Nu stiu ce se intampla dar de fiecare data dupa reinstalarea browserului dupa aproximativ o luna am probleme cu el,se incarca foarte greu.Am incercat sa-l reinstalez de foare multe ori,am incercat si mozilla si opera,ambele fac aceeasi problema: dupa o perioada in care merg perfect ,se incarca foarte greu. Nu inteleg de la ce ar putea fi.Am incercat optimizarea net-ului cu diferite programe dar degeaba.Am incercat curatarea registrilor fara niciun succes.
Pe langa asta mai exista o problema cu latimea de banda de download in utorrent care nu depaseste 4.5 Mb desi ar trebui sa fie mai mare. Nu am apucat inca sa iau legatura cu furnizorul de internet dar ma gandesc ca poate fi "de la mine"...
Problema browser Mozilla
Moderator: Moderatori
Re: Problema browser Mozilla
cred ca te complici prea mult...
din cate stiu programele de marit viteza netul nu fac decat sa o ingreuneze de fapt.
unui user mediu, fara cunostinte prea multe despre IT, i-ar fi suficient CCleaner pt mentenata computerului. Sigur nu e de la browser, decat daca nu cureti niciodata chaceul, coockies, offline data, temporare etc. Acest lucru se poate face foarte usor din firefox tools/clear privat data si bifezi tot, mai putin "save password".
Stiu pe cineva care intr-o saptamana aduna peste un giga de junk file, doar navigand pe net si/sau jucand cate ceva (atat! doar doua activitati)...
So! instaleaza CCleaner (e moca pe site-ul lor) si din firefox tools/clear privat data. Daca nici asa nu isi da drumul iseamna ca ai alte programe inutile cu care-ti complici existenta.
din cate stiu programele de marit viteza netul nu fac decat sa o ingreuneze de fapt.
unui user mediu, fara cunostinte prea multe despre IT, i-ar fi suficient CCleaner pt mentenata computerului. Sigur nu e de la browser, decat daca nu cureti niciodata chaceul, coockies, offline data, temporare etc. Acest lucru se poate face foarte usor din firefox tools/clear privat data si bifezi tot, mai putin "save password".
Stiu pe cineva care intr-o saptamana aduna peste un giga de junk file, doar navigand pe net si/sau jucand cate ceva (atat! doar doua activitati)...
So! instaleaza CCleaner (e moca pe site-ul lor) si din firefox tools/clear privat data. Daca nici asa nu isi da drumul iseamna ca ai alte programe inutile cu care-ti complici existenta.
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
Re: Problema browser Mozilla
alexxone te referi la faptul ca paginile se incarca mai greu sau programele in sine se deschid mai greu ? Daca e vorba de a doua varianta, pentru Opera se rezolva in felul urmator: Tools -> Preferences -> Advanced -> History -> debifezi Remember content on visited pages.
When ATi is going to beat nVidia in OpenGL applications, make peace with whatever your god is... the end of the world will be comming soon.