FEAR ruleaza decent pe un SLI format din doua placi Voodoo 2

Plăci video, acceleratoare 3d, acceleratoare grafice ... cum doriţi să le numiţi.

Moderator: Moderatori

Post Reply
blackj

FEAR ruleaza decent pe un SLI format din doua placi Voodoo 2

Post by blackj »

http://www.youtube.com/watch?v=X0NsY7sB ... re=related Aveti aici dovada. Din cate stiu eu aceste placi nu ar trebui sa fie in stare de asa ceva, de asta imi e greu sa cred ca ruleaza FEAR atat de ok (chiar si cu detaliile la minim). Astept sa ma lumineze un coleg forumist care ar putea sa mai aiba asa ceva pe acasa, ca eu n-am prins perioada respectiva. Mai era un film in care acelasi sistem rula HL2. E drept, foloseste si doua Xeon la 1,7 GHz, dar totusi.
Never trust women and brakes....
Alex_230

Re: FEAR ruleaza decent pe un SLI format din doua placi Voodoo 2

Post by Alex_230 »

Eu zic fake din start. Se vede in Display Proprieties langa Voodo 2 pane sigla nvidia si Geforce 3 Ti 200.
eMalware

Post by eMalware »

Scrie şi în descriere.
fear demo on my voodoo 2 sli setup. it works real well... :) better then expected.. i got an whopping 16mb vram.

hardware is:
cpu: two physical p4 1.7ghz xeon cpus
Ram: two 256mb Ram-bus memorys 1066mhz
AGP GFX: gforce 2 ti200 64mb
PCI GFX1: 3dfx voodoo II 8MB
PCI GFX2: orchid voodoo II 8mb
Bridge: homebuilt out of floppy cable
PCI Sound: audigy 2
Lan: 1000mbits
wlan: 54mbits dlink pci adapter
Alex_230

Post by Alex_230 »

Si atunci unde-i smecheria cu SLI de voodo 2,ca nu inteleg? Le are acolo si foloseste Ti200-le ,eu asa presimt :-s Pt ca m-as mira sa ii mearga FEAR pe Vodo 2 asa bine si totusi alea par fps de Geforce 3...
eMalware

Post by eMalware »

Voodoo 2 nu e o placa video stand-alone. Necesita o placa video capabila 2D pentru a functiona + cabluri VGA - F-M, F-M. SLI-ul e asa: primul cablu VGA se conecteaza din placa video capabila 2D la placa Voodoo 2 #1, iar al doilea cablu, din Voodoo 2 #1 la Voodoo 2 #2. Si cablul monitorului se conecteaza la cealalta iesire a Voodoo 2 #2.
blackj

Post by blackj »

Deci sa inteleg ca jocul e de fapt randat de GeForce 3 Ti? Nici ai nu e o placa care sa se descurce asa bine, nu? Am mai gasit un film in care acelasi sistem ruleaza Postal 2 si in ceva consola a jocului arata clar faptul ca sunt folosite placile Voodoo.
Never trust women and brakes....
eMalware

Post by eMalware »

In cazul de fata, cele 2 Voodoo-uri nu fac mai nimic decat sa plimbe semnalul analog dintr-un punct in altul.
Alex_230

Post by Alex_230 »

Deci e clar ,placile Voodo nu faceau nimic ,randarea fiind facuta de Ti 200...cel putin asta am inteles eu.
cristi_TNT

Post by cristi_TNT »

eu am facut cadou unui copil anul trecut un pc in urmatoarea configuratie:
PIII la 1Ghz
2*256 SDRam
placa video intel sau Sis de 8 MB agp nu mai stiu exact si un PowerColor Voodoo2 cu 12 MB

am ramas foarte foarte surprins cat de bine rula Hitman CodeName 47 cu detalii maxime in 1024*768

ce rau imi pare ca au dat faliment 3Dfx,daca ar mai fi fabricat si in ziua de azi acceleratoare grafice cred ca eram la un alt nivel de detalii grafice.
Toshiba A100-599/C2D 7200/2GB ram/160GB hdd/7600Go perfect for Battlefield 2
newbie

Post by newbie »

Si acum imi aduc aminte sigla aia de la 3dfx care aparea la inceputul unor jocuri , ce vremuri , jucam CS la sali de jocuri pana cadeam mort pe acolo :).
Pot sa zic ca Nvidia a facut cea mai buna afacere cand a cumparat 3dfx , incredibil cat de departe gandea 3dfx pe atunci , folosirea a mai multor placi in paralel , Antialiasing , branduirea in jocuri si crearea unei platforme separate de windows ( 3dfxgl sau ceva de genu , mergea mult mai bine decat directx pe atunci ).
cristi_TNT

Post by cristi_TNT »

si-mi aduc aminte cum jocurile detectau ambele sau toate placile din sistem si puteai alege din menu care placa sa intre in functiune in joc,evident alegeai voodoo graphic accelerator :D openGL/Glide alea alea

ce vremuri...ce vremuri
Toshiba A100-599/C2D 7200/2GB ram/160GB hdd/7600Go perfect for Battlefield 2
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Intr-adevar ce vremuri :)
Tin minte si acum ca ma jucam UT pe Voodoo3 2000 pe 16biti si am fost socat cand am trecut la GF2MX si am observat ca 16biti pe glide aratau ca 32biti pe D3D. Iar cum pe GF2MX nu puteam sa ma joc in 32biti, ma jucam in 16biti la o calitate a imaginii inferioara :(

Cat despre filmulet nush daca e fake sau nu. Trebuia sa ne arate ce placa video este folosita de FEAR pt a randa imaginile. Probabil ca FEAR nu are optiune sa alegi ce placa video sa fol jocul, si este posibil ca jocul sa fi ales placa mai puternica (GF3 in cazul nostru). Cel mai simplu baga un rivatuner care sa monitorizeze frecventele GPU/VRAM.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Aylan

Post by Aylan »

Omul zicea la un moment dat ca a dat disable la accelerarea 3d a Gf3, parca intr-un alt filmulet al lui unde arata NFSU2 pe voodoo. Oricum ar fi fost mai inspirata alegerea unei alte placi video pentru 2d... poate un Matrox (care n-ar conta mai deloc in 3d) si atunci ar fi fost mai clar pentru toata lumea daca este fake sau nu.
Waiting for Matrox to bring NVIDIA & DAAMIT down...
Merced
Moderator

Post by Merced »

Dar FEAR nu stie de Glide, n-ar avea cum sa ruleze, cel putin in modul ala in niciun caz. Vazusem la un moment dat NFS Underground 1 rulat pe un Voodoo 3 parca, si mergea foarte slab cu detalii pe minim, se vedeau texturi lipsa, chestii. Iar FEAR e muuuult mai solicitant ca acel NFS.
E sigur fake.
Alex_230

Post by Alex_230 »

+1
`fang`

Post by `fang` »

How High!?!
Image
Post Reply