Imbunatatire sistem vechi cu placa video

Plăci video, acceleratoare 3d, acceleratoare grafice ... cum doriţi să le numiţi.

Moderator: Moderatori

Post Reply
mitzah

Imbunatatire sistem vechi cu placa video

Post by mitzah »

Am doua sisteme desktop, dintre care unul e din 2004 si celalalt din 2008. Stau la cel vechi cam in fiecare week-end si vreau sa-l imbunatatesc putin cu o GeForce 6600 (in prezent are FX5200). Placa de baza este Asus P4S8X-MX si vreau sa stiu daca suporta o nVidia GeForce 6600 GT DDR3 AGP8x HD (asa scrie pe pagina produsului, pe ebay). Am doua alternative, de fapt : cea deja mentionata sau PNY Nvidia GeForce 6600 AGP 256Mb DDR. Eu as opta pentru cea din urma pentru ca are ceva mai multa memorie si stiu ca acest lucru conteaza la placile vechi, dar prima este noua iar a doua e folosita. De asemenea, stie cineva care e diferenta de consum intre FX5200 si 6600 ?
Alexis

Re: Imbunatatire sistem vechi cu placa video

Post by Alexis »

Placa de baza baga nasul in manualul ei si vezi ce zice legat de portul AGP. Chiar si in cazul in care este 4x tot iti v-a merge placa.
O idee de consum total al unui sistem. Legat de alternative, mergi pe 6600GT :thumbleft: .
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
mitzah

Re: Imbunatatire sistem vechi cu placa video

Post by mitzah »

Suporta doar AGP placa de baza. Imi pare rau ca nu am mentionat. Merci pentru raspuns :D
Post Reply