I need help !!!
PS: sper ca ai inteles ceva din ce am scris

Moderator: Moderatori
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
Alexis wrote:Pare problema de incalzire. Vezi ce spune si acel BSOD
Moose wrote:pentru a vedea bsod-ul
apesi tasta windows+pause apoi in fereasta aia te duci la tabul advanced->startup & recovery->settings-> si debifezi automatically restart.
am gasitMoose wrote:ce am scris era pentru XP.
alta idee vezi daca a facut fiesere dump (windows\minidump\minXXX.dmp)
http://www.memecode.com/docs/minidump.php
Ar mai conta si sursa pe care o folosesti. Testeaza sistemul tau cu alta sursa. Spunene-ne marca si modelul sursei pe care o folosesti.b3nQ wrote:core2duo e6300, PLACA VIDEO asus en7300gt silent, 2 bg ram, restu nu prea conteaza
Infractor Periculos wrote:Ar mai conta si sursa pe care o folosesti. Testeaza sistemul tau cu alta sursa. Spunene-ne marca si modelul sursei pe care o folosesti.b3nQ wrote:core2duo e6300, PLACA VIDEO asus en7300gt silent, 2 bg ram, restu nu prea conteaza
Unui amic ii apareau artefacte in orice situatie (in bios, in win, in jocuri) si desi la inceput credeam ca e 100% placa video, dupa o verificare mai amanuntita am desoperit ca sursa era problema.
Infractor Periculos wrote:Ar mai conta si sursa pe care o folosesti. Testeaza sistemul tau cu alta sursa. Spunene-ne marca si modelul sursei pe care o folosesti.b3nQ wrote:core2duo e6300, PLACA VIDEO asus en7300gt silent, 2 bg ram, restu nu prea conteaza
Unui amic ii apareau artefacte in orice situatie (in bios, in win, in jocuri) si desi la inceput credeam ca e 100% placa video, dupa o verificare mai amanuntita am desoperit ca sursa era problema.