Situatia e in felul urmator: telefon trimis cu Posta Romana, de la Oradea la Tulcea, in data de 29.12.2008, valoare declarata 350 RON, ramburs 350 RON. Ambalajul a fost corespunzator pentru ca altfel nu il primea duduia de la ghiseu. Ma suna astazi destinatarul spunandu-mi ca este la posta si coletul a sosit deteriorat. In el se vede doar incarcatorul si nu a fost lasat sa verifice daca este si telefonul, motiv pentru care, pe buna dreptate, l-a refuzat.
Bineinteles ca doresc sa fac reclamatie. Intrebarea mea este la cine trebuie sa ma adresez si daca am vreo sansa sa obtin vreo despagubire, mai ales daca a fost sustras continutul coletului. Ma bucur macar ca am pastrat chitanta de expediere.
Posta Romana - colet deteriorat
Moderator: Moderatori
Re: Posta Romana - colet deteriorat
Mergi la OPC. 

...a good rhyme does more damage than a '47...© ![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Stai chill ca si eu am trimis acum un an si ceva un colet colegului madace si dupa multe dezbateri tot nu stiu unde a ajuns. (deoarece la el sigur nu a ajuns,ma rog...posta romana sucks) ![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Superfly
posta romana a reusit sa-mi rataceasca invitatiile la nunta. Erau mai ciudate ele ( un fel de hartie ceruita de culoare maronie, scrisa cu niste fonturi ciudate si facuta roll ca un pergament). Ce mama draq credeau ca gasesc in cutie nu stiu, o fi crezut ca-s carnati.
MI-au trebuit cativa ani sa recastig increderea in posta. In america orice iti vine prin posta.
McLarenF1, eu nu stiu cum ti-a dat tie prin cap sa trimiti ceva in valoare de 350RON prin posta, specificand ce-i in pachet ca de-aia ai chitanta si sa crezi ca ajunge la destinatie.
MI-au trebuit cativa ani sa recastig increderea in posta. In america orice iti vine prin posta.
McLarenF1, eu nu stiu cum ti-a dat tie prin cap sa trimiti ceva in valoare de 350RON prin posta, specificand ce-i in pachet ca de-aia ai chitanta si sa crezi ca ajunge la destinatie.
Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day
---------------
*This signature is for sale. Will accept cash, check, or Visa*
---------------
*This signature is for sale. Will accept cash, check, or Visa*
Momentan astept sa imi soseasca coletul retur, sper sa fie continutul asa cum l-am trimis pentru ca plangerile din ce am auzit se rezolva foarte greu si rar in favoarea clientului. La continut am specificat "diverese", deci probabil a fost cineva "curios" ce se poate afla in valoare de 350 de lei in coletul respectiv. Am mai trimis si primit pachete cu valoari si mai mari, iar pana acuma niciodata nu am avut probleme. Nu zic, se poate sa se fi deteriorat si din cauza manipularii necorepunzatoare, desi eu l-am ambalat foarte solid.
McLaren, la asemenea valoare, puteai sa trimiti prin curierat rapid. Taxa de asigurare era 1% din valoare. Posta Romana nu iti ofera siguranta, mai ales ca nu ai declarat nicaieri ce ai inauntru. O data am comandat de pe net o carte si mi-au trimis-o prin posta romana. Coletul l-am primit desfacut; probabil s-au oprit tanti`le de la ghiseu la o lectura.
Poti sa mergi si la OPC; in cel mai bun caz ia Posta o amenda, iar tu ramai cu (eventuala) paguba. Solutia o poti gasi in instanta, dar acolo poate nu vei avea castig de cauza si nu merita investitia.
Prin astia ar trebui trimise cel mult plicuri; si acelea cu felicitari de sarbatori. Dupa ce am primit din olanda 100 de cd-uri grautite cu linux, m-a avertizat vamesul ca vor fi autoritatile cu ochii pe mine; totul datorita Postei Romane.
Poti sa mergi si la OPC; in cel mai bun caz ia Posta o amenda, iar tu ramai cu (eventuala) paguba. Solutia o poti gasi in instanta, dar acolo poate nu vei avea castig de cauza si nu merita investitia.
Prin astia ar trebui trimise cel mult plicuri; si acelea cu felicitari de sarbatori. Dupa ce am primit din olanda 100 de cd-uri grautite cu linux, m-a avertizat vamesul ca vor fi autoritatile cu ochii pe mine; totul datorita Postei Romane.