Am o placa de baza ABIT IP35 Pro si a inceput sa scoata un chiuit ciudat.
Am fost cu calculatorul la service si mi-au spus ca e posibil sa fie doar de la o diferenta de tensiune mica de genu 0.01 sau 0.05 +- . Mi-au dezactivat din bios cateva chestii shi nu se mai aude deoarece au dezactivat si optiunea cu CIPUITU in caz de probleme.
Nu sunt sigur ca au facut ce trebuia desi ei au zis ca aşa se intampla la placile de baza ABIT si ca nu este o probleme mare.
Au testat procesorul, placa video, RAM`ul si nu era de la ele problema.
Stiti cumva daca au dreptate in chestia cu tensiunea...daca i sa mai intamplat cuiva asa ceva? macar sa stau linishtit sa nu mi se puna pe chelie sa schimb placa de baza.
Oricum m-am gandit ca atat timp cat e in garantie shi i-am anuntat de problema pe baieti shi au zis ca e in regula pot sa il folosesc pana ia foc...dar as prefera sa nu ajung la asa ceva.
Va Multumesc.
Problema ABIT IP35 PRO
Moderator: Moderatori
Re: Problema ABIT IP35 PRO
"Piuitul" respectiv vine de la speakerul de pe placă atunci când un senzor detectează o problemă de temperatură sau vreun ventilator nu mai funcţionează ori se opreşte aleator din funcţionare. Poţi verifica în meniul Abit EQ care funcţii sunt active şi care nu. Bănuiesc că cei de la service au dezactivat "piuitoarea", eliminând astfel efectul dar fără să depisteze efectiv cauza.
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
Re: Problema ABIT IP35 PRO
incearca sa detaliezi putin acel chiuit ...... e un beep continuu, e o secventa repetata de beep-uri sau e un sunet de inalta frecventa ?
If you can't beat them, join them......if yoy can't beat or join them.....run like hell ! - The way it's meant to be played !