Overclocking slab

Pentru cei cărora le place să se "joace" cu propriul calculator

Moderator: Moderatori

Post Reply
marco_t

Overclocking slab

Post by marco_t »

Am cumparat o placa video zotac 9800 gt amp(GPU:700Mhz Memorii:2000Mhz) de cateva luni si azi am incercat sa ii fac un overclocking dar din pacate nu am reusit mai nimic deoarece in momentul in care rulez furmark dupa cateva minute ecranul monitorului se negreste si monitorul imi intra in standby si se blocheaza calculatorul.Acest lucru mi se intampla in momentul in care incerc sa cresc frecventa memoriei peste 2120 Mhz, procesorul video fiind la 740 Mhz.La frecventele de 740/2120 placa merge cat de cat.Systemul de operare este vista cu sp1 iar drivere video am incercat mai multe versiuni si acelasi lucru se intampla.OC-ul l-am facut cu riva tuner 2.24.
Aceasta sa fie limita memoriilor si nu pot fii crescute mai mult? Placa a fost testata in XPC Nr.103 unde s-au obtinut 770Mhz cu 2345Mhz.

Multumesc anticipat.
Award
VIPER

Re: Overclocking slab

Post by VIPER »

Depinde si ce noroc ai avut cand ai cumparat placa, daca ai nimerit un model cu potential de oc ridicat sau din contra.
Ai sursa suficient de potenta sa tina sistemul cu placa video in oc?
E2220 @ 3GHz on AC Freezer 7 Pro | Gigabyte P35 DS3L | 2GB A-Data @ 833MHz | Sapphire HD3870 512MB GDDR3
marco_t

Post by marco_t »

VIPER wrote:Ai sursa suficient de potenta sa tina sistemul cu placa video in oc?
Am un Tagan U25 600W.
Award
marco_t

Post by marco_t »

De o vreme de cate ori incerc un test de stabilitate cu furmark imi da in momentul in care se negreste ecranul urmatorul mesaj : Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered.
Award
Post Reply