Probleme cu sunetul
Moderator: Moderatori
Probleme cu sunetul
Am si eu o problema cu sunetul onboard realtek alc888 , in sensul ca de o vreme a inceput sa paraie in boxe la ceva vreme sunetul atunci cand ascult muzica.Mai mult in crysis warhead sunetul a parait tot jocul , rar cand mai mergea cum trebuie.
Am ultimul driver pentru sunet(R 2.07).La placa de sunet este conectat un sistem logitech x 530.
S-a defectat cumva placa onboard sau este de la driver-ul audio?
Am ultimul driver pentru sunet(R 2.07).La placa de sunet este conectat un sistem logitech x 530.
S-a defectat cumva placa onboard sau este de la driver-ul audio?
Award
- eXqu1situS
Re: Probleme cu sunetul
Baga Revo Uninstaller , dezinstaleaza driver-ul audio , apoi reinstaleaza-l , si vezi cum merge.Exista si probabilitatea sa fie o problema tehnica.Incearca totusi
Sharap cand vorbesc...
Am dezinstalat driverul cu revo uninstaller si am instalat driverul din nou dar tot asa face.Chiar nu stiu ce are.eXqu1situS wrote:Baga Revo Uninstaller , dezinstaleaza driver-ul audio , apoi reinstaleaza-l , si vezi cum merge.Exista si probabilitatea sa fie o problema tehnica.Incearca totusi
Award
- antimanelistu007
Salut deci iti paraie numa in boxe ?ai incercat sa bagi casti sa vezi daca mai paraie ca poate o fi de la boxe.
Da am incercat si paraie si in casti.antimanelistu007 wrote:Salut deci iti paraie numa in boxe ?ai incercat sa bagi casti sa vezi daca mai paraie ca poate o fi de la boxe.
Award
- eXqu1situS
Imprumuta si tu o placa audio de la un prieten sau cumpara un circ la 200 de mii si cu ala sigur nu o sa paraie...daca paraie este de la windows problema.
P.S : macar imprumuta de la un amic o placa de sunet ... eu as imprumuta ca 200 de mii e bani multi domne`
P.S : macar imprumuta de la un amic o placa de sunet ... eu as imprumuta ca 200 de mii e bani multi domne`

Sharap cand vorbesc...
Cand ai avut problema cu BD 2009 ai zis ca ai updatat BIOS-ul ,poate trebuie sa revii la BIOS-ul cu care mergea sunetul corect.Instaleaza intotdeauna driverele pe care le pune MSI ul pe site chiar de-s mai vechiutze decat cele generice.Daca pui 8600 le face la fel sau tot placa video o fi problema,deranjeaza ceva busuri
?
Din ce am auzit pe la diversi cand onboardurile(sunet,lan) dau rateu e posibil sa fie ceva probleme cu sursa deci verific-o putin si pe aceea cu un multimetru in load, idle ,la start-up .
Sau dezactivezi sunetul onboard si iei o placa de sunet calumea ,macar un soundblaster X-fi-zat.
E foarte posibil si sistemul, fiind fortat ,sa inceapa sa crape de la efort.
Edit: DPC Latecy checker http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml

Din ce am auzit pe la diversi cand onboardurile(sunet,lan) dau rateu e posibil sa fie ceva probleme cu sursa deci verific-o putin si pe aceea cu un multimetru in load, idle ,la start-up .
Sau dezactivezi sunetul onboard si iei o placa de sunet calumea ,macar un soundblaster X-fi-zat.
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)
"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
Am verificat cu DPC Latency Checker si scria "This machine should be able to handle real-time streaming of audio and/or video data without drop-outs.".TheUgly wrote:Cand ai avut problema cu BD 2009 ai zis ca ai updatat BIOS-ul ,poate trebuie sa revii la BIOS-ul cu care mergea sunetul corect.Instaleaza intotdeauna driverele pe care le pune MSI ul pe site chiar de-s mai vechiutze decat cele generice.Daca pui 8600 le face la fel sau tot placa video o fi problema,deranjeaza ceva busuri?
Placa asta de sunet ar fi buna?
http://www.pc-coolers.ro/produs.php?id=713
Award
Din ce am auzit pe diverse forumuri asta(versiunea din poza), impreuna cu varianta X-fi Xtreme Music(fosta Gamer) sunt placi ok ,cu putine probleme.Calitatea sunetului este extraordinara.X-fi Xtreme Music merge momentan excelent pe MSI K9A2Platinum-ul meu .Driverele Creative recomandate pentru X-fi uri sunt cele din martie 2008-> 2.15.0006 ,varianta mai noua fiind problematica.Drivere Creative noi vom avea in decembrie.Inainte s-o cumperi googaleste sa vezi daca sunt probleme pe placile de baza cu chipset Intel ,just in case.
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)
Daca te hotaresti sa iti cumperi o placa de sunet, uita-te si ce au cei de la Asus de oferit. Eu am trecut de la un Audigy 2 ZS la un Xonar DX. Cu vechiul Audigy am avut probleme mari la capitolul drivere, in special pentru Vista, unde n-am prea vazut sa existe ceva oficial care sa si poata folosi diferite functii ale placii(de exemplu CMSS Stereo Surround si bass management). ZS-ul a sfarsit prin iesirea pentru centru/sub arsa, asta la cateva luni dupa ce iesise din garantie.
Nu am ascultat deloc vreun X-Fi, dar Xonar DX este categoric peste Audigy 2 ZS in ceea ce priveste calitatea si suportul software. Singurul lucru care ii lipseste este o optiune Stereo Surround, dar merge si Dolby Pro Logic IIx. Desigur, asta este doar parerea mea. 
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.