Se aplica legea 298/2008 ?

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Post Reply
marco_t

Se aplica legea 298/2008 ?

Post by marco_t »

Am si eu o intrebare referitoare la legea 298/2008 este sau nu aplicata in prezent deoarece am citit pe cateva pagini ca s-ar fi amanat pana la sfarsitul anului aplicarea ei?
Award
Shader

Re: Se aplica legea 298/2008 ?

Post by Shader »

Păi trebuia să o pui și tu într-un citat ceva. Nu prea e tentată lumea să te ajute când tu nu oferi un minim de informații.
Live in your world, get pwned in mine!
eMalware

Post by eMalware »

La initiativa Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, guvernul a adoptat in aceasta saptamana un memorandum de amânare, pâna la 31 decembrie 2009, a aplicarii prevederilor Legii nr. 298/2008, privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice sau de retele publice de comunicatii, precum si pentru modificarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.

Între timp, va fi elaborat un plan prin care sa fie asigurate premisele aplicarii legii retinerii datelor, astfel încât aceasta sa nu aiba efecte negative asupra institutiilor publice, operatorilor economici sau opiniei publice. “Documentul prevede amânarea aplicarii prevederilor legii amintite pâna la 31 decembrie 2009 si promovarea, în acest interval, a unei ordonante de urgenta.
marco_t

Post by marco_t »

eMalware wrote:
La initiativa Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, guvernul a adoptat in aceasta saptamana un memorandum de amânare, pâna la 31 decembrie 2009, a aplicarii prevederilor Legii nr. 298/2008, privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice sau de retele publice de comunicatii, precum si pentru modificarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.

Între timp, va fi elaborat un plan prin care sa fie asigurate premisele aplicarii legii retinerii datelor, astfel încât aceasta sa nu aiba efecte negative asupra institutiilor publice, operatorilor economici sau opiniei publice. “Documentul prevede amânarea aplicarii prevederilor legii amintite pâna la 31 decembrie 2009 si promovarea, în acest interval, a unei ordonante de urgenta.
Atunci intrebarea mea este de ce providerul meu a pus in aplicare aceasta lege fiindca de 3 zile nu ma mai pot loga pe nici un email(google,yahoo) nici pe steam s-au pe orice altceva ce necesita autentificare si i-am sunat si mi-au spus ca sunt blocate porturile pentru a crea bazele de date conform cu legea 298/2008 si ca o sa isi revina in cateva ore.
Award
Mack

Post by Mack »

parerea mea ca nu stiau ce sa minta ca nu le merg anumite porturi :))
If you can't beat them, join them......if yoy can't beat or join them.....run like hell ! - The way it's meant to be played !
Post Reply