Am o nelamurire in ceea ce priveste telefonul mobil Nokia 1680 .
http://www.gsmarena.com/nokia_1680_classic-2339.php
Si maica-mea, si cativa colegi de-ai mei de serviciu si l-au luat la nustiu ce promotii insa nimeni nu stie cu ce cablu se conecteaza telefonul la calculator ... Nu stiu ce-a fost in capul celor de la Nokia cand l-au facut, are camera foto si nu are conectivitate de nici un fel (BT, IR, nimic) .
Astfel consider ca singura solutie viabila de a face transfer de date ar trebui sa fie un cablu de conectare la PC . Insa ce fel de cablu trebuie, nu stiu ... Are un soi de mufa, seamana un pic cu mini-usb-ul insa este o idee mai mica si in nici un caz nu e compatibila cu acesta .
Asadar va rog frumos sa ma lamuriti careva daca stiti ce fel de cablu trebuie si unde as putea gasi .
Nelamurit in privinta conecticii
Moderator: Moderatori
- georgeleus
Nelamurit in privinta conecticii
--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
Burt Reynolds.
Re: Nelamurit in privinta conecticii
Daca nu ai rezolvat intre timp, ai nevoie de un cablu micro USB pe care il gasesti intr-o gramada de magazine online, da un search pe Google. Intrebarea care s-ar pune este daca telefonul merge sincronizat cu Nokia PCSuite pentru ca pe site-ul Nokia.com telefonul tau nu apare in lista celor compatibile.
- georgeleus
Re: Nelamurit in privinta conecticii
Am inteles. Multumesc frumos pentru informatie .
In privinta PCSuite-lui, ce pot sa zic ... macar ca dispozitiv de stocare date sa-l vada in My Computer ...
Mai intai sa iau cablul .

In privinta PCSuite-lui, ce pot sa zic ... macar ca dispozitiv de stocare date sa-l vada in My Computer ...
Mai intai sa iau cablul .

--
Burt Reynolds.
Burt Reynolds.