Need for Speed: Shift

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
eRAZr

Need for Speed: Shift

Post by eRAZr »

Se pare ca cei de la EA vor sa scoata 3 joace diferite anul acesta.Ce ne intereseaza pe cei cu PC-uri ar fi NFS Shift si NFS World Online.

Articolul complet il gasiti aici http://www.eurogamer.net/articles/revam ... -this-year

primul screenshot cu interiorul unui spyker...nice :icon_smile:
Attachments
ss_preview_Shift_BrandRelease_Jan23.jpg.jpg
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Alexander

Re: Need for Speed:Shift

Post by Alexander »

In sfarsit un NFS sub forma de simulator, nu doar arcade. Sper sa nu iasa un NFS S|-|1T! [smilie=maniac.gif]
essential

Post by essential »

Grid 2 :) cel putin din prima poza asa pare ...
up to trance
Salmon

Post by Salmon »

Aceeasi impresie am avut-o si eu. Au insa mult de lucru ca sa ajunga jocul celor de la Codemasters.
L.E.: Iar screenshot-ul e dintr-un Pagani Zonda. :wink:
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
eRAZr

Post by eRAZr »

da,ai dreptate,e o zonda f ...m-a indus in eroare pielea si volanul cu lemn :tongue3:
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Zenith

Post by Zenith »

Ar fi un lucru foarte bun pentru seria NFS sa se apropie de GRiD ca si calitate, dar fara sa copieze.
for lack of a better signature

Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Neon Biker

Post by Neon Biker »

Inca va mai faceti iluzii ca EA va mai scoate vreodata un NFS bun? [smilie=maniac.gif]
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
Salmon

Post by Salmon »

Need for Speed: Shift will be made by Slightly Mad Studios of GT Legends and GTR 2 fame...
Asta ar trebui sa ne dea ceva sperante, desi nici eu nu am asteptari prea mari. 8-[
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
PSS 214

Post by PSS 214 »

Asta ar trebui sa ne dea ceva sperante, desi nici eu nu am asteptari prea mari. 8-[[/quote]
vai nu.... urasc simulatoarele gen GTR2 ](*,) ](*,) ](*,) o sa iasa o porcarie..... [smilie=Nice-try.gif] eu cum sunt un casual racer imi place sa joc GRID cu un handling SIM-ARCADE nu sa dau cu tastatura de toti peretii ca in GTR2
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
rock47

Post by rock47 »

PSS e normal sa dai cu tastatura de pereti intr-un simulator....incearca GTR da ai grija de cap :d

on topic : de cand e GRID un etalon in racing games?
eRAZr

Post by eRAZr »

se pare ca destul de reusit Grid,desi eu nu ma omor cu el :tongue3:

personal mi-ar placea un customising a la Pro Street si un gameplay asemanator Grid ...poate ceva mai sim ,nu chiar asa de arcade ...si sper fara rachete de alde audi r10 ,Lola & co...
rock47

Post by rock47 »

tot EA a facut si NFS 5,7,8,10 si e f probabil sa ne surprinda placut din nou
zxp

Post by zxp »

am astepatari extraordinare. singura reclamatie: ati gresit numele topicului.. era fara "f"
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
eRAZr

Post by eRAZr »

Hai sa asteptam sa iasa ...apoi ii schimbam numele in "sh1t" daca e necesar :tongue3:

eu nu am asteptari de la ..dar mi-ar placea sa iasa ceva ok :icon_smile:
PRiViGh3To4R3A

Post by PRiViGh3To4R3A »

Alexander wrote:In sfarsit un NFS sub forma de simulator, nu doar arcade. Sper sa nu iasa un NFS S|-|1T! [smilie=maniac.gif]

Nu stiu dar eu chiar cred ca o sa iasa ce ai zis tu :d
Urmeazã calea cea dreaptã .. Nu te cobori la nivelul meu cã sincer s`ar putea sã`ţi placã
caraboy

Post by caraboy »

PSS wrote: vai nu.... urasc simulatoarele gen GTR2 ](*,) ](*,) ](*,) o sa iasa o porcarie..... [smilie=Nice-try.gif] eu cum sunt un casual racer imi place sa joc GRID cu un handling SIM-ARCADE nu sa dau cu tastatura de toti peretii ca in GTR2

Uau, GTR2? :D Marfa! :P

PS: Eu inca joc rFactor, asa ca NFS ca simulator + grafica, ar fi superb. Poate poate s-au trezit cei de la EA, vad ca in ultima perioada au inceput sa scoata jocuri calitativ mai bune (Dead Space, Mirror`s Edge).
spyonu

Post by spyonu »

Nu cred ca imaginea aia este din joc.
Nu ma pot pronunta la interiorul masinii, dar fundalul este o poza reala cu blur.
Imi retrag postul cand va aparea un screenshot oficial pe siteul EA.
Pierdut semnatura, ofer recompensa
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Neon Biker wrote:Inca va mai faceti iluzii ca EA va mai scoate vreodata un NFS bun? [smilie=maniac.gif]
Da.

