Abit A-S78H
Moderator: Moderatori
- antimanelistu007
Abit A-S78H
Salut as dori sa achizitionez un Amd phenom 2 x4 si as vrea sa stiu daca ar merge pe placa de baza actuala Abit A-S78H (north amd 780G , south ati 700).
Va multumesc.
Va multumesc.
Re: Abit A-S78H
Aici nu spune nimic de P2. Totusi sunt multe placi de baza 780G/SB 700 care suporta P2-urile.
Mai cauta pe forumuri poate gasesti pe cineva cu aceeasi placa de baza, sa nu faci pe beta testerul
.
Mai cauta pe forumuri poate gasesti pe cineva cu aceeasi placa de baza, sa nu faci pe beta testerul

Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
abit s-a inchis acum cateva luni,putin probabil sa ai suport pt Phenom 2
loc de recclama....
Cosmote: 0765485461
Cosmote: 0765485461
- antimanelistu007
Am cautat si pe alte forumuri si nam gasit nimic asa ca am renuntat la Phenom 2 dar daca as lua un x2 7850 as avea ceva probleme?
L.E. In cele din urma am hotarat sa iau Phenom 9650. Puteti sa imi recomandati un cooler bun ?
L.E. In cele din urma am hotarat sa iau Phenom 9650. Puteti sa imi recomandati un cooler bun ?

Eu iti recomand sa te feresti de acel 9650. Incearca sa vezi cum poti face loc in buget pentru un Phenom 2 X3 si o alta placa de baza.
Referitor la cooler, depinde ce buget ai, daca vrei tower sau top down...
Referitor la cooler, depinde ce buget ai, daca vrei tower sau top down...

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
- antimanelistu007
Am buget 700 de ron maxim 800 , recomandatim o placa de baza si un phenom 2 .Referitor la placa de baza sa nu aud de Asrock sau Asus
si pentru cooler am un buget de 150 de ron . ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Ca o idee:
La capitolul cooler Ninja 2 sau Mugen 2.
Daca e strans bugetul poti lua un X3 710.La capitolul cooler Ninja 2 sau Mugen 2.

- antimanelistu007
Cred ca o sa iau phenom 2 x3 710 si la cooler as ma vrea sa scad din costuri , am gasit cooleru acesta cu adaptor am2 ar merge? http://www.pcgarage.ro/coolere/zerotherm/zen-fz120/
L.E. Si apropo miar incapea zerothermu intro carcasa Raidmax Ninja 918 ?
L.E. Si apropo miar incapea zerothermu intro carcasa Raidmax Ninja 918 ?

Da si F120 e bun.
Nu stiu, masoara
.
Nu stiu, masoara