Articolul complet il gasiti aici http://www.eurogamer.net/articles/revam ... -this-year
primul screenshot cu interiorul unui spyker...nice

Moderator: Moderatori
Asta ar trebui sa ne dea ceva sperante, desi nici eu nu am asteptari prea mari.Need for Speed: Shift will be made by Slightly Mad Studios of GT Legends and GTR 2 fame...
Alexander wrote:In sfarsit un NFS sub forma de simulator, nu doar arcade. Sper sa nu iasa un NFS S|-|1T!
PSS wrote: vai nu.... urasc simulatoarele gen GTR2![]()
![]()
o sa iasa o porcarie.....
eu cum sunt un casual racer imi place sa joc GRID cu un handling SIM-ARCADE nu sa dau cu tastatura de toti peretii ca in GTR2
Da.Neon Biker wrote:Inca va mai faceti iluzii ca EA va mai scoate vreodata un NFS bun?
de cand a castigat cel mai bun racing game al anului 2008 !!!rock47 wrote:PSS e normal sa dai cu tastatura de pereti intr-un simulator....incearca GTR da ai grija de cap![]()
on topic : de cand e GRID un etalon in racing games?
Tu ai jucat macar GRID ? E cel mai bun "racing game" din toate timpurile din punctul meu de vedere (feeling , grafica , damage ... online) Singurul minus al acestui joc zic eu : cam putine marci de masini in unele clase (EX: European Touring care are doar BMW si Chevrolet)rock47 wrote:PSS e normal sa dai cu tastatura de pereti intr-un simulator....incearca GTR da ai grija de cap![]()
on topic : de cand e GRID un etalon in racing games?
Cu placere, dar nu am facut decat sa urmez linkul gasit pe site-ul pus de tineeRAZr wrote:Danke TripleX
fain ...o sa avem zonda F,porsche 911,chevy corvette,audi a 4 si mustang
cei de la EA zic ca va fi o imbinare ...circuit + strada(curse organizate nu ilegale) ...ceva gen GRID ...cred ca se incearca o emulare a evenimentelor auto ce sunt in voga in state si la japonezi,care incet incet ajung si in europa...razvanrazy wrote:mie mi se pare cea mai mare prostie sa fie trasee de geun asta. nu mi-au placut niciodata jocurile cu masini in care faci curse ca prostu, gen F1. te invarti fara nici un rezultat. daca si NFS-u o da in d-astea...ma las de sportu asta. daca vreau curse de gen, ma apuc de RACE, GT5, PGR3-4, F1, TOCA....sunt muuuulte. ideea NFS-urilor erau cursele nebunesti pe strazi. din punctu meu de vedere, cel mai bun joc cu masini este Midnight Club LA. oras mare, reprezentare grafica exceptionala, masini variate si bine lucrate...nu are o poveste pompoasa, ca sa fi nevoit sa pierzi timpu cu ea...doar intri in joc si conduci, incerci sa castigi cursa.
dar la GRiD si alea "in strada" tot pe un circuit erau, era un traseu bine determinat si tot te invarteai de nebun in "patrat"...eRAZr wrote:...circuit + strada(curse organizate nu ilegale) ...ceva gen GRID
razvanrazy wrote:dar la GRiD si alea "in strada" tot pe un circuit erau, era un traseu bine determinat si tot te invarteai de nebun in "patrat"...eRAZr wrote:...circuit + strada(curse organizate nu ilegale) ...ceva gen GRID
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!