EA a chimbat ceva manageri, director, nu mai stiu exact ce am citit. Din cauza asta a iesit Dead Space asa bun, Tiberium anulat din cauza calitatii si Mirros Edge ( desi nu era facut de ei ).
Am sperante mari de la viitoarele jocuri EA.
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
newbie

Post by newbie »

Si eu urasc simulatoarele ptr. ca am fost obisnuit sa joc arcade si la prima curba intru in pereti , pana ma obisnuiesc sa joc un simulator ma si plictisesc ca nu simt viteza ca in arcade , nu e fun deloc si am jucat si cu volan si tot degeaba.
NFS sucks de ani de zile , nu cred ca lipseste ceva de la el in special , doar ca e devenit stupid sa alergi cu masina in stilul NFS si e mai marfa in stilul grid racer sau TDU sau mai ales GTA.
PSS 214

Post by PSS 214 »

rock47 wrote:PSS e normal sa dai cu tastatura de pereti intr-un simulator....incearca GTR da ai grija de cap :d

de cand a castigat cel mai bun racing game al anului 2008 !!! :icon_smile:
essential

Post by essential »

rock47 wrote:PSS e normal sa dai cu tastatura de pereti intr-un simulator....incearca GTR da ai grija de cap :d

Tu ai jucat macar GRID ? E cel mai bun "racing game" din toate timpurile din punctul meu de vedere (feeling , grafica , damage ... online) Singurul minus al acestui joc zic eu : cam putine marci de masini in unele clase (EX: European Touring care are doar BMW si Chevrolet)

LE: oricum eu sunt pesimist in privinta acestui nou titlu NFS .. astept GRID 2.
up to trance
PSS 214

Post by PSS 214 »

Stai ca trebuie sa apara DLC-ul si pe PC cu cele 8 masini printre care si Volvo C30 in campionatul de turisme [smilie=Victory.gif]
deja a fost anuntat patchul 1.3 care va contine suport pentru DLC
http://community.codemasters.com/forum/ ... p?t=329608

GRID Patch 1.3
- Added support for additional content packs.
- Added support for Motion Platform D-Box.
- Increasing the maximum view distance by 1 km so it is possible to see the entire length of the hill roads on San Francisco
- Fix for personal best lap time not replacing world record lap time when playing without internet connection.
- Fix for race day personal best lap times only being valid for first race in a grid world event.
- Fix for being able to select too many different types of cars in multiplayer events Long Beach Battle and Drift Inter GP.
- Fix for being able to select the Pontiac GTO in multiplayer Touring cars events.
- Fix for vehicles bought on eBay applying performance modifiers when playing multiplayer events.
- Fix for being awarded 1 lap in online stats for freestyle drift events.
- Prevented the editing ebay.xml cheat
rock47

Post by rock47 »

vai essential ma scuzi ca am zis ceva rau despre tocanita aia de gtr + nfs numita GRID. :laughing6:
joaca si tu GT legends si GTR si dupa mai vorbim
eRAZr

Post by eRAZr »

Baieti,va rog nu faceti varza topicul cu discutii gen "jocul x e mai bun ca jocul y"

Aici discutam despre NFS Shift.
eRAZr

Post by eRAZr »

interviu cu Keith Munro despre cele 3 trei jocuri,si ceva detalii despre Shift

http://www.gamespot.com/news/6203924.html

un fel de pro street amestecat cu grid.daca ar fi customizarea din pro street + gameplayul din grid,poate ceva mai sim ar fi prea tare :iconbiggrin:
PSS 214

Post by PSS 214 »

poza noua din NFS Shift pe nfsplanet.de
Attachments
134301re8.jpg
134301re8.jpg (15.21 KiB) Viewed 4533 times
eRAZr

Post by eRAZr »

se pare ca au aparut 11 screenshot-uri noi,dar au fost retrase de pe site-uri ...release date-ul screenshot-urilor este 4 martie ...so stay tuned :icon_smile:

http://www.n4g.com/News-277940.aspx

aici e o poza mica cu un corvette
TripleX

Post by TripleX »

Intrati aici pentru cele 11 screenshoturi minune.....
...
Spoiler!
Why so curious?
...
eRAZr

Post by eRAZr »

Danke TripleX

fain ...o sa avem zonda F,porsche 911,chevy corvette,audi a 4 si mustang

nu stiu de ce am impresia ca NFS-ul asta o sa fie misto tare :icon_smile:
Zenith

Post by Zenith »

Ar fi si timpul......
Edit: acum dupa ce m-am uitat mai atent la poze, ar fi chiar fain sa arate asa, numai sa nu aiba un gameplay si control facute in prostie
Last edited by Zenith on Sun Feb 15, 2009 10:58 pm, edited 1 time in total.
for lack of a better signature

Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
TripleX

Post by TripleX »

eRAZr wrote:Danke TripleX

fain ...o sa avem zonda F,porsche 911,chevy corvette,audi a 4 si mustang
Cu placere, dar nu am facut decat sa urmez linkul gasit pe site-ul pus de tine :d Legat de masinile care o sa le vedem, astea au fost si in undercover si pro street. No news here...
...
Spoiler!
Why so curious?
...
razvanrazy

Post by razvanrazy »

mie mi se pare cea mai mare prostie sa fie trasee de geun asta. nu mi-au placut niciodata jocurile cu masini in care faci curse ca prostu, gen F1. te invarti fara nici un rezultat. daca si NFS-u o da in d-astea...ma las de sportu asta. daca vreau curse de gen, ma apuc de RACE, GT5, PGR3-4, F1, TOCA....sunt muuuulte. ideea NFS-urilor erau cursele nebunesti pe strazi. din punctu meu de vedere, cel mai bun joc cu masini este Midnight Club LA. oras mare, reprezentare grafica exceptionala, masini variate si bine lucrate...nu are o poveste pompoasa, ca sa fi nevoit sa pierzi timpu cu ea...doar intri in joc si conduci, incerci sa castigi cursa.
R@2! Image
Zulander

Post by Zulander »

parca prea seamana cu GRID, in fine, ma bucur sa vad ca au bagat si camera de interior in masini, cu mainile soferului chiar =D>
nimic
eRAZr

Post by eRAZr »

razvanrazy wrote:mie mi se pare cea mai mare prostie sa fie trasee de geun asta. nu mi-au placut niciodata jocurile cu masini in care faci curse ca prostu, gen F1. te invarti fara nici un rezultat. daca si NFS-u o da in d-astea...ma las de sportu asta. daca vreau curse de gen, ma apuc de RACE, GT5, PGR3-4, F1, TOCA....sunt muuuulte. ideea NFS-urilor erau cursele nebunesti pe strazi. din punctu meu de vedere, cel mai bun joc cu masini este Midnight Club LA. oras mare, reprezentare grafica exceptionala, masini variate si bine lucrate...nu are o poveste pompoasa, ca sa fi nevoit sa pierzi timpu cu ea...doar intri in joc si conduci, incerci sa castigi cursa.
cei de la EA zic ca va fi o imbinare ...circuit + strada(curse organizate nu ilegale) ...ceva gen GRID ...cred ca se incearca o emulare a evenimentelor auto ce sunt in voga in state si la japonezi,care incet incet ajung si in europa...

gameplay pe masura sa fie...si poate o diversitate mai mare de masini,ca m-am saturat de 3-4 nfs-uri incoace sa joc cu aceleasi masini :icon_smile:
razvanrazy

Post by razvanrazy »

eRAZr wrote:...circuit + strada(curse organizate nu ilegale) ...ceva gen GRID
dar la GRiD si alea "in strada" tot pe un circuit erau, era un traseu bine determinat si tot te invarteai de nebun in "patrat"...
R@2! Image
eRAZr

Post by eRAZr »

razvanrazy wrote:
eRAZr wrote:...circuit + strada(curse organizate nu ilegale) ...ceva gen GRID
dar la GRiD si alea "in strada" tot pe un circuit erau, era un traseu bine determinat si tot te invarteai de nebun in "patrat"...

da,iti dau dreptate,de asta nici acum n-am reusit sa termin GRID ...ma plictisesc ingrozitor ...deja la al doilea lap..escape

poate ne surprind placut cei de la EA totusi,un sprint prin oras e fun ...fata de un circuit
florin22xxl

Post by florin22xxl »

hm ma uimeste cat de mult iubesc unii seria nfs :wink: adica de cativa ani scot porcarie dupa porcarie,si totusi in fiecare an ,vede lumea niste poze si saliveaza dupa noul joc, ''sperand'' sa fie mai bun ca cel din nainte ](*,) si asta se intampla de 4,5 ani [smilie=maniac.gif]
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
Pantsless

Post by Pantsless »

Si eu eram unul din cei care tot sperau. Dar mi-a ajuns, undercover mi s-a parut un dezastru total. Restul macar aveau o grafica buna.
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
TONITO

Post by TONITO »

citind acest thread, parca am un "deja vu". Replici asemanatoare s-au mai spus inaintea aparitiei si altor NFS-uri
Gigabyte M61P-S3||AMD Athlon X2 6400+ on Scythe Ninja Plus.B||2GB ADATA VEE|| Leadtek GTS 250 ||WD 250GB||LG GH22NS40||Realtek HD Audio||Altec Lansing 121i||Corsair VX450w||THERMALTAKE WING RS101||Taxan Ergovision 975
razvanrazy

Post by razvanrazy »

acum ne punem speranta in producatorii lu Bournout. Poate sunt mai buni la asta decat EA Black Box si o sa iasa ceva mai bun dpdv al jocului. ca o sa fie totusi multi nemultumiti de directia in care se indreapta (printre care si yo) asta e partea a 2-a, ca nu pot fi multumiti cu totii...
R@2! Image
Post Reply