro/componente-pc/carc ... /pc-7bycf/ ?
astept pareri multe

Moderator: Moderatori
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
Paaaii...treaba nu sta chiar asa.roby2006 wrote:Doar Atat : Antec Sonata IIIiti spun doar ca nu auzi vibratii HDD si nici macar sistemul nu-l auzi . Tool-free si are si cheita sa incui in fata capacul
+ sursa EarthWatts 500W
Daca vii cu argumente solide in sprijinul afimatie de mai sus, sa zicem ca te cred. Pana atunci hai sa lasam parerile noastre subiective asupra unor anumite firme si sa dam omului variante sa-si aleaga ceva bun in buget, ok?alios wrote:antec solo, o panarama ordinara overrated care numai numele e de ea...
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
am facut unui prieten un sistem acum 2 luni si i-am pus un E8400 Box si placa video are WinFast PX8500 GTB cu 512 MB de la Leadtek . Ma jur ca nu se aude nimic nici macar in full load . :| eu am ramas "prost" cand am vazut cat de silentioasa e . nici macar coolerul de 120mm din spate nu se aude .KAKAROT wrote:Paaaii...treaba nu sta chiar asa.roby2006 wrote:Doar Atat : Antec Sonata IIIiti spun doar ca nu auzi vibratii HDD si nici macar sistemul nu-l auzi . Tool-free si are si cheita sa incui in fata capacul
+ sursa EarthWatts 500W
AM un prieten ce are un sistem cu un Gainward 9800GT si Sonata 3 iar la ce ventilator are placa, sistemul face ca un avion. Sa nu auzi nimic s-ar intampla numai daca ai o placa video pasiva sau ceva entry level, care sa nu aiba nevoie de multa racire.
o vinziCipyz wrote:Chiar eu am facut un sistem pt un baiat cu ANTEC SONATA 3nu se aude nimic sincer. Dar are sursa .. nu am ce face cu ea.
Dacă SOLO e panaramă ordinară, TT Wing ce mai e?alios wrote:antec solo, o panarama ordinara overrated care numai numele e de ea...
Deci la tine contează numai marimea la o carcasă... Foarte interesant. Ca să concluzionăm Solo e o panaramă ordinară că nu e extrem de încăpătoare şi costă şi o avere (320 RON). De ce să iei Mini când poţi să iei un ARO şi poţi să cari şi cartofi cu el nu?!alios wrote:daca reusesti tu sa faci asa ceva intr-un solo... eu ma inchin
CoolerMaster CM 690?G-Man wrote:Nu are rost sa mai fac un topic, si eu caut tot o carcasa, dar am un buget pana in 400-430 lei. M-ar interesa sa aibe sursa jos, sa fie silentioasa, sa aibe macar ceva filtre praf/suport cauciuc pt hdd-uri, aluminiu (nu e obligatoriu). Sugestii? Ah, si nu vreau carcase cu briz-briz-uri, vreau ceva sobru.
deci la o astfel de gandire nu mai are rost sa-mi pun mintea cu tine...Ghetto_64 wrote:
Deci la tine contează numai marimea la o carcasă... Foarte interesant. Ca să concluzionăm Solo e o panaramă ordinară că nu e extrem de încăpătoare şi costă şi o avere (320 RON). De ce să iei Mini când poţi să iei un ARO şi poţi să cari şi cartofi cu el nu?!![]()
Probabil nu o să reuşesc ce ai "reuşit" tu în minunaţia ta de carcasă, deoarece eu nu am doar un HDD şi nici o placă video la care radiatorul e mai mare decât ea. Într-adevăr Solo nu e una dintre cele mai încăpătoare, dar să zici că e panaramă e mult prea deplasat. Aşa ca fapt divers, sistemul din profil momentan îşi duce zilele într-un Antec Solo.
Cam asta e buba la CM 690.G-Man wrote:CoolerMaster CM 690 are ventilatia foarte buna dar imi pare cam ieftina constructia..otelul ala arata a KME pe dinauntru. Asa mi se pare mie.
E mai incapatoare (considerabil).G-man wrote:Si ce ar avea in plus fata de P180 ? Pregatita pt watercooling? Nu cred ca o sa am nevoie.
Ghetto sunt cateva topicuri la care unii useri nu pot accepta ca altceva decat ceea ce au ei e bun. Vezi TT Wing,Horizon 22". Alios asa ca si chestie eu acuma ma gandesc sa imi iau P80 sau X2000 de la Lian Li.Merita sau sa iau TT Wing?Ghetto_64 wrote:Cam asta e buba la CM 690.G-Man wrote:CoolerMaster CM 690 are ventilatia foarte buna dar imi pare cam ieftina constructia..otelul ala arata a KME pe dinauntru. Asa mi se pare mie.
La P180-uri o să ai nevoie de o sursă cu cabluri destul de lungi.
Alios, tu chiar nu poţi concepe că dimensiunea nu e totul la o carcasă? Înţeleg că eşti un tip calculat şi nu vrei să plăteşti anumite "mofturi", dar măcar conştientizează că nu toţi sunt ca tine. Fineţurile se plătesc şi aici nu e vorba de brand (că tot exagerezi atât pe tema asta).
REVIEW (e aceeasi carcasa, doar ca nu are panou lateral cu fereastra)Cipyz wrote:ma tenteaza asta http://www.shopit.ro/componente-pc/carc ... /pc-60fbw/ ce parere aveti?
Ma, sa stii ca ma tenteaza si pe mine, pare superCipyz wrote:ma tenteaza asta http://www.shopit.ro/componente-pc/carc ... /pc-60fbw/ ce parere aveti?
Cayn wrote:Daca optezi pentru ceva calitativ ar mai fi si Lian Li PC-A16B.