Adica majoritatea jocurilor nu folosesc quad-uri,dar sunt si unele exceptii-Crysis,UT etc.-.
Deci vreau sa aud parerea voastra.
10X

Moderator: Moderatori
Niciunul din jocurile menţionate de tine nu profită de puterea unui Quad-Core. Asta e ideea care trebuie înţeleasă.Jocuri care folosesc patru core,Grid,Crysis Warhead,Far Cry 2,Call of Duty World at War,jucate de subsemnatul.
Voi suntetz belea, eu stau bine mersi cu 4200+ si voi va ganditzi daca sa upgradati E8200. Parerea mea. Nai ce faci cu banii !overclocker wrote:Celalalt Pc al meu are in dotare un proc Intel Core 2 Duo E8200 stock si ma gandesc sa fac un upgrade la un Q6600/Q9300pt. al face mai puternic pt. gaming,dar oare merită?
Adica majoritatea jocurilor nu folosesc quad-uri,dar sunt si unele exceptii-Crysis,UT etc.-.
Deci vreau sa aud parerea voastra.
10X
alexxone wrote:Cred ca merita quadul pt ca dupa cum s a mai zis, tot mai multe aplicatii au inceput sa foloseasca toate cele 4 core-uri.Personal am un Q6600 si se descurca mai bine decat dual core pe un sistem asemanator in multitasking.Intradevar in jocuri nu o sa simti o foarte mare diferenta dar parerea mea este ca daca dispui de bani,merita sa iei un quad dar dintr o generatie cat mai noua ca sa nu ai probleme
Nu te supara pe mine,dar urmareste topurile procesoarelor de pe net si o sa vezi ca seria E8xxx e in fata quadului 6600 si nu numai a lui(mai sunt si alte quaduri depasite de E8xxx),exceptie fac doar cateva programe care cer 4 nucleecartel wrote:N-a vazut nimeni review-ul ala in care un Q6600 bate un E8400 cu 12 frame-uri in Crysis? Pe deasupra, stiu ca sunt quaduri care merg la 4ghz(q6600 nu stiu ce revizie). Deci de ce ai alege un e8xx, mai ales cand sunt sensibile datorita 45nm la OC
Zi-mi si mie te rog ce rol major are procesorul in cazul asta. Din cate stiu eu AoC este MMORPG, si acele 96 de persoane din siege nu sunt controlate de CPU. Deci practic procul nu se ocupa deloc de AI (dect la NPC-uri, dar acolo e nesemnificativ). Nush cu fizica cum sta jocul, dar banueisc ca nu este Mirror's Edge like, si oricum cred ca se ocupa placa video de ea cu ajutorul PhysX.Alien-base wrote:Sa vada ei ce inseamna AoC intr-un siege de 48vs48 persoane cu ce grafica are jocul ala pe dual core. They will .... bricks.
In AoC nu este limita la aoe. Cand se apuca 10 necro sa traga si lovesc fiecare cate 20 tinte s-a dus draq tot.KodiaK wrote:Zi-mi si mie te rog ce rol major are procesorul in cazul asta. Din cate stiu eu AoC este MMORPG, si acele 96 de persoane din siege nu sunt controlate de CPU. Deci practic procul nu se ocupa deloc de AI (dect la NPC-uri, dar acolo e nesemnificativ). Nush cu fizica cum sta jocul, dar banueisc ca nu este Mirror's Edge like, si oricum cred ca se ocupa placa video de ea cu ajutorul PhysX.Alien-base wrote:Sa vada ei ce inseamna AoC intr-un siege de 48vs48 persoane cu ce grafica are jocul ala pe dual core. They will .... bricks.
In Supreme Commander intr-adevar are procul ceva de munca cu AI-ul